Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی روز یکشنبه در نشست با استادان گروه معارف دانشگاه ایلام به مناسبت هفته پژوهش اظهار داشت: نگاه راهبردی به مسائل فرهنگی ضعیف است و اگر بتوانیم مشکلات فرهنگی را به درستی تشخیص داده و در اولویت قرار دهیم، ابزارهای فرهنگی برای حل مشکلات بسیار است.

وی در خصوص گروه معارف دانشگاه‌های کشور، یادآور شد: بار مسوؤلیت حوزه معارف سنگین است و مجموع فعالیت‌های فرهنگی، هیات‌ها و آنچه که باید به نسل جوان منتقل شود بر عهده این مجموعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام رستمی همچنین در خصوص کارشناسان و استادانی که در این گروه فعالیت می‌کنند، گفت: استادان این حوزه باید دارای ویژگی‌هایی از جمله تسلط به دانش و در کنار آن التزام، تعهد، تقوا و مهارت باشند.

به گفته وی، توانمندسازی استادان اهمیت ویژه‌ای دارد و باید شرایط لازم برای تشکیل کارگاه‌های مهارتی، آموزشی و کارگاه‌های مجازی فراهم شود.

وی یادآور شد: به برکت انقلاب، اسلام و شهدا نسل جوان در مقاطع تحصیلی تخصصی مخاطب اسلام و حوزه هستند و ما به عنوان نماینده آنها، باید قدردان باشیم.

حجت‌الاسلام رستمی تاکید کرد: با توجه به اینکه در این مقطع، آثار و ابعاد نقش‌آفرینی در هر عرصه‌ای اثرات بیشتری دارد این توفیق را داریم که در یکی از مهمترین مقاطع زمانی در دانشگاه‌ها خدمت کنیم.

وی با تاکید بر اهمیت فضای دانشگاه‌ها در کشور اضافه کرد: فضایی که مسوولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از آن برخوردارند، فضایی بسیار مهم و مؤثر است و دانشگاه‌ها با جمع افراد نخبه، اساتید فرهیخته و متفکر، مهمترین جامعه‌ای هستند که در اختیار روحانیون قرار گرفته است.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور با بیان اینکه جامعه دانشگاهی دارای نخبه و اساتید فرهیخته است، افزود: با توجه به اهمیت این حوزه اگر کوتاهی در این مسیر از سمت ما اتفاق بیفتد، پاسخگویی به آن بسیار سخت‌تر و اگر توفیقی کسب شود، بسیار ارزشمند خواهد بود و باید از فرصت پیش‌رو برای تربیت و آموزش جوانان استفاده کرد.

حجت‌الاسلام رستمی در خصوص فضای مجازی نیز گفت: فضای مجازی هر چند به عنوان تهدیدی برای ضربه زدن به حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره وجود دارد و با برنامه‌ریزی‌های خاصی شکل گرفته است اما باید با آن کنار آمد و ما نیز باید از همین فرصت استفاده کنیم.

دانشگاه ایلام با ۶ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترا و ۲۰۰ عضو هیات علمی، ۳۲ گروه آموزشی دارد و در سال ۱۳۷۰ در سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام از دانشکده زیر مجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه به دانشگاه ارتقا یافته است.

استان ایلام در مجموع ۳۶ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که ۲۶ هزار دانشجو در این مراکز دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها هفته پژوهش ایلام حجت الاسلام مصطفی رستمی مقام معظم رهبری دانشگاه ایلام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش ایلام مقام معظم رهبری دانشگاه ایلام هفته پژوهش ایلام مقام معظم رهبری دانشگاه ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • استان ایلام در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است