Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌اسلام والمسلمین محسن قمرزاده روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اضافه کرد: تاکنون  حدود یک‌چهارم این مقاله‌ها در مجله‌های علمی – پژوهشی معتبر چاپ‌شده‌اند.

وی با اشاره به برگزاری پنج پنل تخصصی – علمی در روز همایش خاطرنشان کرد: ۲۲۰ مقاله در این همایش پذیرش‌شده است و ۴۷ مقاله در قالب سخنرانی و ۶۸ مقاله نیز به‌صورت پوستر ارائه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر همایش ملی «حوزه‌های علمیه، مرجعیت و قرآن کریم» با محوریت «دیدگاه‌های علوم قرآنی مرجع فقید مرحوم آیت‌الله محمد فاضل لنکرانی» نیز گفت: آیین افتتاحیه و اختتامیه این همایش روز پنجم دی‌ماه امسال در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم با حضور استادان و پژوهشگران علوم قرآنی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدحسین عظیمی افزود: افتتاحیه همایش ساعت ۹ و اختتامیه آن ساعت ۱۸ همان روز با سخنرانی آیات علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه، رضا استادی از استادان برجسته حوزه و محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و تشکیل پنج پنل علمی ترتیب می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: برای برگزاری همایش مذکور تاکنون ۱۳ پیش‌نشست علمی در استان‌های قم، خراسان رضوی، تهران و اصفهان برگزارشده است.

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: بدون تردید منبع همه علوم اسلامی مانند کلام، فقه، تاریخ، عرفان و اخلاق؛ قرآن کریم است و همه این علوم از این کتاب آسمانی بهره می‌گیرند و در حقیقت بخشی از قرآن را بیان می‌کنند.

عظیمی با تاکید بر ضرورت مطالعه و انجام کارهای پژوهشی درخصوص قرآن کریم، درباره هدف‌های برگزاری این همایش گفت: یکی از وظیفه‌های ما در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، معرفی منابع و متون علمی در این زمینه به جامعه علمی کشور به‌ویژه حوزه‌های علمیه است.

وی با اشاره به معرفی کتاب «المدخل فی التفسیر» مرحوم آیت‌الله فاضل لنکرانی که حاوی اندیشه‌های علوم قرآنی ایشان است در همایش مذکور، گفت: راه‌اندازی موجی تحقیقاتی در مباحث علوم قرآنی و تفسیری در فضای علمی کشور به‌خصوص حوزه‌های علمیه از دیگر اهداف این همایش است.

وی با اشاره به استقبال خوب اندیشمندان علوم قرآنی از این همایش ابراز امیدواری کرد: این همایش مقدمه و زمینه‌ای برای برگزاری یک سلسله همایش‌های بین‌المللی در رابطه با دیدگاه‌های قرآنی بزرگان حوزه علمیه باشد  .

دبیر همایش ملی «حوزه‌های علمیه، مرجعیت و قرآن کریم» با اشاره به کارهای علمی بسیاری که در این زمینه در حوزه‌های علمیه انجام‌شده است، گفت: همیشه عالمان و حوزه‌های علمیه شیعه به این مساله توجه لازم را داشته و دارند.  

وی افزود: یکی دیگر از اهداف همایش این است که به جوامع علمی اسلامی در سطح جهان نشان دهیم که عالمان شیعی نسبت به قرآن توجه ویژه دارند و با این کتاب آسمانی مانوس هستند.

برگزاری همایش «حوزه‌های علمیه، مرجعیت و قرآن کریم» با مشارکت ۲۰ نهاد 

مسئول کمیته اجرایی همایش ملی «حوزه‌های علمیه، مرجعیت و قرآن کریم» نیز گفت: این همایش با مشارکت حدود ۲۰ نهاد مانند مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، جامعه الصطفی العالمیه، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه قم و پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی در بخش‌های علمی و اجرایی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جواد نورموسوی، برگزاری نمایشگاهی از پوستر چکیده مقاله‌های پذیرفته‌شده، رونمایی از ۱۲ جلد کتاب و ویژه‌نامه همایش را از دیگر برنامه‌های همایش مذکور برشمرد.

وی تاکید کرد: این همایش به‌گونه‌ای طراحی‌شده است تا آثار و برکات علمی آن، پس از همایش نیز در اختیار مرکزهای علمی حوزوی و دانشگاهی کشور قرار بگیرد.

وی بابیان اینکه این همایش از چند شبکه صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به‌صورت زنده پخش می‌شود، بر نقش بسزای رسانه‌ها در زمینه اطلاع‌رسانی تاکید کرد.  

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید عبدالوهاب مسترحمی دبیر اجرایی همایش ملی «حوزه‌های علمیه، مرجعیت و قرآن کریم» نیز با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های همایش مذکور گفت: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای همایش به نشانی اینترنتی http://hamayesh.markazfeqhi.com و یا دبیرخانه همایش به نشانی قم، میدان معلم، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) مراجعه کنند و یا با تلفن ۳۷۷۴۹۴۹۴ با پیش‌شماره ۰۲۵ تماس بگیرند. 

مرحوم آیت‌الله محمد فاضل لنکرانی از مراجع فقید شیعه در سال ۱۳۱۰ هجری شمسی در قم دیده به جهان گشود، وی بعد از انقلاب مشغول تدریس در حوزه علمیه قم شد و پس از ارتحال آیت‌الله اراکی یکی از هفت مرجع تقلید معرفی‌شده از سوی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بود.

این عالم ربانی در ۲۶ خردادماه ۱۳۸۶ هجری شمسی دعوت حق را لبیک گفت و در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) در شهر مقدس قم به خاک سپرده شد.

برچسب‌ها حوزه علميه مرجعیت تقلید شیعه قم موسسه مرکز فقهی ائمه اطهار (ع ) قم قرآن کریم مطالعات قرآنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه مرجعیت تقلید شیعه قم قرآن کریم مطالعات قرآنی حوزه علميه مرجعیت تقلید شیعه قم قرآن کریم مطالعات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت علمی داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۳ حوزه امتحانی کیش

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، امروز صبح در حوزه گروه علوم ریاضی و فنی ۱۴۱ داوطلب و علوم انسانی ۸۲ داوطلب و بعدازظهر نیز در گروه‌های هنر با ۳۹ نفر و گروه زبان‌های خارجی نیز با ۹۲ داوطلب نوبت اول آزمون سراسری برگزار شد.

فردا جمعه هفتم اردیبهشت نیز ۲۳۰ داوطلب در نوبت صبح با حضور در پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران آزمون خود را برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رقابت علمی داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۳ حوزه امتحانی کیش
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • حماسه قرآنی روستای چارک گویای ایمان استوار مردم استان بوشهر است
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد
  • نوسازی مرجعیت
  • تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر توجه به تفسیر قرآن
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی