Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس اقتصادی ضمن بررسی سابقه تشکیل FATF، تبعات پیوستن و نپیوستن ایران به آن را تشریح کرد.

وحید شقاقی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نحوه شکل گیری FATF گفت: از حدود چهار سال پیش چند کشور با همکاری یکدیگر بحث شفافیت مبادلات مالی و مبارزه با پولشویی را مطرح کردند و برای این که بتواند شفافیت مالی را بین خودشان ارتقا دهند قواعد بازی را در سیستم بانکداری و مبادلات بانکی خود تعریف کردند که منجر به تشکیل FATF شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تدریج کشورهای  مختلفی به آنها اضافه شدند اما باید توجه داشت که FATF یک نهاد بین‌المللی که رسمیت داشته باشد نیست، بلکه تشکلی است که به صورت خودجوش برای مقابله با پولشویی و مبارزه با تروریسم و ارتقای شفافیت مالی تصویب شده است.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به گسترش FATF اظهار کرد: کشورهایی که عضو FATF می‌شوند ملزم به رعایت محورهایی هستند و از آن جاکه FATF بحث شفافیت مالی را مد نظر قرار می دهد، کشورها را از این نظر به کشورهای پر ریسک تا کم ریسک دسته‌بندی می‌کند.

وی با بیان این که FATF موجب شده حساسیت‌ها نسبت به آمار منتشر شده در مورد شفافیت مالی کشورها بیشتر شود، ادامه داد: یکی از کشورهای که منجر به راه‌ندازی FATF شد آمریکا بود.

شقاقی با اشاره به آغاز بحث پیوستن به FATF در دولت یازدهم گفت: پیش از این که بحث پیوستن به FATF مطرح شود تعدادی از قوانین آن در داخل کشور اجرا می‌شد اما زمانی که به پالرمو و cft رسیدیم که همان عدم حمایت از گروه‌های تروریستی و مبارزه با پولشویی است به مشکل برخوردیم.

این اقتصاددان در ادامه توضیح داد: در واقع از آنجا که آمریکایی‌ها برخی نهادهای ایرانی را جزو گروه‌های تروریستی خوانده‌اند، چنانچه ایران به FATF بپویندند هر نهاد مالی داخل کشور که به این نهادها کمک کند، این معنی را می‌دهد که از گروه تررویستی حمایت می‌کند که این موضوع خطای راهبردی است، چراکه این نهادها در گروه نظامی کشور محسوب می‌شوند.

وی در مورد تبعات پیوستن و نپیوستن به FATF گفت: اگر به این لایحه نپیویندیم در لیست کشورهای پر ریسک قرار می‌گیریم و از لیست سیاه خارج نمی‌شویم که باعث می‌شود بانک‌های دنیا در تبادلات مالی با ایران محتاط شوند و حاضر به ریسک مبادلات مالی با ایران نباشند. از سوی دیگر اگر بپیوندیم از دید آمریکا هر نوع حمایتی که از نیروی نظامی کشور انجام شود حمایت از تروریسم است، در واقع این موضوع به منافع ملی ما گره خورده است.

شقاقی ادامه داد: چنانچه ایران به FATF نپیوندند اقتصادش در دنیا منزوی می‌شود و هزینه‌های مبادله بالا می‌رود، زیرا مجبور است بانک‌های دنیا را قانع کند که همکاری کنند. از سوی دیگر پذیرفتن آن ممکن است امنیت کشور را تحت شعاع قرار دهد.

ایران در لیست سیاه نیست

بر اساس این گزارش، گروه ویژه اقدام مالی(FATF) یک سازمان بین‌دولتی است که در سال سه بار تشکیل جلسه می‌دهد و اخیرا اجلاسی نداشته و اجلاس آتی آن برای بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص اقدامات کشورها از جمله ایران، در فوریه ۲۰۲۰ (بهمن ۱۳۹۸) برگزار می‌شود. در این راستا و درحالی که هنوز پیوستن یا نپیوستن ایران به FATF  تعیین تکلیف نشده است، در پی مطرح شدن برخی خبرها درباره بازگشت جمهوری اسلامی ایران به لیست سیاه کارگروه اقدام مالی (FATF)، وزارت امور اقتصادی و دارایی، بازگشت ایران به لیست سیاه FATF را تکذیب کرد.

در این راستا، میثم امیری - رئیس مرکز اطلاعات مالی وزارت اقتصاد - ضمن اعلام اینکه "تصویب لوایح پالرمو و CFT در کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام روند قانونی را طی می‌کند"، بر لزوم هوشیاری فعالان اقتصادی تأکید کرد و افزود: اینگونه شایعات ساخته و پرداخته کسانی است که با استفاده از ابزار شایعه‌پراکنی قصد التهاب‌آفرینی در بازارها، بویژه بازار ارز را دارند و منفعت‌طلبی خود را دنبال می‌کنند.

طبق اعلام رسمی FATF، جمهوری اسلامی ایران در لیست «نیازمند اقدام» (Call for action) قرار دارد که به تعبیری همان لیست سیاه است، اما اقدامات پیش‌بینی‌شده در لیست سیاه این سازمان در مورد ایران به حالت تعلیق درآمده است. در صورتی که تا پیش از فوریه ۲۰۲۰ ایران اقدامات لازمِ باقی‌مانده را مصوب و عملی نکند، موارد تحریمیِ موجود در لیست سیاهِ گروه ویژه اقدام مالی (FATF) در مورد ایران اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرنوشت FATF وزارت امور اقتصادی و دارایی اقتصاددان تبادلات مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ در این مقاله راهنمای کامل انتخاب بهترین‌ها ارائه می‌شود.

اگر بخواهید یک تبلیغ برای کسب‌وکار خود منتشر کنید، چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب می‌کنید؟ سایت‌های زیادی هستند که پذیرش تبلیغات دارند و شما می‌توانید تبلیغات بنری و کلیکی در آن‌ها بخرید. انتخاب بین انبوه سایت‌ها کار آسانی نیست. ولی در این مطلب با برخی از بهترین سایت‌های تبلیغ کسب‌وکار آشنا می‌شوید.

بهترین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب و کار

شما گزینه‌های زیادی بین سایت‌های ایرانی برای تبلیغ کسب‌وکار خود دارید. برخی از این سایت‌ها بر پایه سئو و نتایج گوگل بازدید بالایی دارند، برخی دیگر به صورت اختصاصی برای تبلیغ کسب‌وکارها طراحی شده‌اند و برخی دیگر در واقع جایگاهی برای معرفی محصول دارند که از آن طریق می‌توانید کسب‌وکارتان را معرفی کنید.

تبلیغات کلیکی و بنری

در بسیاری از سایت‌های پربازدید ایرانی مثل ورزش ۳ و سایت‌های خبری مثل ایسنا و اقتصاد آنلاین، شما می‌توانید با پرداخت هزینه به ازای هر کلیک یا به ازای نمایش بنر، اقدام به تبلیغ کسب و کار خود کنید. معمولاً تبلیغ در سایت‌های پربازدید از طریق واسطه‌هایی مانند یکتانت انجام می‌شود. هزینه هر کلیک بسته به میزان بازدید سایت و روزهایی که می‌خواهید تبلیغ بروید متفاوت است.

بهترینو؛ بهترین سایت تبلیغ کسب و کار

یکی از پلتفرم‌هایی که امکان تبلیغ کسب‌وکارتان را به شما می‌دهد، سایت بهترینو است. در بهترینو می‌توانید با ثبت کردن کسب‌وکارتان، به بهتر دیده شدن آن کمک کنید. برای مثال، اگر یک رستوران در مرکز شهر دارید، وقتی رستوران خود را در بهترینو ثبت کنید، از چند طریق دیده می‌شوید: زمانی که افراد به دنبال بهترین رستوران‌ها می‌گردند، رستوران شما هم نمایش داده می‌شود. همچنین زمانی که فردی در منطقه کسب‌وکار شما به دنبال یک رستوران باشد، می‌تواند آدرس و مشخصات رستوران شما را روی نقشه مشاهده کند.

ثبت کسب و کار در بهترینو فقط ۵ دقیقه از شما زمان می‌گیرد و هزینه‌ای هم ندارد اما با این کار در معرض دید ۵ میلیون بازدیدکننده ماهانه قرار می‌گیرید. همچنین می‌توانید بدون نیاز به داشتن سایت، در نتایج اول گوگل هم دیده شوید. برای همین است که تاکنون ۱۵۰ هزار کسب‌وکار به بهترینو اعتماد کرده‌اند.

دیوار و شیپور

دیگر سایت‌های ایرانی که می‌توانند میزبان تبلیغات کسب‌وکار شما باشند، دیوار و شیپور هستند. درست است که دیوار یا شیپور جایی برای تبلیغ محصولات به حساب می‌آیند، اما شما می‌توانید از این قابلیت برای نمایش کسب‌وکارتان استفاده ببرید. شما با معرفی و تبلیغ کسب و کار خود در این دو پلتفرم می‌توانید در معرض دید افراد بیشتری قرار بگیرید. از سایت های زیر نیز برای تبلیغ کسب و کار خود می‌توانید استفاده کنید :

ایستگاه کتاب اول میدانه آچاره نیازمندی‌ها ایفروش ایران تجارت بالون آگهی ۱ اشاره آگهی‌چی جویشگر شهر ۲۴ نیازمندی‌های اینترنتی نیازپرداز لوکوپوک شهرآگهی پیام سرا نیازمندی سانیاز سامانه بازارها مشاغل جو نیاز روز بهترین سایت تبلیغات کسب و کار در خارج از ایران

اگر بخواهید از بین گزینه‌های غیرایرانی به دنبال سایتی برای تبلیغ کسب و کار خود باشید، باید به اعتبار، میزان بازدید و همچنین هزینه سایت برای انجام تبلیغ توجه داشته باشید. در ادامه با برخی از مشهورترین و معتبرترین سایت‌های خارجی برای تبلیغ آشنا می‌شوید.

یوتیوب ادز

ویدئوهای یوتیوب بازدید بالایی دارند. استفاده از یوتیوب ادز و تبلیغات در یوتیوب می‌تواند نتایج بسیار خوبی برای کسب‌وکار شما داشته باشد. مخصوصاً اگر بتوانید یک سناریوی تبلیغاتی جذاب بنویسید و از پس هزینه‌های آن بربیایید، می‌توانید بازدهی خوبی بگیرید. همچنین شما می‌توانید با تعیین ویدئوهایی که بازدیدکننده ایرانی بالایی دارند، احتمال دیده شدن تبلیغات خود را افزایش دهید.

گوگل ادز

با گوگل ادز می‌توانید در سایت‌ها و اپلیکیشن‌های پربازدید تبلیغات بنری و ویدئویی بروید. از آنجایی‌که گوگل در بسیاری از سایت‌ها اجازه پخش تبلیغ دارد، استفاده از گوگل ادز می‌تواند نرخ تبدیل بالایی داشته باشد. مخصوصاً اگر اپلیکیشن یا سایت موردنظر خود را برای تبلیغ هدفمند و با دقت انتخاب کنید.

Yelp

وبسایت Yelp یک سایت تخصصی برای معرفی و بررسی کسب‌وکارهاست. شما می‌توانید با ثبت کسب‌وکار خود در Yelp.com به بیشتر دیده شدن وبسایت‌تان کمک کنید. البته نوع کسب‌وکارتان در اینکه از Yelp نتیجه خوبی بگیرید یا نه، بسیار اهمیت دارد. اگر مشتریان خارجی دارید یا قصد دارید یک تجارت بین‌المللی داشته باشید، این سایت می‌تواند کمک خوبی برای کسب‌وکار شما باشد تا خودتان را به افرادی خارج از ایران معرفی کنید.

Locanto

یکی دیگر از انواع سایت تبلیغ کسب و کار، سایت لوکانتو است. در این سایت می‌توانید ضمن ثبت و معرفی کسب‌وکارتان، آن را به صورت رایگان تبلیغ کنید. همچنین این امکان را دارید تا درباره وبسایت و کسب‌وکار خود بنویسید و مخاطبان بیشتری را جذب کنید. استفاده از سایت Locanto برای بیزینس‌های بین‌المللی پیشنهاد می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی

لینکدین، اینستاگرام و توییتر از جمله شبکه‌های اجتماعی هستند که می‌توانند به عنوان سایت تبلیغ کسب و کار هم شناخته شوند. بسیاری از بیزینس‌ها با داشتن شبکه‌ای از مخاطبان در این بسترها، توانسته‌اند به افزایش آگاهی برند خود کمک کرده و نام برندشان را به تعداد بیشتری از افراد معرفی کنند. استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تمامی صاحبان کسب و کار توصیه می‌شود. چراکه مخاطبان ایرانی نیز استفاده گسترده‌ای از شبکه‌های اجتماعی خارجی دارند و به نوعی شما می‌توانید با استفاده از این پلتفرم‌ها، کسب‌وکار خود را به رایگان تبلیغ کنید.

چگونه بهترین سایت تبلیغات کسب و کار را انتخاب کنیم؟

فاکتورهای مختلفی برای انتخاب بهترین سایت تبلیغات کسب و کار وجود دارد. برخی از آن‌ها به نوع کسب‌وکار شما برمی‌گردد: شما یک کسب‌وکار بین‌المللی و با مشتریان بین‌المللی هستید یا اینکه یک کسب‌وکار محلی با مشتریان ایرانی؟ در راه اول استفاده از سایت‌های خارجی توصیه می‌شود که البته هزینه بسیار بیشتری هم دارد.

درغیراین‌صورت، استفاده از سایت‌های ایرانی کارآمدتر است. چراکه تبلیغات شما در این سایت‌ها به صورت مستقیم به مشتریان بالقوه شما نمایش داده می‌شود؛ بدون اینکه هزینه تبلیغات شما به مسیر اشتباهی برود. در میان سایت‌های ایرانی هم، آن‌هایی که می‌توانند نام کسب‌وکار شما را در نتایج گوگل بیاورند در اولویت قرار دارند. برای مثال، یک تبلیغ بنری در یک وبسایت خبری، هرچقدر هم که بازدید بالایی داشته باشد، احتمال تبدیل شدن آن کم است. ولی یک تبلیغ در وبسایت بهترینو، می‌تواند پاسخ جستجوی یک کاربر و در نتیجه تبدیل آن به مشتری باشد.

جمع‌بندی

ثبت کسب‌وکار در سایت‌های درج آگهی می‌تواند به افزایش دیده شدن شما در اینترنت کمک کند. شما می‌توانید با این روش با کمترین هزینه، برای برند خود تبلیغ کنید. در این مطلب بهترین‌ سایت‌های تبلیغات کسب و کار به شما معرفی شده‌اند تا از این سرویس‌ها برای بیشتر دیده شدن کسب‌وکار خود استفاده کنید.

سوالات متداول ۱- بهترین سایت تبلیغ کسب و کار کدام است؟

بهترین سایت تبلیغات سایتی است که هزینه‌ای پایین و بازخوردی بالا داشته باشد. شما می‌توانید به ثبت رایگان کسب و کار در سایت بهترینو، کسب‌وکار خودتان را تبلیغ کنید.

۲- آیا تبلیغات در سایت‌های خارجی هزینه دارد؟

بله. تبلیغات در سایت‌های خارجی، چه با استفاده از واسطه‌هایی مثل یوتیوب ادز و گوگل ادز و چه بدون واسطه، هزینه‌هایی دارد. البته سایت‌هایی هم هستند مانند لوکانتو که امکانات تبلیغات رایگان را هم فراهم کرده‌اند.

کد خبر 751037

دیگر خبرها

  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟