Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

غلامرضا پناهی، معاون ارزی بانک مرکزی در این دیدار با بیان اینکه تعاملات بانک مرکزی و وزارت خارجه مستمر و بهینه است و تاکنون منتج به نتایج مفیدی شده است؛ گفت: مسائل بانکی و نقل و انتقال پول بخش مهمی از مراودات تجاری و اقتصادی کشور است.

به گزارش بانک مرکزی وی با تشریح وضعیت کنونی روابط بانکی کشور با سایر کشورها، تصریح کرد: علیرغم تحریم های موجود خوشبختانه تاکنون از نظر تامین ارز واردات مشکلی نداشته ایم و مازاد عرضه ارز در سامانه نیما نشانگر کارکرد روان و مثبت این سامانه است است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهی افزود: سیاست بانک مرکزی مدیریت تجارت خارجی کشور بدون نفت است و استفاده از کلیه پتانسیل‌های صادرات غیر نفتی در این مسیر در دستور کار قرار دارد.

معاون ارزی بانک مرکزی با تشریح راه های بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور گفت: ارز حاصل از صادرات باید به چرخه اقتصادی کشور بازگردد و پشتوانه تجارت خارجی کشور باشد.

وی تاکید کرد: صادرات ریالی به معنای خروج سرمایه است کشور است و لذا بانک مرکزی آن را به رسمیت نمی شناسد.

پناهی با بیان اینکه تلاش برای اتصال سامانه سپام به بانک های خارجی ادامه دارد، افزود: توزیع ریسک تمرکز تجاری کشور از طریق ایجاد تنوع در مبادی ورودی کالاهای مورد نیاز به واسطه  شناسایی کالاهای مازاد کشورها و مورد نیاز کشور و نیز توسعه مکانیزم تهاتر با کشورها اولویت‌های بانک مرکزی است که اقدامات سفرا و نمایندگان وزارت خارجه می ‌تواند در این مسیر بسیار راه گشا باشد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بانک مرکزی معاون ارزی ارز غیرنفتی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان

اداره ملی احصائیه و معلومات طالبان اعلام کرد در جریان یک سال گذشته ورود و خروج ۲۷ هزار و ۹۱۴ شهروند خارجی را از طریق گذرگاه‌ها و میدان‌های هوایی کشور به ثبت رسانده است.

این اداره اعلام کرد در سال گذشته به‌شمول ۶۷۵تن از طبقه زنان، ۱۵ هزار و ۱۵۳ تن وارد کشور شده و ۱۲ هزار و ۷۶۱ تن دیگر از شهروندان خارجی که ۴۹۵ تن آن از طبقه زنان اند، از کشور خارج شده اند.

براساس ارقام ثبت‌شده این اداره، بیش‌ترین ورود و خروج اتباع خارجی از طریق گذرگاه ولایت نیمروز، گذرگاه‌ها و میدان هوایی هرات، گذرگاه تورخم، گذرگاه حیرتان و فرودگاه بین‌المللی کابل صورت گرفته است.

طبق این ارقام، هدف بیش‌ترین افراد واردشده به کشور سیاحت و کار بوده است.

بر اساس معلومات ثبت‌شده گردشگران خارجی بیش‌تر از ساحات باستانی ولایت‌های (بامیان، هرات، کندهار، ننگرهار، غور، بدخشان، کندز، پکتیا، خوست، نورستان، بلخ، سمنگان و کنر) دیدن نموده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۲۳ درصدی ارزش صادرات از استان مرکزی
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • تردد بیش از ۲۷ هزار تبعه خارجی در افغانستان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است