Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی سامانه‌های نظارتی هوشمند با هدف تسهیل دسترسی به حوزه‌های بازرسی خبر داد.

محمد محمدی در حاشیه گشایش ششمین اداره کل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی منطقه ۵  در  همدان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «از ابتدای سال 98 چند محور مهم مبنای فعالیت مرکز بازرسی دانشگاه بوده و دو تغییر بنیادی در این عرصه رخ داده که از آن جمله می‌توان راه‌اندازی سامانه‌های نظارتی هوشمند با هدف تسهیل دسترسی ذی‌نفعان مختلف دانشگاه به حوزه‌های بازرسی و دوم تلاش برای تقویت ابزارهای نظارتی به‌ویژه با رویکرد راه‌اندازی نظام جامع ارزیابی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی نام برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «مرکز بازرسی در رویکرد علمی جدید خود پارادایم‌ها و شیفت پارادایم‌های جدیدی داشته که این تغییر هم‌راستا و همگام با تغییراتی بوده که در سطوح مختلف دانشگاه‌های کشور به‌ویژه در دانشگاه آزاد اسلامی به وقوع پیوسته است.»

سیستم‌های نظارتی مدرن و توسعه فرایندهای پیشگیرانه

قائم‌مقام مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، اولویت اساسی در سیستم‌های نظارتی مدرن را اصل پیشگیری دانست و ادامه داد: «آنچه امروز در دنیا و در سازمان‌های نظارتی بر آن تأکید می‌شود، فراهم‌کردن بسترهای لازم برای توسعه نگاه مسئله‌محوری است. »

محمدی از راه‌اندازی مدیریت فناوری‌های نظارتی در مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایت خبر داد و تشریح کرد: «هدف این مدیریت تلاش برای استفاده از ابزارهای نظارتی برای افزایش بهره‌وری در نظارت‌ها و ارزیابی و کاهش هزینه‌های نظارتی است که این امر خطاهای انسانی را به حداقل می‌رساند.»

وی عنوان کرد: «البته به‌دلیل وجود سامانه‌های جزیره‌ای در دانشگاه، روند کار نظارت کمی با کندی به پیش می‌رود؛ بنابراین نکته حائز اهمیت توانایی دسترسی سامانه مرکزی بازرسی به سایر زیرمجموعه‌ها در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است.»

قائم‌مقام مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی محور اصلی فعالیت‌های دانشگاه را بحث آموزش و کیفیت خدمات آموزشی بیان کرد و به آنا گفت: «توجه ویژه به خدمات ارائه‌شده به دانشجویان ضرورت دارد و این خدمات در حوزه گوناگون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مصداق پیدا می‌کند که اهم آنها کیفیت تدریس استادان است.»

محمدی با تشریح شرایط فعلی کشور و دانشگاه و با تأکید بر اینکه تحرک و نشاط و پویایی لازمه این فضاست، خاطرنشان کرد: «یکی از مؤلفه‌های مهم بیانیه گام دوم انقلاب، برگرفته از فرمایش‌های مقام معظم رهبری، تأکید بر مسئله نشاط و پویایی جوانان در فضای علمی دانشگاه‌هاست و اشاعه فضای ناامیدی در فضای علمی کشور به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی همدان محمد محمدی مرکز نظارت ارزیابی بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • به‌کارگیری حدود ۴ هزار عامل اجرایی، نظارتی و بازرسی در انتخابات گنبدکاووس
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت