Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@18:08:17 GMT

۶۳ شرکت دانش بنیان در استان قزوین فعالیت دارند

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۲۶۸۳

۶۳ شرکت دانش بنیان در استان قزوین فعالیت دارند

مصطفی مافی، سرپرست پارک علم و فناوری قزوین گفت: در کل استان ۶۳ شرکت دانش بنیان وجود دارد که ۲۲ مورد از آ‌‌ن‌ها در داخل پارک مستقر هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، نشست تعاملی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با حضور مهدی برزگر معاون علمی و پژوهشی سپاه استان و مصطفی مافی سرپرست پارڪ علم و فناوری استان قزوین ظهر امروز(دوشنبه) در سالن جلسات پارک و علم و فناوری قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی مافی در این نشست اظهار کرد: اهداف پارک کاملا با اهداف سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه تطبیق دارد و تصمیم گرفتیم که به جای موازی کاری، هم افزایی داشته باشیم و از نقات قوت یکدیگر استفاده کنیم.

وی افزود: وظیفه اصلی پارک توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در استان است که بیانیه گام دوم انقلاب هم به آن تاکید می‌کند لذا باید انرژی مضاعفی را در این راستا و تحقق اهداف داشته باشیم.

سرپرست پارک علم و فناوری استان قزوین گفت: اقتصاد در دنیا از طریق دو راه کلی، فروش منابع طبیعی تامین می‌شود که اقتصاد بیشتر کشورهای خاورمیانه از این طریق است اما هیچ کشور پیشرفته‌ای اقتصاد خود را از منابع طبیعی تامین نمی‌کند بلکه اقتصاد آن‌ها بر پایه فناوری و نوآوری است.

این مقام مسئول تصریح کرد: شرایط امروز کشور نشان می‌دهد که مسیر اقتصاد ما از طریق فروش نفت مناسب نبوده است و امروز همه مسئولین بر این مسئله اذعان دارند که باید اقتصاد را از نفت جدا کنیم و به سمت نوآوری و فناوری برویم.

مافی ادامه داد: اگر امروز به قزوین نگاه کنیم شرکت‌های زیادی داریم که وضعیت خوبی ندارند و وضعیت کارگران هم مطلوب نیست و قدرت رقابت با کشورهای خارج را ندارد.

وی بیان کرد: انتظار داشتیم که اگر قیمت دلار بالا برود صادرات هم رشد کند اما صنعت از یارانه استفاده می‌کند و کمترین حقوق را پرداخت می‌کند درحالی که نمی‌تواند محصول با کیفیت تحویل دهد و تنها دلیل آن هم عدم نوآوری است.

۱۱۰شرکت فناور و دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری استان قزوین مستقر است

سرپرست پارک و علم و فناوری قزوین با بیان اینکه راه کسب و کار متفاوت شده است، ادامه داد: تنها راه نجات کشور توسعه نوآوری و فناوری است و این یک ضرورت است چون در جنگ قرار داریم چراکه امروزه دیگر کسب و کارها با قرن‌های گذاشته متفاوت شده است.

مافی عنوان کرد: با تعاملی که با سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری داشتیم قرار شد که امکانات را یکی کنیم و شرایط و زنجیره تبدیل ایده تا فناوری را در استان به بهترین نحو به وجود بیاوریم.

این مقام مسئول تصریح کرد: محصولاتی که در پارک علم و فناوری تولید می‌شود تا ۲۰برابر برای شرکت‌ها سود دارد و قابل رقابت با اجناس خارجی است و با توجه به پایه علمی که دارد نیز در شرایط تحریم تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد.

وی بیان کرد: هدف ما این است که تمامی مفاد گام دوم انقلاب در استان فراهم شود تا تمام فناوران در شرایط مناسب و در آرامش کار کنند و اقتصاد کشور را بر ریل توسعه قرار دهیم.

سرپرست پارک علم و فناوری قزوین در پایان بیان کرد: ۱۱۰ شرکت فناور و دانش بنیان در پارک علم و فناوری داریم و در کل استان ۶۳ شرکت دانش بنیان وجود دارد که ۲۲ مورد از آ‌‌ن‌ها در داخل پارک مستقر هستند و ۱۸۰ محصول دانشی تولید شده که در بالاترین سطح کیفی قرار دارد.

انتهای پیام/ 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است