Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون ارزی بانک مرکزی گفت: امروز با وجود تحریم‌ها، تاکنون از نظر تامین ارز واردات مشکلی نداشته‌ایم و مازاد عرضه ارز در سامانه نیما نشانگر کارکرد روان و مثبت این سامانه است.

به گزارش روز یکشنبه بانک مرکزی، غلامرضا پناهی، در دیدار با سفیران تازه منصوب شده ایران در برخی کشورها، افزود: تعاملات بانک مرکزی و وزارت امورخارجه مستمر و بهینه بوده و تاکنون به نتایج مفیدی منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: مسایل بانکی و نقل و انتقال پول، بخش مهمی از مراودات تجاری و اقتصادی کشور است.

پناهی افزود: سیاست بانک مرکزی مدیریت تجارت خارجی کشور بدون نفت است و استفاده از همه توانمندی های صادرات غیر نفتی در این مسیر در دستور کار قرار دارد.

معاون ارزی بانک مرکزی ضمن تشریح راه های بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور، گفت: ارز حاصل از صادرات باید به چرخه اقتصادی کشور بازگشت کند و پشتوانه تجارت خارجی کشور باشد.

وی تاکید کرد: صادرات ریالی به معنای خروج سرمایه از کشور است و بنابراین بانک مرکزی آن را به رسمیت نمی شناسد.

پناهی با بیان اینکه تلاش برای اتصال سامانه سپام به بانک های خارجی ادامه دارد، افزود: توزیع ریسک تمرکز تجاری کشور بوسیله ایجاد تنوع در مبادی ورودی کالاهای مورد نیاز به واسطه شناسایی کالاهای مازاد و مورد نیاز کشور و نیز توسعه مکانیزم تهاتر با کشورها اولویت‌های بانک مرکزی است که اقدام های سفیران و نمایندگان وزارت امورخارجه می ‌تواند در این مسیر راه گشا باشد.

دیدار معاون ارزی بانک مرکزی با سفیران جدید ایران در برخی کشورها با هدف آشنایی بیشترآنها با مسائل بانکی و مراودات اقتصادی صبح امروز در بانک مرکزی برگزار شد و دراین جلسه ابهام ها و پرسش ها در ارتباط با مسائل بانکی و روابط کارگزاری را مطرح کرده و در مورد آنها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک مرکزی واردات ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند

وزیر صنعت، معدن و تجارت فردا سه‌شنبه به استان مرکزی سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، در ادامه‌ی سفرهای مسئولین ملی به استان مرکزی، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت روز سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت ماه، میهمان دیار آفتاب است.

حضور در افتتاحیه سی و دومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسان مکانیک ایران در دانشگاه صنعتی اراک، نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های حوزه‌ی صنعت، معدن و تجارت استان و بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی از جمله برنامه‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت در استان مرکزی است.

استان مرکزی در شاهراه مواصلاتی کشور دارای موقعیت استراتژیکی است که به دلیل استقرار صنایع گوناگون و قریب سه هزار واحد صنعتی، با در اختیار داشتن رتبه‌ی نخست تنوع تولیدات صنعتی از قطب‌های مهم صنعت کشور به شمار می‌رود.

در راستای نهضت احیای واحدهای راکد اقتصادی در دولت سیزدهم، طی دو سال گذشته ۷۲۰ واحد صنعتی، معدنی و کشاورزی تعطیل و نیمه‌تعطیل در استان مرکزی به مدار تولید برگشتند.

کد خبر 751257

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟