Web Analytics Made Easy - Statcounter

این هیات سه نفره از سازمان همکاری های بین المللی ژاپن (جایکا) به شیراز سفر کرد و از سایت مدیریت پسماند برمشور این شهر بازدید کرد و با روند کار دفع پسماند در شیراز آشنا شد. 

هیات ژاپنی یکشنبه با مدیران شهری و استانی و همچنین اعضای شورای شهر شیراز جلسه ای ۴ ساعته برگزار کرد و در آن به گفت و گو و بررسی زمینه توسعه همکاری ها پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کمیسیون سلامت،محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز در حاشیه این دیدار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت:سازمان همکاری های بین المللی ژاپن (جایکا) با ۱۵۰ کشور جهان همکاری دارد و به این کشورها خدمات ارایه کرده است که این همکاری‌ها در حوزه های مختلف فنی،امدادرسانی، کمک های بلاعوض و وام‌های توسعه ای بوده است.
علی ناصری با بیان اینکه جایکا در تهران دفتر دارد، ادامه داد: شورای پنجم شهر شیراز اولین شهری در ایران بود که طرح تفصیلی مدیریت پسماند را در ۱۳ ماده و ۸۵ شرح خدمات تصویب کرد که این طرح به تایید فرمانداری نیز رسیده است.
وی گفت: وزارت کشور طرح جامع مدیریت پسماند را ابلاغ کرده و شیراز نیز اولین شهر ایران است که این طرح تفصیلی را مصوب کرده که شامل مرحله تفکیک از مبدا تا یک مرحله بعد از دفن می شود.
ناصری اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های خوبی که در شیراز وجود دارد و با رایزنی‌هایی که با وزارت کشور و دیگر نهادها مثل وزارت امور خارجه انجام شد موضوع سفر هیات ژاپنی به سرپرستی پروفسور یوشیدا برنامه ریزی و انجام شد.
این عضو شورای شهر شیراز در نشست تخصصی باهیات ژاپنی نیز اعلام کرد: مدیریت پسماند شهرداری شیراز در استحصال بیوگاز و تولید انرژی برق از آن، در کشور پیشرو است.
ناصری افزود:سازمانی به نام مدیریت پسماند در شهرداری شیراز از سال ۱۳۷۷ باهدف بهبود وضعیت نظافت شهری و ارتقای مدیریت پسماندها تشکیل و با تصویب قانون مدیریت پسماند در سال ۱۳۸۳ گام مهمی در زمینه قانونمند کردن مدیریت پسماندها در کشور برداشته شد. 
عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: بر اساس قانون، سازمان موظف به همه امور پشتیبانی مدیریت پسماندها به صورت واحد است که در زمینه‌های برنامه‌ریزی، ساماندهی، مراقبت و عملیات اجرایی مربوط به تولید، جداسازی، ذخیره‌سازی، جمع آوری، حمل و نقل، بازیافت، پردازش و دفع پسماندهای عادی، آموزش و اطلاع‌رسانی اقدام می کند.
 وی ابراز امیدواری کرد با همکاری مشترک می‌توان گام های مهمی در مسیر اهداف سازمانی که در بخش تبدیل پسماند به انرژی و زباله سوز است دست یافت و همکاری ها را توسعه داد.
 ناصری اضافه کرد: با توجه به اینکه سازمان جایکا در سال‌های اخیر در زمینه‌های مختلف از جمله حوزه مدیریت پسماند و مدیریت بحران همکاری‌های خوبی با ایران داشته است مقرر شد سازمان مدیریت پسماند کلانشهر شهرداری شیراز ارتباطات خود را با دفتر جایکا در تهران گسترش دهد.  
 نمره ‌دهی به پسماند شیراز
پروفسور یوشیدا عضو هیات جایکا در حاشیه نشست با اعضای کمیسیون سلامت،محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز و سایر مدیران استانی و شهری با اشاره به بازدید از مدیریت پسماند برمشور گفت: بالاترین نمره که به سایت های مدیریت پسماند در سراسر جهان داده می‌شود نمره ۴ است که در این رتبه‌بندی حوزه مدیریت پسماند برمشور شیراز نمره ۳ را به خود اختصاص خواهد داد.
وی در این جلسه نسبت به همکاری‌های دوجانبه در بالاترین سطح به ویژه در حوزه‌های فنی، مدیریت پسماند و مدیریت بحران اعلام آمادگی کرد.

فرید قادری، کارشناس برنامه ریزی سازمان جایکا در دفتر ایران نیز در این جلسه از آمادگی تدوین برنامه‌های مشترک برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌های علمی، تخصصی و فنی جایکا با شهرداری شیراز سخن گفت. 
برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد( UNEP) پسماند را اشیایی تعریف می‌کند که مالکشان آنها را نمی‌خواهند، یانیازی به آن ندارند و نهایتا به پردازش و یا دفع نیاز دارند.
چرخه بازگشت مواد به طبیعت از طریق بازیافت و استفاده مجدد آن و بازده اقتصادی از مهمترین تلاش ها برای دستیابی به پایداری زیست محیطی است.
 

برچسب‌ها سرمایه گذاری خارجی ژاپن روابط خارجی شورای اسلامی شهر شیراز شیراز مدیریت شهری کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی ژاپن روابط خارجی شورای اسلامی شهر شیراز شیراز مدیریت شهری سرمایه گذاری خارجی ژاپن روابط خارجی شورای اسلامی شهر شیراز شیراز مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، بهمن میری،رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری در حاشیه نشست بررسی مسائل محیطی زیستی مناطق پنج‌گانه کشور گفت: در خصوص تفاهم‌نامه‌ای که مهرماه سال ۱۴۰۲ بین شورای اسلامی استان و اداره کل محیط زیست استان جلسه‌ای با حضور اعضای شورای استان و روسای شورای شهرستان‌ها با مدیرکل و معاونین و کارشناسان برگزار شد مطالبات و درخواست‌های افراد در جلسه در حوزه استانی و شهرستانی مطرح و مصوب شد که مسائل پیگیری شود و همکاری مناسب‌تری را در سطح استان، شورا‌های اسلامی و سازمان محیط زیست داشته باشیم.

رئیس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری در خصوص مهمترین مشکلات استان در زمینه محیط زیست تصریح کرد: ما باید بپذیریم که در استان در مورد مدیریت پسماند دچار چالش هستیم و در حوزه پسماند و زباله‌ها دچار نوعی بی‌تکلیفی و عدم مشخص بودن متولی مدیریت پسماند و زباله در سطح استان نیز هستیم.

وی اضافه کرد: دهیاری‌ها منابع بسیار محدودی برای مدیریت دارند و نمی‌توانند طبق اصولی که در قانون مطرح شده است مدیریت کنند، شهرداری‌ها نیز به همین شکل دچار مسئله هستند و ما اساسی‌ترین مسئله‌ای که در شهر‌ها و روستا‌ها داریم موضوع پسماند و مدیریت آن است که مشکلات بسیار زیادی را برای شورا‌های شهر‌ها و روستا‌ها و به ویژه شخصیت حقیقی برخی مسئولان ایجاد کرده است.

میری گفت: در مدیریت پسماند و زباله در استان دچار سردرگمی هستیم و هیچ راهکار مشخصی مطرح نشده و روز به روز این معضل در استان در حال گسترش است.

دیگر خبرها

  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • صدور حکم قطعی پرونده فساد در مدیریت اسبق شهرداری و شورای شهر تکاب