Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:30:51 GMT

یتیم‌خانه پارس‌جنوبی!

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۲۴۴۵

یتیم‌خانه پارس‌جنوبی!

در حالی که تمام تمرکز رسانه‌ها روی استقلال و اخبار مربوط به رفتن استراماچونی است، تیم پارس جنوبی جم وضعیتی به مراتب بدتر از آبی‌ پوشان پایتخت دارد.

به گزارش ایسنا، تیم پارس جنوبی جم در حال حاضر با ۱۱ امتیاز در جایگاه سیزدهم جدول رقابت‌های لیگ برتر جای دارد.

پارس جنوبی از مدت‌ها پیش یکی از تیم‌های زخم‌خورده و مشکل‌دار فوتبال ایران بوده است و بارها درگیر اتفاقاتی شده است که هر روز این تیم را تحت تهدیدهای متفاوتی قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بخواهیم از همین فصل نوزدهم لیگ برتر صحبت کنیم، می‌توان  از بازی افتتاحیه و دیدار این تیم با پرسپولیس و بلاتکلیفی پارس جنوبی در آستانه این دیدار حرف زد. بازیکنان مشکل قرارداد داشتند و حتی از برگزار نشدن این مسابقه سخن به میان آمد؛ اما با هر بالا و پایینی که بود تیم پارس جنوبی مقابل پرسپولیس بازی کرد.

مشکلات دقیقا از جایی شروع شد که بهرام رضاییان، مدیرعامل پیشین باشگاه پارس جنوبی کاسه صبرش لبریز شده بود و اعلام کرد که دیگر نمی‌تواند در کنار تیم باشد. او در آخرین صحبت‌هایش به عنوان مدیرعامل باشگاه در حاشیه مراسم بهترین‌های لیگ برتر گفت:‌ «مشکل از تیم نیست. مشکل از جای دیگر است. مشکل قانون برنامه پنجم و ششم توسعه است که دولت را از کمک به ورزش حرفه‌یی منع کرده و هیچ راهکار دیگری نیست. حق پخش و تبلیغات دور زمین هم صفر است و فوتبال ایران فعلا بیچاره و فقیر است. در فضای موجود جامعه فوتبال درآمدی ثابتی ندارد.»

فردای این صحبت‌ها بود که بهرام رضاییان با موافقت هیات مدیره باشگاه، کناره‌گیری خود را از تیم اعلام کرد و بعد از آن بود که سایه «بلاتکلیفی» هیچ وقت از سر این تیم برداشته نشد. این تیم نتوانست برای خود مدیرعاملی پیدا کند و مراد مرادی را که مسوول دفتر مدیرعامل منطقه ویژه پارس عسلویه بود را به عنوان سرپرست امور مدیریتی باشگاه انتخاب کرد.

اما سختی‌های پارس جنوبی در زمانی به اوج خود رسید که وزارت نفت در ابلاغیه‌ای به بخش‌های مختلف این وزارتخانه تصمیم به حذف ورزش حرفه‌ای از بدنه این وزارت‌خانه گرفت و تیم‌های نفتی مجبور شدند که خود را از وزارت نفت جدا کنند. این تصمیم وزارت نفت موجب شد تا تیم‌های نفتی در هرج و مرج شدیدی قرار بگیرند. وزارت نفت تاکید کرده است که تا یک آذر تیم‌های نفتی فرصت دارند تا وضعیت مالکیت تیم‌های خود را مشخص کنند. اما چنین اتفاقی که نیفتاد هیچ، تیمی مثل پارس جنوبی به شرایط بدتر از چیزی که بود دچار شد.

مصاحبه‌های مداوم فراز کمالوند، سرمربی تیم پارس جنوبی حکایت از آشوب این تیم جمی دارد. کمالوند در یک مصاحبه رادیوی اعلام کرد چیزی به نام پارس جنوبی باقی نمانده است و این تیم دیگر قصد حضور در رقابت‌های لیگ برتر ندارد. در صحبت‌های دیگر به مراتب شاهد این بودیم که فراز کمالوند تهدید به استعفا کرد و در نهایت این سرمربی بعد از تساوی مقابل نفت مسجد سلیمان از سمت خود کناره‌گیری کرد.

«حق امضا» معضلی است که تیم پارس جنوبی در مقاطع مختلف با آن به  مشکل برخورده است. در حال حاضر فراز کمالوند از این تیم استعفا داده است اما کسی که به عنوان مدیرعامل با این استعفا موافقت کند وجود ندارد. شاید تلخ‌ترین قسمت مشکلات پارس جنوبی  این است که رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان جم از موافقت با استعفای فراز کمالوند خبر داده است.

حال تیم پارس جنوبی مانده است و یک دنیا بلاتکلیفی. از مدت زمان تعیین شده وزارت نفت برای مالکیت تیم‌های نفتی ۲۳ روز گذشته است و هنوز وضعیت تیم‌هایی مثل پارس جنوبی در هاله‌ای از ابهام قرار دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم فوتبال پارس جنوبی جم ليگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام
  • پیکر شهید مفقودالاثر پس از ۴۰ سال به خانه بازگشت + فیلم
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید