Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان معاون منابع انسانی دادگستری لرستان گفت: جذب نخبگان و پرورش نیروی انسانی اسلامی عمل‌گرا عامل ترقی دستگاه قضایی است.

فیض اله شیرزادی شب گذشته در جمع خبرنگاران، در خصوص اهمیت و جایگاه نیروی انسانی در قوّه قضاییه و دادگستری‌ها، اظهار کرد: درواقع نیروی انسانی را می‌توان سرمایه ارزشمندی برشمرد که با برنامه‌ریزی صحیح، هدایت، نظارت، کنترل، آموزش و ارتقاء انگیزه؛ بالاترین سطح کمی و کیفی بهره‌وری را برای دستگاه قضایی کسب نماید و نیروی انسانی هر سازمانی به مثابه جان مایه و عامل صعود و نزول هر مجموعه‌ای است که با جلب رضایت مراجعان در ارتباط مستقیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در تمامی جوامع بشری عامل متعالی فرهنگ اجتماعی و آشنایی با این فاکتور مهم و اساسی می‌تواند مدیران را در دستیابی به اهداف سازمانی کمک کند و هرگاه مدیری با استفاده از تمامی ظرفیت‌های مادی و معنوی سازمانی و برون سازمانی و به‌خصوص مدیریت صحیح و کارآمد منابع انسانی در راه خدمت بی‌منت و صادقانه قدم بردارد موفقیت را برای وی در پی خواهد داشت.

شیرزادی افزود: اجرای عملی اصل شایسته‌سالاری، ترویج فرهنگ قدردانی، طبقه‌بندی مشاغل بر اساس تخصص، تعهد و تجربه، بالا بردن انگیزه و شاخص‌هایی از این دست از جمله برنامه‌های هدفمند مدیران موفق دنیاست و این موضوع به دلیل اهمیت و حساسیت دستگاه قضایی در مجامع داخلی و بین‌المللی از جایگاه دوچندانی برخوردار است و امید می‌رود با توجه بیشتر به معاونت منابع انسانی دادگستری‌ها بتوان در جهت به‌کارگیری فرهیختگان در دستگاه قضایی کوشا بود.

معاون منابع انسانی دادگستری لرستان تأکید کرد: جذب نخبگان و پرورش نیروی انسانی اسلامی عمل‌گرا عامل ترقی دستگاه قضایی است و به این اصول مهم بایستی توجه بیشتری کرد، عملکرد دستگاه قضایی باید طوری باشد که نخبگان دانشگاهی و حوزوی به کار در دستگاه قضایی راغب باشند و پرورش نیروی انسانی اسلامی عمل‌گرا بر اساس توجه بیشتر به منابع انسانی به عنوان سرمایه‌های ارزشمند و مترقی از جمله عوامل مهم در پیشرفت و بالندگی دستگاه قضایی است.

وی بیان کرد: انگیزه عامل محرک نیروی انسانی و نیروی انسانی عامل محرک سازمان است و ساماندهی مدیریت منابع انسانی در جایگاه سازمانی خود قدم اول در برنامه‌ریزی صحیح مدیریت منابع انسانی است و پس‌ازآن می‌توان برای پرسنل، برنامه‌های ارتقاء شغلی در جهت افزایش انگیزه را تحقق بخشید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دادگستری لرستان نخبگان دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت

مجتبی عبداللهی در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای افزایش و جوان سازی جمعیت کشور که یکی از مهم‌ترین تکالیف مشخص شده از سوی مقام معظم رهبری بر دوش مدیران است، گفت: باید با اهتمام و جدیت ویژه ای وارد عمل شد و اهداف مد نظر جوانی جمعیت را در قالب قرارگاهی با سرعت بیشتر دنبال کرد.

استاندار البرز با بیان اینکه دولت سیزدهم با توجه به اهمیت موضوع نسبت به اعطای تسهیلات برای ازدواج، فرزند آوری و تأمین مسکن طی ابلاغ به بانک‌ها اقدام کرده است، مطرح کرد: برنامه ریزی برای ازدواج آسان جوانان دغدغه مهمی به شمار می‌رود و باید متولیان امر و خیرین نسبت به اطلاع رسانی از بسته‌های تشویقی و حمایتی اقدام کنند.

وی بیان کرد: تسهیلات ویژه ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است اما بیشتر مردم از آن بی اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع رسانی در این زمینه از سوی رسانه‌ها و مسؤولان انجام شود. علاوه بر این، به نظر می‌آید باید در قالب طرحی، مدیران دستگاه‌ها با خانواده‌های دارای فرزندان چند قلو دیدار کنند و حمایت‌های لازم انجام شود.

عبداللهی تصریح کرد: ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان و نخبگان در قالب طرح، مقاله، پایان نامه و … در زمینه حمایت از جوانی جمعیت کمک گرفته و حتی در ابعاد ملی طرح‌هایی با قابلیت اجرا ارائه شود. راه اندازی مهدهای کودک در دستگاه‌های مختلف با هدف ایجاد آرامش خاطر برای مادران شاغل در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم باید مد نظر قرار گیرد.

استاندار البرز گفت: در این رابطه شهرداری‌ها می‌توانند با امکانات خود نسبت به راه اندازی مهدهای کودک اقدام و دستگاه‌های اجرایی طبق قانون مکان مورد نظر را پیش بینی یا هزینه‌های مصوب را تقبل کنند. در قانون وظایف بانک‌ها و مصوبات حمایتی مشخص است، از این رو شعب بانک‌های دولتی و خصوصی باید پویاتر باشند و در راستای تسهیل مسیر اخذ تسهیلات همراه‌تر عمل کنند. سخت گیری های بی مورد بانک‌ها تمرد از قانون است و برخورد جدی قانونی را از سوی مراجع ذی صلاح می‌طلبد.

کد خبر 6095838

دیگر خبرها

  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • دستگيری عامل تيراندازی در خرم آباد
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • دستگیری عامل چاقو کشی در ایلام 
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است