Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم بزرگداشت مرحوم عرب سرخی در روز سه شنبه ۲۶ آذر و مراسم هفتم در روز جمعه ۲۹ آذر سال ۱۳۹۸ در مسجد علی ابن موسی‌الرضا (ع) در میدان شهدا، خیابان عظیم‌زادگان از ساعت ۱۴:۳۰ برگزار می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری و حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پیامی جداگانه درگذشت مرحوم حاج حسین عرب سرخی پدر شهیدان والامقام مجتبی، محسن و محمدرضا عرب سرخی را تسلیت گفتند و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و همجواری با فرزندان شهیدش را مسالت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاج حسین عرب‌سرخی، پدر شهیدان محسن، مجتبی و محمدرضا عرب‌سرخی روز جمعه گذشته دار فانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.
 او اهل روستای تکاباد اردستان از توابع استان یزد و فرزند محمد عرب سرخی بود که شغلش پرورش شتر بود.  
حاج حسین دو خواهر و یک برادر داشت. سال ۱۳۲۱ او ۱۶ ساله بود که تصمیم گرفت به تهران برود.  در تهران مغازه‌ای را با هدف میوه فروشی به راه انداخت و سپس سرمایه‌ای جمع کرد و وارد بازار شد. بعد با دختر پسرخاله‌اش ازدواج کرد. وقتی همسر حسین به خانه او آمد ۱۳ ساله بود. خداوند به آن‌ها شش فرزند عطا کرد؛ سه دختر و سه پسر. اما هر سه پسر را در دوران هشت سال دفاع مقدس فدای انقلاب کرد. پسرها یکی ۳۱ ساله، ۲۱ ساله و ۱۸ ساله بودند که به شهادت رسیدند.
خانواده تکلیف خود را انجام داده اند 

به نقل از سردار محمدرضا  یزدی فرمانده لشکر محمد رسول الله (ص)، وقتی «محسن» و «مجتبی» در جبهه به شهادت رسیدند، «محمدرضا» می‌خواست به جبهه برود، اما به او گفتم که دو برادر تو به شهادت رسیده‌اند و خانواده شما تکلیف خود را ادا کرده‌ است و رزمندگان در جبهه انتقام برادران شهیدت را خواهند گرفت.  محمدرضا در حالی که ۱۶ سال داشت، دستانش را بر شانه من گذاشت و گفت: «برادرانم تکلیف‌شان را ادا کرده‌اند؛ ولی من تکلیف خود را انجام نداده‌ام و تکلیف من گرفتن انتقام نیست.»
شهدای خانواده
«محسن» متولّد ۱۳۳۲ بود. شغلش خیاطی بود و بعد از انقلاب در زندان اوین خدمت می‌کرد و با شهید کچویی و شهید لاجوردی همکاری داشت. او در سن ۲۱ سالگی در جماران به عنوان محافظ امام خدمت می‌کرد. مهندس عمران بود و یک پسر به نام احسان داشت. محسن در اسفند ۶۳ در عملیات بدر در منطقه هورالعظیم به شهادت رسید.

«مجتبی» متولد۱۳۴۰ بود. بعد از انقلاب علیه منافقین فعالیت می‌کرد و در حسینیه جماران مشغول خدمت بود. او در ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۶۱ در عملیات فتح‌المبین شهید شد.
محمدرضا متولد ۱۳۴۷ بود و در زمان شهادت فقط ۱۸ سال داشت و در سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به شهادت رسید.
حاج حسین عرب سرخی بعد از شهادت پسرها خیلی زود همسرش را از دست داد و سال‌ها در فراق فرزندان و شریک زندگی‌اش، زندگی کرد.

برچسب‌ها دفاع مقدس ایثار و شهادت تشییع

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دفاع مقدس ایثار و شهادت تشییع دفاع مقدس ایثار و شهادت تشییع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۹۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان در ایام شهادت امام جعفر صادق علیه السلام چهار شهید گمنام در استان کرمان تشییع و تدفین خواهند شد.

سرهنگ محمود مهدوی فرد عصر امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان کرمان از تشییع و تدفین پیکرهای مطهر شهدا در ایام شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام خبر داد و افزود: ۲۳۱ نقطه از استان برای میزبانی از شهدای گمنام درخواست دارند.

وی بیان کرد: از هشت مکانی که سال گذشته مصوب شده بود، چون ساخت و ساز اولیه یادمان در سه نقطه انجام شده، پیکرهای مطهر شهدا در این نقاط تدفین می‌شوند که شامل کوهپایه کرمان، سیرجان و رفسنجان است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان گفت: در حال حاضر ۱۴۵ یادمان شهدای گمنام با ۳۲۲ شهید در استان کرمان وجود دارد.

همچنین محمدمهدی فداکار باستاندار کرمان در این جلسه اظهار کرد: مکان‌های عمومی مانند معراج شهدا، یادمان‌ها، ساختمان‌های بسیج در شهرستان‌ها که پاتوق اعزام رزمندگان دوران دفاع مقدس بوده، ثبت ملی شود.

وی بیان کرد: برنامه‌های اختصاصی، دیدار با خانواده معظم شهدا، حضور راویان برای جهاد تبیین، تبلیغات محیطی و تجلیل از پیشکسوتان و جانباران به‌مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در استان کرمان برگزار می‌شود.

استاندار کرمان همچنین از شهدای گمنام به‌عنوان عزیزان مردم نام برد و بر تکریم و احترام آنها تاکید کرد و ادامه داد: باید ابتدا یادمان شهدای گمنام ساخته شود و بعد شهید را دفن کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • عکسی از مادر سیدحسن خمینی در مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام /دختر امام هم آمد
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید/ پرتره‌ای از استاد علی جهاندار 
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم
  • آغاز اردوی تیم ملی کشتی فرنگی
  • چهره‌هایی که در مراسم تشییع عروس امام خمینی(ره) در قم حضور داشتند | عکس
  • (تصاویر) تشییع پیکر مرحومه معصومه حائری همسر آیت الله مصطفی خمینی
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید