Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک ماهی است که بوی نامطبوع مرموز در برخی مناطق تهران موجب گلایه شهروندان و حتی رئیس شورای شهر شده اما با این وجود به تازگی رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرد که شنبه آینده (۳۰ آذر) اعضای کارگروه مدیریت بحران دور هم جمع می‌شوند تا این موضوع را بررسی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دیروز بود که محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران گفت: ما از مدیریت بحران شهرداری گله داریم که با امکانات وسیعی که دارند، هنوز اقدامی در خصوص بو انجام نداده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران که همیشه سیل و زلزله نیست و قطعاً شهرداری باید برای رفع این مشکل جدی‌تر رسیدگی کند.

حالا رضا کرمی‌محمدی، رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران در گفت‌وگو با فارس درباره گلایه و انتقاد هاشمی گفته است: به گلایه ایشان احترام می‌گذاریم و البته این را هم می‌گوییم که ما یک سری بررسی‌هایی انجام داده‌ایم و به یک نتایجی هم درخصوص‌ منشأ بوی نامطبوع رسیده‌ایم.

کرمی‌محمدی گفت:‌ با توجه به فرمایش‌های ایشان (محسن هاشمی) قرار است روز دوشنبه دعوتنامه‌هایی را برای اعضای کارگروه مدیریت بحران بفرستیم تا شنبه آینده یعنی ۳۰ آذرماه جلسه‌ای تشکیل شود و نتایج بررسی همه سازمان‌ها جمع‌بندی شود و به اطلاع مردم برسد.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران گفت: اینکه ما بخواهیم به صورت مطلق و براساس یک وظیفه ذاتی به سراغ بررسی این موضوع برویم، این کار را نکرده‌ایم. چون اعتقاد داشتیم در این موضوع سازمان محیط زیست، شرکت کنترل کیفیت هوا و دستگاه‌های دیگر مسئولیت دارند و از قضا تجهیزات آن شرکت‌ها و دستگاه‌ها و سازمان‌ها برای شناسایی بو و تشخیص عوامل آن قوی‌تر است و ما هم خواستیم کار تکراری انجام نشود.

وی افزود:‌ البته بیکار هم ننشستیم و به سراغ این رفتیم که ببینیم آیا اصلاً سنسور و تجهیزاتی برای بررسی چنین وضعیتی در کشور وجود دارد یا خیر. که به این نتیجه رسیدیم در کشور چنین سنسوری وجود ندارد.

کرمی‌محمدی گفت: ما تحقیقات‌مان را صرفاً معطوف به داخل کشور نکردیم و کشورهای پیشرفته دنیا را هم بررسی کردیم و فهمیدم که در رابطه با انتشار بو یک سری سنسور در خارج از کشور وجود دارد. در حال حاضر هم درصدد تهیه و خرید این سنسورها هستیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران افزود: البته بودجه سازمان بسیار محدود است و طبیعتاً اگر دوستان در سایر بخش‌ها کمک کنند، می‌توانیم این تجهیزات را خریداری کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۲۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی برای چهار روز آینده در این استان خبر داد و گفت: شهروندان از حضور در ارتفاعات و حاشیه رودها بپرهیزند.  

به گزارش مشرق، با اعلام استانداری تهران، حامد یزدی مهر، بعدازظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش‌بینی شده است.

یزدی مهر در مورد لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محورها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوه نوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه‌کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها لایروبی کانال‌ها و نهرها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره‌برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در مورد هشدار صادر شده بیاندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه‌های مذکور در آماده باش خواهد بود.

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود