Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@18:18:54 GMT

روش درمان ‌تیرگی ‌دور ‌چشم ‌چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۱۸۶۱۶

روش درمان ‌تیرگی ‌دور ‌چشم ‌چیست؟

یک ‌متخصص ‎‌پوست، مو و زیبایی ‌شناسایی ‌علت ‌های بروز عارضه ‌تیرگی دور چشم ‌و اقدامات درمانی ‌مناسب برای رفع این تیرگی ‌را تشریح کرد.

ابوالفضل ‌جویا با اشاره به علل متفاوت ‌بروز عارضه پوستی ‌تیرگی دور چشم، اظهار کرد: در تیرگی دور چشم، پوست دور چشم ‌تیره‌تر  ‌از  ‌قسمت‌های دیگر است، تیرگی دور چشم علت ‌های مختلفی دارد ‌ که کم خونی، کم کاری تیروئید، لاغری‌های ناگهانی، پرکاری و موارد ‌ارثی از جمله این دلایل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ‌با ‌بیان اینکه برای درمان تیرگی ‌دور چشم باید با توجه به علت بروز آن نسبت به درمان این عارضه اقدام شود، افزود: اگر تیرگی چشم همراه با گودی، چروک ‌و جمع شدن پوست زیر ‌چشم باشد می توان با حجیم‌سازی ‌و پر کردن آن درمان را انجام داد.

این ‌متخصص پوست، مو و زیبایی ‌تصریح کرد: امروزه با استفاده از روش‌هایی مانند مزوتراپ، پی آر پی، کربوکسی ‌تراپی و روش‌های دیگری که موجود است می‌توان عارضه تیرگی ‌های دور چشم را کاهش داد.

وی معتقد است در رابطه با مسائلی ‌مانند بروز کم ‌کاری تیروئید، کم ‌خونی ‌و پرکاری تیروئید ‌نکته ‌حایز اهمیت ‌این است ‌که قبل از ادامه ‌روند درمانی ‌تیرگی چشم نسبت به رفع این بیماری‌ها اقدام شود.

جویا ‌با تاکید بر اینکه معمولا وقتی ‌تیرگی ‌دور چشم ایجاد می‌شود باید علت را برطرف کرد، گفت: بعد از رفع علت‌های بروز این عارضه پوستی می‌توان از داروهایی مانند کرم های دور چشم حاوی ویتامین K2 برای کاهش ‌و رفع تیرگی دور چشم استفاده کرد.

وی ‌تصریح کرد: البته کرم‌های دیگری که ‌حاوی ترکیبات گیاهی مانند هالواکسیلیم و موارد مشابه که در بازار وجود دارد را می‌توان برای ‌عارضه پوستی رفع تیرگی چشم استفاده کرد.

این ‌متخصص ‌پوست، مو و زیبایی، خاطرنشان کرد: با وجود همه ‌موارد گفته ‌شده به دلیل اینکه ‌عارضه ‌پوستی ‌تیرگی دور چشم مسائل مهمی را در دور چشم پوست افراد به دنبال دارد، توصیه می‌شود که درمان رفع این عارضه را هیچ وقت با نظر افراد غیر متخصص انجام ندهند.

کد خبر 400256

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیماری های چشمی علائم بیماری مهمترین علل پوست گياهان دارويي علائم کم خونی کم کاری تیروئید سلامتی درمان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید

این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که موجب می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک : اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان: این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی: سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تیروئید:  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک: سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • قهرمان اسبق جودو جوانان آسیا درگذشت
  • قهرمان سابق جودوی آسیا درگذشت
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا