Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی که برای شرکت در مجمع عمومی مجالس آسیایی به ترکیه سفر کرده بود، گفت: کشورهای آسیایی نادیده انگاری ایران توسط آمریکا را نمی‌پذیرند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «علی لاریجانی»، رئیس مجلس شورای اسلامی، که برای شرکت در مجمع عمومی مجالس آسیایی به ترکیه سفر کرده بود، امروز (یکشنبه ٢٤ آذرماه) پس از ورود به فرودگاه مهرآباد در جمع خبرنگاران گفت: اجلاس مجالس کشورهای آسیایی  از سوی تهران ابداع شده است که جلسات آن در کشورهای مختلف برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به نقش و آینده آسیا چنین اجلاسی مستمراً در حال پیشرفت است، به طوری که اعضای آن نسبت به سال های گذشته فعالتر شده اند.

وی اظهار داشت:  از موضوعات مهم اجلاس مجمع مجالس آسیایی این بود که دنیای امروز احتیاج به چندجانبه گرایی دارد و باید از ظرفیت قطب های مختلف که یکی از آنها آسیاست، استفاده شود.

لاریجانی با اشاره به مباحثی که در دوازدهمین مجمع مجالس آسیایی شکل گرفت، گفت: محور اصلی اجلاس، همگرایی  کشورهای آسیایی بود.

وی عنوان کرد: کشورهای حاضر در این اجلاس نسبت به سال های گذشته همسنخ تر و به یکدیگر نزدیکتر شده اند و  هر چند فرمت ها یک شکل نیست، اما دریافته اند که از نظر اقتصادی باید با هم کار کنند و برای ایجاد امنیت در منطقه از ظرفیت ها استفاده کنند، از این رو گرایش ها به یکدیگر نزدیکتر شده است.

وی با اشاره به دستاوردهای دوازدهمین مجمع عمومی مجالس آسیایی در ترکیه اظهار کرد: درباره همکاری های اقتصادی با رئیس مجلس ملی  ترکیه صحبت هایی انجام شد که نشان می داد نگاه ها مثبت است. همچنین  راه های گسترش این  همکاری های اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت که دو طرف باید پیگیر آن باشند.

رئیس قوه مقننه، رایزنی در مسائل منطقه ای  با توجه به نقش آفرینی ایران و ترکیه را دیگر محور گفت و گو با رییس مجلس ملی ترکیه توصیف کرد و افزود: همچنین از این فرصت یک روزه برای دیدار با  مجالس برخی کشورهای  حوزه خلیج فارس که دوست ما هستند، استفاده شد و مذاکراتی  در زمینه اقتصادی و همین طور برخی مسائل منطقه ای  با آنها صورت گرفت.

وی تاکید کرد: گرایش کلی این اجلاس  این  است که با همکاری ایران، امنیت پایدار در منطقه به وجود بیاید.  بر همین اساس کشورهای عضو، رفتار آمریکایی ها را در مورد نادیده انگاری ایران نمی پذیرند و به بیان های مختلف می گویند که باید روابط نزدیک امنیتی و اقتصادی با ایران داشته باشند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید از این ظرفیت استفاده و ظرفیت ها را به نحو احسن فعال کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علی لاریجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد

پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

به گزارش مشرق، پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

در مقابل آمریکا نسبت به تصویب این قانون ابراز نارضایتی و نگرانی شدید کرد.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتشار مطلبی در پلتفرم «ایکس» اظهار کرد: به شدت بابت تصویب اصلاحیه قانون مبارزه با فساد و همجنس‌گرایی در عراق نگران هستیم، این اصلاحیه گروه‌های در معرض خطر بیشتر در جامعه عراق را تهدید کرده و توان عراق در توسعه اقتصاد و جذب سرمایه‌های خارجی را کاهش می‌دهد.

در مقابل «محسن المندلاوی» رئیس پارلمان عراق شنبه در بیانیه‌ای تاکید کرد: تصویب قانون مبارزه با فساد، گامی ضروری برای حفظ زیرساخت‌های ارزش‌های جامعه و مصلحت عالی کشور برای حفاظت از مردمش در برابر فراخوان‌ها به انحطاط اخلاقی و فساد جنسی است که کشورهای جهان را در بر گرفته است.

المندلاوی در ادامه نیز اظهار کرد: این قانون حمایت قانونی برای مبارزه با این اقدامات و مبلغان آنها را فراهم کرده و نقص موجود در قوانین عراق در این حوزه را برطرف کرد.

رئیس پارلمان عراق گفت: همجنس‌گرایی در عراق که سرزمین انبیا، ائمه و اولیای صالح است، جایی ندارد.

پیشنویس این قانون در ابتدا شامل مجازات اعدام برای روابط همجنس‌گرایانه بود اما پس از مخالفت‌های گسترده آمریکا و کشورهای اروپایی با آن، اصلاحاتی پیش از تصویب بر آن اعمال شد.

عفو بین‌الملل نیز مخالفت خود را با تصویب این قانون اعلام کرد و مدعی شد که این قانون به منزله «نقض حقوق اصلی انسان‌ها» است.

در مقابل «رائد المالکی» نماینده پارلمان عراق با اشاره به وجود مخالفت‌هایی از سوی اتحادیه اروپا و آمریکا با تصویب این قانون تاکید کرد: این قانون مساله‌ای داخلی است و مداخله از سوی هیچ طرفی را نمی‌پذیریم.

بر اساس این قانون، مجازات ۱۰ تا ۱۵ سال حبس برای روابط همجنس‌گرایانه در نظر گرفته شده و فعالیت هرگونه نهادی برای تبلیغ فحشا و همجنس‌گرایی در عراق ممنوع شده و مجازات آن هفت سال حبس است.

همچنین بر اساس این قانون، تغییر جنسیت بیولوژیک برای افراد طبق میل شخصی‌شان ممنوع بوده و برای فردی که بخواهد این کار را انجام دهد و یا هر پزشکی که این کار را برای فرد انجام دهد، یک تا سه سال حبس در نظر گرفته می‌شود.

همچنین مجازات مشابهی برای هر مردی که عمدا رفتارهای زنانه داشته و یا آن را ترویج دهد، در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • «مست عشق» هنوز در ترکیه اکران نشده است/ اعلام زمان دقیق اکران ترکیه تا دو هفته آینده و رایزنی برای نمایش در کشورهای دیگر
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • سفر اردوغان به آمریکا به تعویق افتاد
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی