Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کیامرث حاجی‌زاده در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران خوزستان که شامگاه یکشنبه (۲۴ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: استان خوزستان با توجه به فقدان زیرساخت‌ها، دچار مشکلات عدیده‌ای است و می ‌بینیم که با بارندگی ۲۰ میلی‌متری، اهواز و سایر شهرهای استان دچار مشکل آب‌گرفتگی و مسائل دیگر می‌شوند؛ زیرا در بخش فاضلاب و زیرساخت فاضلاب دچار مشکل هستیم و در بخش آب‌های سطحی هم کانالی برای خروج آب‌های سطحی در شهرهای خوزستان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همیشه نباید ساده‌ترین راه را انتخاب کنیم، افزود: به دلیل این مشکلات گاهی مجبور می‌شویم مدارس را تعطیل کنیم که این موضوع به آموزش آسیب وارد می ‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان تصریح کرد: در سال‌های اخیر نسبت به سال‌های گذشته وضعیت ما در پیش‌بینی‌ها و هشدارها بهتر شده است؛ گرچه هنوز در بحث پیش‌بینی‌های هواشناسی ایراداتی وجود دارد.

حاجی‌زاده با اشاره به بهبود وضعیت تجهیزات هواشناسی خوزستان، بیان کرد: انتظار می ‌رود وضعیت پیش‌بینی‌ها نیز بهتر شود و آمارها و اطلاعات بیشتری از سوی سازمان هواشناسی کشور ارائه شود.

وی عنوان کرد: در پیش‌بینی سه ماهه پاییز امسال، بارندگی در آذرماه کم پیش‌بینی شده بود اما مشاهده می‌ کنیم که سامانه‌های پر قدرتی در آذرماه وارد خوزستان می‌شوند و با توجه به مشکلات زیرساختی خوزستان، این شرایط موجب می ‌شود تصمیم‌گیری‌ها سخت شود؛ البته هشدارها و پیش‌بینی‌های هواشناسی خوزستان نسبت به سال گذشته بهتر شده است اما باید اخطارها ۷۲ ساعت قبل از حوادث جوی داده شوند.

وی با تأکید بر لزوم پای‌کار آمدن نهادهای خدماتی و زیرساختی عنوان کرد: نباید برای هر بارندگی جلسه‌ای برای انجام خدمات برگزار شود بلکه هشدارها تنها به منظور آماده‌باش هستند و تجهیزات همه دستگاه‌های خدمات رسان باید قبل از بارش‌ها یا سیل آماده شوند و پای‌کار بروند.

وی با بیان اینکه گاهی شرایط آب‌گرفتگی در برخی نقاط به گونه‌ای است که ممکن است چندین دستگاه مکنده هم جواب ندهد، عنوان کرد: گاهی نمی ‌توانیم کاری کنیم اما حضور نیروهای خدماتی در شهر مردم را متقاعد می ‌کند که مسئولان پای‌کار هستند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان بیان کرد: زمانی که هشدارها به دستگاه‌ها ارائه می‌شود به معنی این است که قبل از حادثه در حالت آماده‌باش قرار بگیرند و پای‌کار باشند؛ اینکه با این وضعیت زیرساختی، تجهیزات اندک ما هم پای‌کار نباشند درست نیست.

حاجی‌زاده با بیان اینکه مدارسی که زیرآب می ‌روند و نقاط آسیب‌پذیر شناسایی شده‌اند، گفت: دستگاه‌های متولی باید از اکنون و قبل از افزایش میزان بارش‌ها کارهای اولیه را در نقاط آسیب‌پذیر انجام دهند.

وی تصریح کرد: دستگاه‌ها نباید مشکلات را گردن هم بیندازند بلکه باید همپوشانی کنند تا کارها انجام شوند. همچنین در پی سیل سال ۹۷ و سیل اخیر نقاط آسیب‌پذیر مشخص شده‌اند و در برخی نقاط جهت استحکام‌بخشی سیل‌بندها اقدام شده و در برخی نقاط کار نشده یا کم‌کار شده است که باید از اکنون دستگاه‌های متولی به این نقاط اعزام شوند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به پیش‌بینی بارش‌ها در روز دوشنبه، گفت: با توجه به اینکه شدت بارش‌های این سامانه در بوشهر است، در استان هم‌جوار ما وضعیت اضطراری اعلام شده است و این سامانه سال گذشته نیز وارد خوزستان شد و مناطق زیادی از خوزستان به ویژه جنوب تا بهبهان را تحت تأثیر قرار داد و اکنون نیز بیشترین فعالیت این سامانه در جنوب خوزستان پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: در این سامانه، بارندگی اهواز نیز ۵۰ تا ۶۰ میلی‌متر پیش‌بینی شده است که اهواز با ۳۰ میلی‌متر بارندگی دچار مشکلات زیادی شد و قطعاً با ۶۰ میلی‌متر بارندگی هم دچار مشکلات زیادی خواهد شد؛ بنابراین باید همه فرمانداران و اعضای ستاد مدیدیت بحران خوزستان آماده‌باش شوند و طبق دستور استاندار، همه مأموریت‌ها لغو است و مسئولان حتی برای جلسه با وزیر هم نباید از استان خوزستان خارج شوند.

کد خبر 4799224

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت بحران خوزستان آبگرفتگی بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین مجلس شورای اسلامی تعطیلی مدارس بارش برف یاسوج خطبه های نماز جمعه ثبت نام کاندیداها شهرکرد بیرجند استانداری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • احتمال آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در ایلام
  • پیش بینی بارش‌های رگباری برای فارس
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • پیش بینی فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در خوزستان
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان