Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار روز یکشنبه در مراسم افتتاح مرکز بین المللی گفت وگوی خانواده که در باغ موزه نگارستان برگزار شد، اظهار داشت: موضوع خانواده، موضوعی نیست که به یک کشور یا قومیت یا زمان و مکان خاص تعلق داشته باشد بلکه جنبه ای جهانی، فراملیتی و زمانی دارد و حفظ، تحکیم و تقویت خانواده جزو ارکانی است که می تواند به آحاد بشر کمک کند تا همدیگر را بیشتر درک کنند و انسجام اجتماعی بیشتر در سطح جوامع و بین الملل به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با یادآوری این موضوع که جمهوری اسلامی ایران در زمینه خانواده، ساختارهای محکم و حقوقی و قانونی دارد، گفت: سیاست های کلی مقام معظم رهبری در موضوع خانواده، ماده ۱۰۲ برنامه ششم توسعه کشور، قانون حمایت از خانواده و بسیاری از قوانین دیگر برای تقویت، حمایت و استحکام خانواده در کشور ما تخصیص داده شده است تا خانواده بتواند سرپا بایستد.

ابتکار افزود: رویکرد ما توجه به حقوق فردی اعضای خانواده به ویژه زنان و کودکان و در عین حال تعادل بین کار خانه است تا زنان بتوانند در کنار نقش های فردی و ایفای آن، نقش های خانواده را هم با همکاری همسر و فرزندان ایفا کنند.

معاون رئیس جمهوری یادآور شد: طرح گفت وگوی ملی خانواده در ۳۱ استان کشور مرحله اول و در بسیاری از استان ها مرحله دوم را پشت سر گذاشته و هر استان در این زمینه با شرایط و تقاضاهای خاص خود در حوزه خانواده کار می کند و هرگز دستورالعمل کلی بکار نمی بریم.

وی متذکر شد: اختلالات ارتباطی تقریبا در تمام موارد مشکل مشترک خانواده های ایرانی است و بسیاری از کشورهای دنیا کمابیش با این مشکل به دلیل روند سریع تحولاتی که در عرصه های ارتباطی در حال رخ دادن است، دست و پنجه نرم می کنند.

ابتکار با اشاره به این که خانواده نیازمند توجه، سیاستگذاری و مساعدت است تا بتواند نقش حمایتی خود را ایفا کند، توضیح داد: از این جهت بسیار مهم است که درد مشترک را خوب بشناسیم و میان ملل مختلف تبادل تجربه داشته باشیم. این کار به درک متقابل بهتر، گفت وگو و تقویت مهارت های گفت وگو کمک می کند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به افتتاح مرکز بین المللی گفت وگوی خانواده اظهار داشت: با راه اندازی این مرکز تلاش کردیم جریان سازی مثبت ملی برای تقویت مهارت های زندگی و ارتباطی از سطح خانواده را که مهمترین، بادوام ترین و موثرترین نهاد اجتماعی بشر است و همه از لحظه تولد تا لحظه مرگ به آن احتیاج دارند، داشته باشیم.

ابتکار با یادآوری این که در این فعالیت خاص، وزارت آموزش و پرورش اصلی ترین همکاری را با ما داشته است، ادامه داد: در افتتاح این مرکز با وزارت امور خارجه همکاری تنگاتنگی داشتیم. طرح سفیران فرهنگی هم طرحی میان معاونت امور زنان و خانواده با وزارت علوم و آموزش عالی است تا مهارت های ارتباطی و گفت وگو را بین تشکل های دانشجویی توسعه دهیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: در این زمینه، کمیسیون ملی آیسسکو به طور مشخص پیشنهاد معاونت را پذیرفته است و از این همکاری برای پیشبرد اهداف این مرکز در تعامل با کشورهای اسلامی بسیار استقبال می کنیم و امیدواریم که نتیجه بخش باشد.

وی با اشاره به این که سازمان های مردم نهاد خانواده محور، انجمن جامعه شناسی ایران و کانون گفت وگوی امام موسی صدر تلاش های بسیاری در توسعه گفت وگوی بین خانواده و بین نسلی داشته اند، تصریح کرد: انتظار داریم به صورت مشخص سازمان ها و دستگاه های بین المللی که ماموریت های خوبی در حوزه خانواده دارند، به ما بپیوندند تا این مرکز با همه اقتضائات و ابعاد کاری، مرکزی موثر برای انتقال تجربه جمهوری اسلامی ایران در موضوع گفت وگوی خانواده در جهان اسلام باشد.

این افتتاحیه، با حضور معصومه ابتکار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، غلامرضا کریمی دبیرکل کمیسیون ملی آیسسکو، زهرا ارشادی مدیرکل حقوق بشر و زنان وزارت امور خارجه و الکساندر فدولف نماینده سازمان ملل برگزار و از لوگوی مرکز بین المللی گفت وگوی خانواده رونمایی شد.

برچسب‌ها باغ موزه نگارستان مقام معظم رهبری معصومه ابتکار سازمان ملل حقوق بشر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: باغ موزه نگارستان مقام معظم رهبری معصومه ابتکار سازمان ملل حقوق بشر باغ موزه نگارستان مقام معظم رهبری معصومه ابتکار سازمان ملل حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ جوشن سهرابی یکشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برابر برنامه ریزی انجام شده طرح سه روزه ویژه مقابله با سرقت مغازه در استان بوشهر با بهره گیری از ظرفیت دوایر تجسس و پلیس آگاهی اجرا که تلاش پلیس استان منجر به شناسایی و دستگیری ۹ نفر سارق و کشف ۱۱ فقره سرقت مغازه با استرداد اموال سرقتی مکشوفه به افراد مالباخته شد.

وی افزود: معدل کشف سرقت مغازه استان بوشهر در سال جاری میزان ۸۰ درصد به دست آمده، و افزایش ۶۰ درصدی کشفیات این سرقت مهم در سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال قبل منجر به کاهش ۲۸ درصدی وقوع سرقت مغازه در سال جاری شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان بوشهر به نقش مؤثر مردم در رعایت توصیه‌ها و نکات ایمنی و همراهی و همکاری با پلیس در کسب این موفقیت اشاره و تاکید کرد: نصب تجهیزات مراقبتی الکترونیکی و تقویت حفاظت فیزیکی مناسب این اماکن در کنار ایجاد اشتغال و کارآفرینی و از همه مهم‌تر پیشگیری و درمان به موقع مصرف کنندگان مواد مخدر می‌تواند در کاهش بیشتر وقوع این سرقت مؤثر باشد.

کد خبر 6091500

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • تصاویر باورنکردنی از خشونت علیه زنان
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد