Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم اختتامیه دوره رزم مقدماتی دانش‌پژوهان ارتش، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره فضاسازی رسانه‌های بیگانه درباره تجهیزات و ادوات نظامی مورد استفاده در ارتش، گفت: ادوات ارتش در معرض دید ملت قرار دارد و خبرنگاران نیز بیش از سایرین این ادوات و تجهیزات را مشاهده کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم باید قضاوت کنند که آیا ادوات ارتش فرسوده است یا اینکه توانایی مقابله با هر دشمنی را دارد.

وی افزود: ما از دشمنان دعوت نمی‌کنیم، اما اگر آنها می‌خواهند متوجه به روز بودن یا به روز نبودن تجهیزات ما شوند، می‌توانند امتحان کنند؛ به نظرم می‌رسد چندین مرتبه امتحان کرده‌ و ضربه‌اش را هم خورده‌اند.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: البته ما هیچوقت سرمایه‌ای را که داریم دور نمی‌ریزیم؛ چرا که این سرمایه‌ها، سرمایه‌های ملت هستند و ما اگر بتوانیم تا آخرین گلوله از یک تانکی استفاده کنیم که توانایی مبارزه در میدان دارد، این کار را انجام می‌دهیم.

سرلشکر موسوی اظهار کرد: ما برای یک ریال پول ملت هم ارزش قائل هستیم و از آن کشورها نیستیم که پول ملت را بگیریم و دور بریزیم. برخی کشورها صدها میلیارد دلار پول ملت‌شان را صرف تجهیزاتی می‌کنند، اما نمی‌توانند از آن استفاده کنند؛ میلیاردها دلار هزینه می‌کنند تا از آسمان کشورشان حفاظت کنند، اما می‌بینند از همان آسمان سوراخ همه چیز عبور می‌کند.

وی با بیان اینکه «ما از تجهیزات‌مان نهایت استفاده را می‌کنیم و هر کدام را که بتوانیم بهینه می‌کنیم و ارتقا می‌دهیم»، تصریح کرد: اگر روزی قرار باشد سازندگان اولیه بخشی از تجهیزات ارتش که از قبل از انقلاب مانده، امروز این تجهیزات را ببینند حتما تعجب خواهند کرد؛ به‌روزرسانی، ارتقا، نگهداری صحیح و استفاده حداکثری، راهبرد ارتش در قبال آن دسته از تجهیزات ارتش است که از زمان قبل از انقلاب باقی مانده است.
سرلشکر موسوی با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران هر آنچه را که نیاز داشته باشد می‌سازد، عنوان کرد: ارتش برای تهدیدات جدیدی که دنیا به وجود آمده تجهیزات و ادوات مورد نیاز را خودش طراحی و تولد می‌کند.

وی همچنین با بیان اینکه «امروز انواع و اقسام تجهیزات ارتش اعم از تجهیزات پدافندی، زیردریایی‌ها، ناوشکن‌ها، ناوچه‌ها، موشک‌ها، اژدرها، هواپیماها و انواع تجهیرات زمینی در داخل کشور طراحی و تولید می‌شود»، اظهار کرد: اینکه دشمنان ما را متهم کنند که تجهیزات‌مان فرسوده است، نه خیر چنین چیزی نیست. اگر هم دشمنان فکر می‌کنند با گفتن این حرف‌ها ما اموال ملت را دور می‌ریزیم و خودمان را از این سرمایه‌ها دور می‌کنیم، بدانند که ما چنین کاری نمی‌کنیم.

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: ما نه علاقه به جنگ داریم و نه دعوت به جنگ می‌کنیم اما دشمنان ما اگر خواستند، می‌توانند در میدان جنگ، تجهیزات و جوانان ما را آزمایش کنند.

سرلشکر موسوی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه «بحث بودجه بحث جدیدی نیست»، خاطرنشان کرد: در فصل بودجه همه سازمان‌ها شروع به بحث کردن راجع به بودجه می‌کنند و همه به دنبال این هستند که اثبات کنند نیازشان بیش از آن چیزی است که برای آنها پیش‌بینی شده است.

وی با تاکید بر اینکه سازمان‌ها به بودجه پیش‌بینی شده برای خودشان اعتراض کنند موضوعی کاملا طبیعی است، گفت: دشمنان دائما در کشور ما به دنبال این می‌گردند که مثل مگس، زخمی را پیدا کنند و بر روی آن بنشینند؛ شنونده باید عاقل باشد که دشمنان حرف‌هایشان را با چه منظوری می‌زنند.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: البته متن کامل صحبت‌های امیر سیاری درباره بودجه منتشر شده و اگر این صحبت‌ها در کنار متن منتشره توسط رسانه‌های معاند قرار بگیرد، گاف آنها کاملا مشخص می‌شود.

منبع:ایسنا

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه

دانش‌‌‌آموزان پایه نهم باید روزهای پنجشنبه در امتحانات شرکت کنند، آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روز پنجشنبه که مدارس تعطیل است، توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم برای برای دروس ریاضی، علوم و فارسی به صورت کشوری است یعنی سؤالات امتحان این سه درس در تمام کشور یکسان است و برای سایر دروس سؤالات به صورت استانی است.

امتحان کشوری درس فارس اول خرداد، درس علوم تجربی 6 خرداد و درس ریاضیات 13 خرداد 1403 برگزار می‌شود.

امتحانات دروس غیرکشوری پایه نهم در استان تهران از تاریخ 29 اردیبهشت آغاز خواهد شد و دانش‌آموزان در روزهای پنجشنبه نیز امتحان دارند.

آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران درباره برگزاری امتحانات در روزهای پنجشنبه اعلام کرد: به دلیل اعتراض برخی معلمان دوره اول متوسطه بابت موضوع برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در رو‌زهای پنج‌شنبه، دلایل توجیهی این موضوع را به استحضار می‌رسانیم:

1. با توجه به برگزاری امتحانات نهایی سه پایه برای اولین بار، بخشی از مدارس دوره اول متوسطه مناطق به عنوان حوزه امتحان نهایی در نظر گرفته شده‌اند. روزهای زوج امتحانات پایه‌های دهم و یازدهم و روزهای فرد امتحانات پایه دوازدهم برگزار می‌شود. همچنین تعدادی از همکاران دوره اول نیز به عنوان عوامل برگزاری و نظارت امتحان نهایی مشغول به کار هستند.

برنامه امتحانات دانش‌آموزان پایه ششم و نهم اعلام شد

2. سه امتحان ریاضی، علوم و فارسی پایه نهم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود که برنامه هر سه امتحان در روزهای فرد هفته برنامه‌ریزی و ابلاغ شده است.

3. باید فقط یکی از روزهای زوج یا فرد برای امتحانات پایه نهم در نظر گرفته شود که مدرسه در یک روز برگزار کننده امتحان نهایی و در روز دیگر برگزار کننده امتحان هماهنگ پایه نهم باشد. با عنایت به برنامه ریزی سه امتحان هماهنگ کشوری در روزهای فرد، تمام برنامه امتحانات هماهنگ برای روزهای فرد برنامه‌ریزی شد.

4. بر اساس ماده 3 آیین نامه ارزشیابی تحصیلی تربیتی دوره اول متوسطه، ارزشیابی تحصیلی تربیتی دانش‌آموزان، در نوبت‌های زیر انجام می‌شود:

الف - ارزشیابی نوبت اول(لغایت پایان دی ماه)
ب - ارزشیابی نوبت دوم(لغایت پایان خردادماه)

بر اساس این ماده امکان برگزاری امتحانات هماهنگ پایه نهم در تیرماه وجود ندارد. در صورتی که امتحانات فقط در روزهای فرد غیر از پنجشنبه برگزار شود، برنامه امتحانات هماهنگ تا هفته اول تیرماه طول خواهد کشید که مغایر آیین نامه است.

5. در برخی مناطق استان، درصد زیادی از مدارس دوره دوم نظری غیردولتی هستند و در آن مدارس امتحان نهایی برگزار نمی‌شود و دانش‌آموزان غیردولتی برای امتحان نهایی به حوزه‌های اجرای واقع در سایر مدارس می‌روند.

6. همه مدارس ظرفیت تجهیزاتی و کیفی برگزاری آزمون را ندارند. در حال حاضر با تخصیص حداکثر اعتبار ممکن، بیشتر دبیرستان‌ها برای حوزه اجرا تجهیز می‌شوند. هر حوزه اجرا حداقل به یک چاپگر با توان تکثیر بالا نیاز دارد تا این حجم تکثیر سؤالات و پاسخنامه‌ها انجام شود. خیلی از مدارس این تجهیزات را ندارند. نور درست، فضای استاندارد و ... هم در همه مدارس نیست. به این دلیل هم هنرستان‌ها و هم مدارس دوره اول برخوردار به عنوان حوزه اجرای امتحانات نهایی در نظر گرفته می‌شوند.

7. مجوز برگزاری حوزه زیر تعداد مشخصی از افراد را نداریم و خیلی از دبیرستان‌ها ظرفیت این حجم دانش آموز را برای حوزه‌ها ندارند. این هم یکی از دلایل انتخاب مدارس دوره اول برای حوزه هست.

8. علاوه بر این که مجوز برگزاری آزمون هماهنگ در تیرماه را نداریم، حتی اگر مجوز هم داشته باشیم، نتایج آزمون پایه نهم در زمان مقرر اعلام نمی‌شود و جهت صدور به موقع هدایت تحصیلی به مشکل می‌خوریم.

در نهایت بر اساس شرایط خاص ایجاد شده و محدودیت‌های آیین‌نامه‌ای، سه امتحان از امتحانات هماهنگ استانی پایه نهم در روزهای پنجشنبه برگزار می‌‌شود.

 

دیگر خبرها

  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • هشدار جدی فرمانده ارشد ارتش به دشمنان: جواب هر تجاوز و نگاه نامناسبی را با قدرت می دهیم /پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • کشته شدن 2 فرمانده ارتش اسرائیل در مرکز نوار غزه
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • آغاز طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه