Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع به بررسی میزان کفایت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پرداخت که نتایج آن در جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع به ریاست ولایتی، ارائه شد.

مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۳۹۷ فراخوانی را برای اصلاح و تکمیل سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ارائه نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فراخوان ۶ مخاطب دارد و در آن مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، دولت، شوراهای عالی امنیت ملی، انقلاب فرهنگی و فضای مجازی، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و صاحبنظران و مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت مخاطب قرار گرفته اند.

مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان نخستین مخاطب فراخوان معظم‌ له، چنین موظف شده است: «مجمع تشخیص مصلحت نظام سند پیوست را بعنوان چارچوب بالادستی سیاست‌های کلی مورد ملاحظه قرار دهد و پیشنهادهای تکمیلی برای حصول اطمینان از کفایت آن را در جایگاه یادشده ارائه کند و پس از ابلاغ نسخه نهایی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سیاست‌های کلی نظام را برای انطباق با الگو بازنگری نماید.»

در همین راستا کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه مجمع با بررسی کارشناسی سند الگو و همچنین شناسایی و تعامل با مجموعه‌ها و صاحبنظرانی که در زمینه ارتقاء الگو فعالیت داشته‌اند، به بررسی میزان کفایت الگو بعنوان چارچوب بالادستی سیاست‌های کلی پرداخت که نتایج آن در جلسه کمیسیون علمی، فرهنگی و اجتماعی مجمع چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ به ریاست آقای ولایتی، ارائه شد.

در این جلسه که با حضور رییس و معاونین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار شد، نخست گزارش تهیه شده در کمیسیون دبیرخانه در خصوص ارزیابی کفایت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ارائه گردید. در این گزارش ۱۳ نقد و پیشنهاد در خصوص کلیات سند، ۳ نقد و پیشنهاد در مورد موضوعات علم و فناوری، ۲ نقد و پیشنهاد در مورد موضوعات فرهنگی و ۴ نقد و پیشنهاد در مورد موضوعات اجتماعی مطرح شد.

پس از ارائه این گزارش، رییس و معاونان مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، ضمن بیان پاسخ‌هایی در مورد انتقادات، از پیشنهادات مطرح شده در گزارش استقبال نمودند. پس از انجام مباحثات مذکور، آقای ولایتی، رییس محترم کمیسیون، و آقای مظفر، دبیر محترم کمیسیون، به جمع بندی مباحث مطرح شده به عنوان مصوبات کمیسیون پرداختند.

کد خبر 4798810 جواد بخشی الموتی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجمع تشخیص مصلحت ولایتی کمیسیون علمی مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی وزارت کشور سید اسماعیل موسوی ایران هیئت دولت محمدجواد ظریف یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس حسن روحانی اصلاح طلبان شورای نگهبان سید عباس عراقچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۴۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد از نقاط آبگیر شهر قم شناسایی و رفع معضل شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی سبحانی ظهر چهارشنبه در نشست خبری روسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم که به مناسبت روز شورا برگزار شد گفت: در سال اول آغاز فعالیت دوره ششم شورای اسلامی شهر قم، سیاستگذاری ها و اولویت بندی ها تدوین شد و برنامه ها بر همین اساس شکل گرفت و ادامه یافت.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم گفت: در بخش آتش نشانی با توجه به اینکه این حوزه با جان شهروندان در ارتباط است، پیگیری های خوبی صورت گرفت و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مناسبی برای بخش آتش نشانی فراهم شد.

وی عنوان کرد: کاشت درختان مثمر در سطح شهر و بوستان های قم در این دوره دنبال شد و کیفی سازی و ابنیه سازی فضای سبز در دستور کار بود و تلاش شد تا زیرساخت های بوستان ها تقویت شود.

سبحانی گفت: حفظ و حراست از باغ ها در شهر قم موضوع مهمب است که در این راستا برای همه باغات شهر شناسنامه تدوین خواهد شد.

وی عنوان کرد: در راستای حفظ هویت فرهنگی بوستان ها در ۵ بوستان سطح شهر قم، شهدای گمنام تدفین شدند که این اقدام امر موثری در جهت بهبود شرایط فرهنگی بوستان ها بوده است.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی قم عنوان کرد: ۲۵ نقطه از شهر قم که دچار آبگرفتگی در مواقع بارانی می شدند، شناسایی شده که ۸۰ درصد مشکل این مناطق رفع شد.

وی همچنین بیان کرد: در راستای شکست قیمت ها و کمک به معیشت مردم سیاستگذاری خوبی در سازمان میادین قم صورت گرفته که امید است کمک خوبی به بازار داشته باشد.

کد خبر 6088009

دیگر خبرها

  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • سمنان در تعریف پیوست فرهنگی الگوی کشور شود
  • دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • صیانت از شوراهای اسلامی شهر از وظایف اصلی است
  • افتتاح طرح برق‌آبی اومااویا در سریلانکا / رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • ۸۰ درصد از نقاط آبگیر شهر قم شناسایی و رفع معضل شد
  • وجود تضاد جدی بین دولت‌سازی در توسعه غربی و مدل اسلامی
  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود