Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، رضا رحمانی در نشست نهایی شدن سند سیاست‌های صنعتی، معدنی و تجاری کشور، بیان کرد: این مهم از ابتدای امسال در قالب یکی از ۳۴ برنامه اولویت دار وزارت صنعت، معدن و تجارت به رییس جمهور تقدیم شد و مسئولیت تدوین آن را بر عهده موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی گذاشتیم تا با کارفرمایی معاونت طرح و برنامه وزارتخانه کار به جلو برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در بند (الف) ماده ۴۶ برنامه ششم توسعه نیز به صورت تقلیل یافته بخشی از سند سیاست‌های صنعتی، معدنی و تجاری است، تصریح کرد: ابتدا باید سیاست‌های تحقق این بند تدوین و به ریاست جمهوری ارسال شود و سپس روی بندهای سند سیاست‌های صنعتی، معدنی و تجاری به صورت ریز و جزیی کار بشود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر لزوم هماهنگی دستگاه های مرتبط در تحقق سند سیاست‌های صنعتی، معدنی و تجاری، گفت: در این سند نقش شرکت‌های دانش بنیان، IT، استارت آپ‌ها و همچنین تحقیق و توسعه(R&D) باید دیده بشود.

رحمانی با بیان اینکه رسیدن به یک فهم مشترک میان دستگاه‌های مرتبط در تحقق این سند ضروری است، افزود: باید با دستگاه هایی مانند سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت، وزارت نیرو، وزارت ارتباطات و دیگر دستگاه های مرتبط به یک فهم مشترک برسیم.

همچنین سعید زرندی «معاون طرح و برنامه وزارت صمت» در این نشست با اشاره به اینکه استارت تدوین این سند از حدود سال 1380 و در زمان وزارت اسحاق جهانگیری آغاز شد، افزود: در ۱۸ سال گذشته همواره نهایی شدن این سند دغدغه وزارتخانه بوده است.

وی با بیان اینکه تاکنون چهار جلسه شورای راهبری برای نهایی شدن سند، نیز تشکیل شده است، گفت: صنایع پیشران و دارای اولویت در این سند بر اساس رویکرد تحلیل روند شناسایی و معرفی شده است.

همچنین مرجان فقیه نصیری«رییس مرکز مطالعات و پژوهش های بازرگانی» در سخنانی با اشاره به برخی اقدامات این موسسه از جمله تدوین برنامه راهبردی صنایع صادرات گرا و تهیه نقشه راه توسعه صادرات گفت: اقدامات خوبی در این موسسه انجام شده است که اگر به هم متصل شوند، منابع معتبری برای بخش هایی از آنچه که به عنوان سیاست‌های صنعتی، معدنی و تجاری مورد نظر است، خواهد بود.

گفتنی است نشست نهایی شدن سند سیاست‌های صنعتی، معدنی و تجاری امروز یکشنبه با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، اساتید دانشگاه، مدیران ذیربط و موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نقشه راه توسعه تجارت توسعه صادرات وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۳۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، بر آمادگی تمام ادارات، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای هر نوع مخاطرات احتمالی تاکید کرد.

وی با اشاره به گزارش‌های اداره منابع طبیعی بر وقوع ۳۰ فقره آتش سوزی در سال گذشته در سطح مراتع شهرستان و بیان اینکه این حریق‌ها به همت مردم، اطفا شد خواستار تقویت این ظرفیت شد.

وی بر تشکیل اکیپ‌های مردمی در تمام روستاها، استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد و زیست محیطی و همیاران طبیعت، احساس مسئولیت بیشتر، عدم آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی بعد از برداشت، مدیریت به موقع چرای علف‌های هرز مراتع، مدیریت خاموشی‌ها، صرفه جویی حامل‌های انرژی و توجه به اخطارهای هواشناسی تاکید کرد.

رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سقز در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قطعی برق گسترده ناشی از بارش بی سابقه نزولات جوی و رانش زمین در سال گذشته از همکاری تمام ادارات و ارگان‌ها، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد.

تقویت زیرساخت‌های شهری برای هدایت آب‌های سطحی، تهیه تجهیزات پشتیبان برای جلوگیری از تداوم خدمات رسانی، ارتقای سطح هماهنگی، برگزاری مانورها و نگارش و تدوین سناریوهای احتمالی، تقویت آموزش‌ها، توزیع مناسب و استقرار تجهیزات و تکمیل شبکه جمع آوری آب‌های سطحی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 6089497

دیگر خبرها

  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ 
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • لزوم همکاری تمامی نهادها با پلیس در اجرای طزح نور
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران