Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی چابهار از مسئولان خواست نگاه ویژه ای به شهری که به سرعت در حال توسعه اقتصادی و تجاری است داشته باشند تا فرهنگ مردم آن قربانی سودجویی برخی ادارات، کارخانجات، واحدهای تجاری و صنفی نشود. ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

محمدامین محمدی در گفت‌وگو با تسنیم در چابهار درباره عدم وجود سینما و مراکز فرهنگی استاندارد در چابهار اظهار داشت: همه جا در رسانه ها عنوان می‌شود بندر ترانزیتی چابهار، دروازه توسعه محور شرق ایران! و امروزه ویژگی‌های خاصی برای چابهار در رسانه ها اعلام می شود که چه خوب است این موضوع در حوزه فرهنگ و هنر نیز دیده بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نگاه ارزشمندی که مقام معظم رهبری در سواحل مکران دارد، همانطور که بارها عنوان شده است صرفا در حوزه تجاری و اقتصادی نیست بلکه پیوست های اجتماعی نیز در این زمینه باید در نظر گرفته شود؛ برای مثال فعالیت های پتروشیمی یا اداره بندر چابهار، با توجه به اینکه این شهرستان از نظر تحریم‌ها وضعیت ویژه‌ای دارد، باید در حوزه فرهنگ و هنر نیز دیده بشود.

مشاور وزیر ارشاد: منطقه آزاد چابهار به اعتلای فرهنگ و هنر در چابهار کمک کندتفاهم‌نامه معاونت امور هنری وزارت ارشاد و منطقه آزاد چابهاردیدار معاون امور هنری با جمعی از هنرمندان چابهار

رئیس اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی چابهار در ادامه اظهار کرد: چابهار تنها شهر جنوب سیستان و بلوچستان بوده که در آن سینما مدت‌ها پیش بوده اما خیلی وقت است سینمایش دیگر فعالیت نمی‌کند که بالاخره با سعی و تلاش فراوان یک سالن کوچک در حد سالن نمایش مربوط به سازمانها و ادارات، برای مردم چابهار فراهم کردیم.

وی در ادامه گفت: خوب است که در این امر شهرداری نیز تبلیغات فیلم ها را در دستور کار قرار دهد نه این که فقط تبلیغات تجاری و سود آور در سطح شهر انجام شود و این را هم در نظر داشته باشید که ما احتیاج شدیدی به زیرساختهای فرهنگی در چابهار داریم.

محمدی در ادامه افزود: متاسفانه زیرساخت‌های فرهنگی ما فقط 2200 متر مربع است که تقریباً می شود به ازای هر نفر 50 سانتی متر مربع و این یک فاجعه است، ما نه پلاتوی تئاتر داریم و نه نگارخانه ای که بتوانیم در آنها کارهای فرهنگی و هنری انجام بدهیم.

وی در انتها خاطرنشان کرد: ساخت نگارخانه و پلاتو و سینما برای شهرستان چابهار با توجه به تلاش هایی که انجام داده ایم، نهایتاً مصوب شده است که در حال تامین اعتبار برای این امر هستیم.

انتهای پیام/395/ ت

R7843/P1336/S6,65/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • دیدار و گفتگوی صمیمانه مدیرکل آموزش و پرورش استان با خانواده های معزز شهدای فرهنگی
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است