Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به دهمین دور مذاکره با طالبان گفت که به آنها پیشنهاد کاهش خشونت و آتش‌بس دادیم و هنوز منتظر پاسخ طالبان هستیم.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان پس از بازگشت به قطر گفت که هیئت آمریکا و طالبان درباره آتش‌بس و کاهش خشونت مذاکره کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آمریکا به طالبان پیشنهاد آتش‌بس داده است و هنوز منتظر پاسخ نمایندگان این گروه است.

به گزارش اسپوتنیک، خلیلزاد تصریح کرد که به دلیل عدم اعتماد به طالبان، درباره چگونگی سیستم کنترل و بررسی اجرای توافقات دو طرف، مذاکره ادامه خواهد یافت.

آمریکا و طالبان 9 دور در قطر مذاکره کردند که توافقنامه صلح و خروج نیروهای خارجی از موضوعات اصلی آن بود.

پس از حملات طالبان در کابل و کشته شدن تعدادی از نظامیان آمریکایی، ترامپ رئیس جمهور آمریکا دستور توقف یکجانبه مذاکرات را داد اما اکنون با گذشت سه ماه بار دیگر این مذاکرات از سر گرفته شده است.

گفتنی است که دور تازه مذاکرات آمریکا و طالبان بطور رسمی از شنبه هفته گذشته در قطر آغاز شد اما پس از حمله طالبان به پایگاه نیروهای آمریکایی در بگرام گفت‌وگوها نیز بطور موقت متوقف شد.

«سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان گفته بود که توقف موقت گفت‌وگوها به خواست آن‌ها صورت گرفته تا هیئت طالبان برای مشورت با رهبران خود درباره موارد مورد بحث مشورت کنند و تصریح کرد که این توقف ارتباطی به حمله بگرام ندارد.

انتهای پیام/.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زلمی خلیلزاد طالبان آمریکا افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باقری: انتظار حل موضوع فلسطین حین اشغالگری واقع‌بینانه نیست

معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه تصریح کرد انتظار حل موضوع فلسطین تا زمانی که اشغالگری و تجاوز ادامه داشته باشد واقع‌بینانه نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، علی باقری کنی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه در نشست بریکس در مسکو انتظار برای حل موضوع فلسطین حین ادامه اشغالگری و تجاوزها را دور از واقعیت توصیف کرد. 

او گفت: «کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه از لبنان گرفته تا عراق و دریای سرخ، توقف فوری جنایات و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع و مظلوم غزه و برقراری آتش بس فوری کامل و پایدار است.»

وی اضافه کرد: «در حالی که اسرائیلی ها مردم غزه را از دسترسی به آب، غذا و دارو محروم کرده‌اند، آمریکا با پیشرفته ترین سلاح ها از اشغالگران و متجاوزان صهیونیست حمایت می‌کند.»

باقری اضافه کرد: «از این رو توقف سریع و بدون قید و شرط نسل‌کشی در غزه که یک ضرورت جهانی است، مستلزم توقف کمک‌ها، حمایت‌ها و پشتیبانی‌های آمریکا از اسرائیل به ویژه در زمینه ارسال تجهیزات و سلاح‌های تهاجمی به این رژیم است.»

او تأکید کرد: «تا زمانی که پدیده اشغال و تجاوز وجود داشته باشد، انتظار برای حل پایدار موضوع فلسطین با واقعیت منطبق نیست.»

نمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!مقام آمریکایی:آزادی اسرا به آتش‌بس طولانی در غزه منجر می‌شوددرخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه

 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • باقری: انتظار حل موضوع فلسطین حین اشغالگری واقع‌بینانه نیست
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • طرح جدید در کنگره آمریکا برای توقف کمک نظامی به رژیم صهیونیستی
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • در خواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم