Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره شرکت سهامی بیمه ایران گفت: تلاش می‌کنیم با شناسایی و شناخت از ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در راستای محرومیت زدایی از این منطقه، سرمایه‌گذاری کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی بیمه ایران سیستان و بلوچستان، دکتر رضا کاظمی عضو هئیت مدیره شرکت سهامی بیمه ایران در دیدار با استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: هدف از سفر به استان تلاش برای محرومیت زدایی و سرمایه گذاری در این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی افزود: بنا داریم با هماهنگی استاندار و فرمانداران شهرستان های تابعه استان ، ظرفیت های سرمایه گذاری را شناسایی و در صورت سودآور بودن مشارکت موثر انجام دهیم.

وی اضافه کرد: استان سیستان و بلوچستان دارای ظرفیت های بالقوه فراوانی است و بنا داریم این ظرفیت ها را به ظرفیت بالفعل تبدیل نماییم.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار کرد: بیمه در جوامع کنونی ریسک زندگی و سرمایه‌گذاری را کمتر می کند و جایگاه بیمه در شرایط فعلی کاملا مشهود است.

احمدعلی موهبتی افزود: بیمه ایران بیمه تضمین شده ای در کشور است و از نظم خوبی برخوردار است و اثرگذاری خوبی دارد.

وی در راستای رونق صنعت بیمه در استان توصیه هایی عنوان کرد و گفت: شرکت‌های بیمه‌ای که پروژه ها را بیمه می کنند به دلیل اینکه دفاتر مرکزی شان در مرکز کشور است همانجا طرح را بیمه می‌کند و قانونی هم برای ملزم کردن کارفرماها برای استفاده از خدمات بیمه در مرکز استان وجود ندارد

وی اضافه کرد: هم اکنون سه سد بزرگ شهری کور ،کهیر و ماشکید در خارج از استان بیمه شده‌اند و یا به نظر می رسد که پروژه های بزرگی همچون راه‌آهن و طرح‌های پتروشیمی و فولاد بیمه نشده‌اند.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید راهکارهایی ارائه شود که پروژه هایی که در استان انجام می شوند در خارج از استان بیمه نشوند و در این راستا با ابلاغ و پیگیری و مکاتبه با وزارتخانه های مربوطه این موضوع اجباری شود.

وی ادامه داد: در حوزه مالیات در استان هم این مشکل وجود دارد و تمام شرکت‌هایی که در استان کار اقتصادی می کنند چون دفترشان در مرکز کشور است، مالیات شان را در مرکز کشور پرداخت می‌کنند که این روند باعث کاهش درآمدهای مالیاتی استان می‌شود و کاهش درآمد مالیاتی استان منجر به کاهش درآمد ارزش افزوده که منبع اعتباری سرفصل‌های مختلف شهرداری ها و دهیاری هاست می گردد.

موهبتی تصریح کرد: به عنوان مقایسه در این امر شهرداری دو شهر زاهدان و کرمان که از لحاظ جمعیت و وسعت مشابه اند، به شهرداری کرمان ۲۲ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده کمک شده اما این رقم به شهرداری زاهدان دو میلیارد تومان بوده که نشان می‌دهد وضعیت مالیاتی استان مطلوب نیست.

وی ورود به بخش معدن در استان را ظرفیت خوبی برای بیمه عنوان کرد و گازرسانی در استان را نیز یکی از پروژه‌های بزرگی دانست که در رونق صنعت بیمه در استان موثر خواهد بود.

استاندار همچنین شناسایی و استفاده از متنفذین هر طایفه و افرادی که توانمندی خاصی در این زمینه دارند را در نشر و رونق بیمه و فرهنگ‌سازی در این امر موثر دانست.

وی ورود بیمه در حوزه صید و صیادی در استان را یکی دیگر از ظرفیت ها برای رونق این صنعت عنوان کرد و گفت تعداد زیاد کشتی های باری و صیادی که در سواحل استان وجود دارد می تواند تحت پوشش خدمات بیمه قرار گیرند.

موهبتی همچنین به ورود بیمه به پروژه ها و ساخت و سازهای سواحل مکران اشاره کرد و آن را ظرفیت مطلوبی برای رونق این صنعت در استان دانست.

 راستگو مدیرکل شرکت بیمه ایران استان سیستان و بلوچستان نیز در ادامه به تشریح عملکرد ۸ ماهه بیمه ایران در استان پرداخت و گفت: پیگیر امورات شعب در تمام شهرستان های استان هستیم و همچنین درصدد افزایش ضریب نفوذ بیمه ای و ایجاد اشتغال از طریق گسترش شبکه فروش و خصوصا اعطای نمایندگی های بیمه عمر به شهرستان های فاقد نمایندگی میباشیم.

انتهای پیام/3139

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه سیستان و بلوچستان مشارکت سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: اولین و بزرگترین مولفه در توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در سیستان و بلوچستان بحث امنیت است.

حجت الاسلام علی موحدی‌راد در شورای قضایی استان اظهار کرد: زمانی که برای آئین معارفه به سیستان‌وبلوچستان رسیدم مردم این استان با چهره‌های بشاش و مصمم و با آغوش گرم به استقبال بنده آمدند، انصافا احساس کردم به وطنم برگشته‌ام، با توجه به اینکه مردم هر استانی می‌خواهند مدیری که منصوب می‌شود از خودشان باشد بنده نیز سعی می‌کنم به صورت مضاعف و بیش از یک هموطن در این استان کار و تلاش کنم چرا که مردم صبور، فهیم، ولایتمدار، قانع و بصیر استان شایسته خدمات بیشتری هستند.

وی بیان کرد: اولین و بزرگترین مولفه در توسعه اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در سیستان و بلوچستان بحث امنیت است.

حجت الاسلام موحدی راد خاطرنشان کرد: کسی که از ترور و تروریست حمایت می‌کند و حاضر نیست یکسری از اقدامات را محکوم کنند به دروغ و کذب نام بلوچ را می‌آورند. اگر عزت مردم بلوچ و سیستانی را بخواهند قطعا این اقدامات را محکوم و در برابر آن سکوت نمی‌کنند.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: در دستگاه قضا همراه و همدل با همه دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی دست به دست هم می‌دهیم و هر کس که قصد تعرض به امنیت این استان را دارد به شدت با آن برخورد می‌کنیم.

وی گفت: برخی از افراد از یکسری موضوعاتی که در استان اتفاق می‌افتد در برخی از مناطق حمایت می‌کنند این نظام، نظام صبور و مقتدری است باید از روزی ترسید که آن روی سکه را به شما نشان دهند.

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان بیان کرد: اسرائیل و آمریکا عملیات خود را مخفیانه، آرام و بی سر و صدا انجام می‌دهند که بعد صدای آن به گوش دیگران می‌رسد اما بعد از واقعه کنسولگری ایران، از رهبر معظم انقلاب گرفته تا سایر رده‌های نظامی و انتظامی همه مردم اعلام کردند این اقدام را بی جواب نمی‌گذارند.

وی تصریح کرد: اسرائیل، آمریکا، فرانسه، انگلیس، دولت های غربی و اروپایی با همکاری بعضی از کشورهای عربی دست به دست هم دادند که اجازه ندهند حریم هوایی و زمینی فلسطین که به دست رژیم غاصب افتاده مورد هجمه و حمله قرار گیرد.

حجت الاسلام موحدی راد بیان کرد: در گذشته اگر آمریکا می‌گفت ناو جنگی خود را می‌خواهد به حرکت در بیاورد در بعضی از کشورها دولتی‌هایشان و رئیس جمهورها عوض می‌شدند اما ایران رژیم غاصب صهیونستی را تنبیه کرد و هدف ایران تخریب و یا کشته شدن افراد نبوده بلکه می‌خواستیم به دشمنان بفهمانیم صبر و شکیبایی این نظام حد و حدودی دارد. همچنین می‌خواستیم به دشمنان بفهمانیم این لایه های شما در قبال هوشمندی و اقتدار سربازان پر افتخار این نظام چیزی نیست.

به گزارش ایسنا- به نقل دادگستری استان، موحدی راد تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران با اقتداری که دارد، همه دنیا را مات و مبهوت اقتدار خود کرد که می‌تواند در مقابل خود فروخته‌ها کوتاه نیاید اما این صبر از سر تعقل و هوشمندی است که شاید افراد غفلت زده به آغوش نظام برگردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد