Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-یکی از عارضه‌های شایع در زمان بروز آلودگی هوا و ایجاد پدیده وارونگی هوا، مشکل هایی، چون ریزش مو‌های سر و بروز آکنه و جوش‌های پوستی است.

آکنه صورت در زمان آلوگی هوا حتی در افرادی که سابقه آکنه صورت ندارند هم به وجود می‌آید و می‌تواند سبب نگرانی و افت اعتماد به نفس در آنها شود.

مو‌ها به دلیل مجاورت با هوا و وجود غده‌های چربی در کف پوست سر به سرعت چرب می‌شوند و در روز‌های آلودگی هوا، میزان ریزش مو‌ها افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای جلوگیری از بروز این مشکل، شست و شوی منظم مو‌ها با شامپوی متناسب با ph کف پوست سر، استفاده از روغن‌های گیاهی، چون روغن نارگیل، روغن زیتون و روغن آرگان پیش از استحمام و خشک کردن مو‌ها پس از استحمام اثرگذار است.

استفاده از روغن‌های گیاهی برای مو

ذره‌های گرد وغبار و آلودگی‌های موجود درهوا می‌توانند به سرعت به ساقه مو‌ها متصل شوند و این یکی از دلایل بروز آکنه صورت در افراد به ویژه بانوان دارای مو‌های بلند است.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد دارای سابقه آکنه، برای کاهش زمینه بروز آکنه افزون بر رعایت رژیم خوراکی حاوی مواد غذایی سالم، انواع میوه و سبزیجات، اهمیت ویژه‌ای به بهداشت شخصی خود بدهند و شب‌ها پیش از خواب حتماً استحمام انجام دهند تا آلودگی از مو‌های آنها پاک شود.

بروز آکنه صورت در روزهای آلوده
بستن، بافتن مو‌ها و یا قراردادن مو‌ها بالای سر روی بالشت در زمان خواب می‌تواند سبب تماس کمتر پوست صورت با مو‌ها و کاهش ایجاد آکنه شود.

تعویض مرتب بالش و ملحفه‌ هم می‌تواند سبب کاهش تماس پوست صورت با آلودگی و سلول‌های مرده پوستی و ایجاد آکنه التهابی شود.

بروز آکنه در هر نقطه از بدن و صورت به دلیل بروز مشکل در عملکرد یکی از ارگان‌های بدن است. جوش‌های با ریشه هورمونی معمولاً در ناحیه چانه ایجاد می‌شوند درحالی که جوش و آکنه روی گونه و رستنگاه مو‌ها می‌تواند به دلیل چربی و وجود آلودگی درمو‌های سر باشد.

جذب آلودگی هوا توسط موها
حتی استفاده از روغن مخصوص نرم کردن مو‌ها پس از استحمام و خواب با مو‌های باز هم می‌تواند به دلیل قرار گرفتن پوست صورت در تماس با مو‌های سر سبب ایجاد آکنه شود.

برخی کارشناسان استفاده از کلاه خواب را راهکاری برای جلوگیری از بروز آکنه در اثر تماس پوست صورت با مو‌های سر می‌دانند.
برخی افراد در زمان خواب از چشم بند استفاده می‌کنند و این وسیله در صورت اهمال درشست و شوی منظم می‌تواند سبب ایجاد آکنه درناحیه اطراف چشم، پیشانی و روی بینی شود.

استفاده از چشم بند در زمان خواب
وجود مو‌های بلند و بستن آنها به شکل دم اسبی می‌تواند به دلیل وارد کردن فشار به پوست سر سبب ریزش مو و حتی بروز میگرن و سردرد‌های تنشی در افراد شوند.

برای جلوگیری از بروز سردرد ایجاد شده دراثر بستن سفت و محکم مو‌های سر، کارشناسان توصیه می‌کنند بانوان مو‌های خود را به صورت بافت نگه دارند تا فشار کمتری به مو‌ها وارد شود، از کلیپس و گیره‌های سر کمتر استفاده کنند و در زمان بروز سردرد به انجام ماساژ کف سر و دگرگون کردن وضعیت بستن مو‌ها در طول روز بپردازند که می‌تواند سبب وارد آمدن فشارکمتر به ریشه مو‌ها شود.

هر اندازه مو‌های سربلند‌تر باشد میزان فشار وارد شده به کف سر افزایش می‌یابد و می‌تواند سبب سردرد و حتی ریزش مو در افراد شود.

موی سر زمانی که چرب می‌شود با وارد کردن فشار بیشتر به کف سر می‌تواند سبب تشدید سردرد شود، همچنین رنگ کردن مو‌های سر و استفاده از انواع مواد شیمیایی برای رنگ آمیزی مو‌های سر هم می‌تواند سبب سردرد و میگرن به دلیل تحریک بینی و استشمام بوی مواد شیمیایی شود.

عوارض رنگ کردن موها

در نهایت کوتاه نگه داشتن مو‌ها می‌تواند به میزان زیاد سبب رفع مشکل سردرد شود، اما اگر پس از کوتاه کردن مو‌ها همچنان مشکل سردرد ادامه داشته باشد این می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد که نیاز‌مند بررسی است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آلودگی هوا آهن ربا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۶۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • پیش بینی مه آلودگی در ارتفاعات استان سمنان
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • پیش بینی مه آلودگی در ارتفاعات سمنان
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن