Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول خرمیان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد صرفا می‌توانند در مراکز و کمپ‌های درمانی برای تشویق به ترک اعتیاد و بیان مشکلات و آسیب‌های این پدیده به معتادانی که درصدد ترک هستند، حاضر شوند و به بیان مطالب مربوطه به آنها بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: حضور بهبودیافتگان برای پیشگیری از اعتیاد در مدارس و دانشگاه‌ها به‌دلیل بی‌اطلاعی مخاطبان از تاثیراتی که در گذشته مواد مخدر بر فرد معتاد داشته است، گاهی تاثیر عکس به‌دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اصفهان با بیان اینکه شعار امسال این ستاد "یاریگران زندگی" است، گفت: بر این اساس ۲۰ درصد از مدارس و دانشگاه‌های استان زیرپوشش اجرای این برنامه قرار گرفتند.

وی، برنامه یاریگران زندگی را زمینه‌ساز اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه در حوزه اعتیاد توصیف کرد و افزود: آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها یکی از کانون‌هایی است که باید برای مقابله با این نوع آسیب اجتماعی توانمند شوند.

خرمیان یادآور شد: مافیای مواد مخدر و دشمنان نظام و انقلاب، برنامه‌ها و توطئه‌های از پیش تعیین شده‌ای را برای دانش‌آموزان و دانشجویان کشور ما در نظر گرفته‌اند.

وی گفت: طرح یایگران زندگی، تمام مقاطع تحصیلی از پایه اول ابتدایی تا آخر متوسطه را شامل می‌شود و تفاوتی که اجرای این طرح با سایر برنامه‌های قبلی دارد آموزش همزمان سه گروه تأثیرگذار در نظام آموزشی شامل دانش‌آموزان، والدین و اولیای مدارس است.

به گفته این مقام مسوول، هماهنگی و همخوانی آموزش‌ها در این برنامه برای دانش‌آموز و محتوای آموزش‌های ارائه شده به او توسط والدین از ویژگی‌های دیگر طرح "یاریگران زندگی" " است زیرا آموزشی که  دانش‌آموز در مدرسه دریافت می‌کند با محتوای آموزش توسط والدین و معلمان، برابری و از یک زنجیره مرتبط تبعیت می‌کند.

خرمیان، توانمندسازی کمی و کیفی گروه‌ها و تشکل‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را یکی از رویکردهای مهم در اجرای طرح مورد نظر عنوان کرد و گفت: نوع آموزش‌ها در دوره‌های مختلف تحصیلی متفاوت است و به‌عنوان نمونه در دوره ابتدایی صرفاً آموزش مهارت‌های اجتماعی و زندگی به دانش‌آموزان ارائه و در دوره متوسطه انواع مواد و آسیب‌های ناشی از آن بیان می‌شود.

اعتیاد به مواد مخدر و روان‌گردان‌ها، نخستین جایگاه را در بین پنج آسیب بزرگ اجتماعی در کشور شامل اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی، فساد اخلاقی و مناطق حاد و بحرانی به خود اختصاص داده است.

اصفهان افزون بر پنج میلیون نفر جمعیت دارد که آخرین آمار جمعیت معتادان این استان بنا به اعلام دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، دستکم ۱۲۰ هزار نفر است که  ۱۰ درصدشان را بانوان تشکیل می‌دهند.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی اصفهان آموزش و پرورش پیشگیری از اعتیاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اصفهان آموزش و پرورش پیشگیری از اعتیاد آسیب های اجتماعی اصفهان آموزش و پرورش پیشگیری از اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند