Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@17:18:58 GMT

دشت‌های اطراف مشهد کانون بحران آلودگی هواست

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۳۸۷۲

دشت‌های اطراف مشهد کانون بحران آلودگی هواست

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ریزگردها 13 روز در مشهد ماندند و دشت‌های اطراف مشهد کانون بحران آلودگی هواست.

محمدرضا حیدری، امروز 25 آذرماه، در هفتادونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر مشهد برگزار شد، عنوان کرد: ۱۳ روز ماندگاری ریزگردها را در مشهد داشته‌ایم، در حالیکه در سال قبل، ۳ روز بوده و این نشان‌گر این است که دشت‌های مشهد کانون بحران آلودگی هواست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانداری برای تثبیت و ورود ریزگردها باید ورود پیدا کند. امیدواریم عوامل بیرونی را در مجموعه بحث‌ها کنترل کنیم. آمار و تاثیر آلودگی هوا بر زندگی مردم نگران‌کننده است.

وی افزود: ما به عنوان یک کلان‌شهر درگیر آلودگی هوا هستیم و در این مدت ۲۳۶ روز پاک در مجموع  ۲۷۱ روز، داشته‌ایم. ۳۲ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و تا کنون ۲ روز ناسالم برای تمامی افراد بوده، که در سال ۹۷ سه‌روز ناسالم برای تمامی افراد داشته‌ایم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه «در مدیریت شهری، کارگروه بحران مدیریت شهری ایجاد شده»، عنوان کرد: همه دستگاه‌های ذی‌ربط دعوت شده‌اند و طی هفته آینده برای کنترل و مدیریت این موضوع، برنامه‌ای را خواهند داشت و برنامه‌های جدی درازمدتی در حال انجام است و مهم‌ترین اقدام درخصوص کاهش آلودگی هوا، گسترش حمل‌ونقل ریلی است و ظرفیت‌ها و امکانات را در اختیار مدیریت شهری قرار داده‌ایم. اصلاح و تجهیز ناوگان اتوبوسرانی و توسعه خطوط بی‌آرتی و دیگر موارد انجام شده است.

وی افزود: سه‌شنبه روز حمل‌ونقل و تجلیل از رانندگان است‌. حمل‌ونقل برون‌شهری ما نقش به‌سزایی در کشور دارد. همچنین، در حمل‌ونقل درون‌شهری اقدامات زیادی انجام شده و می‌شود. در حوزه بهره‌برداری قطارشهری، شبانه‌روزی فعالیت می‌شود و فعالیت‌های ارزشمندی برای مشکل حل ترافیک صورت گرفته است. تمام تلاش ما این است تا با فراهم‌کردن زیرساخت‌ها و ابزارهایی که در اختیار است، خدمات مناسب‌تری را ارائه کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه «در بحث، حمل‌ونقل در مجموع، در تمام بخش‌ها، حدود ۱۸۴۲ اتوبوس فعال داریم»، گفت: میانگین عمر ۸ سال برای اتوبوس‌ها خوب نیست و استاندارد آن ۵ سال است. ۱۵۰ اتوبوس، با شرایط تحریم و افزایش قیمت خرید، بازسازی شده و روزانه ۲۱۰ هزار نفر مسافر، از طریق خطوط قطارشهری جابجا می‌شود. امیدواریم  بتوانیم در تأمین خط یک و دو قطارشهری این ظرفیت را افزایش دهیم.

حیدری خاطرنشان کرد: سالانه حدود ۴۰۰ میلیارد تومان یارانه برای اتوبوسرانی و قطارشهری پرداخت می‌شود، یک‌سوم هزینه جاری را مردم پرداخت می‌کنند و دو سوم را بدون ملاحظه سرمایه‌گذاری‌ها، شهرداری پرداخت می‌کند.

وی تصریح کرد: آنچه که اکنون مهم است، نقش دولت برای تقویت و حمایت از حمل‌ونقل عمومی است. از دولت تقاضا داریم بر وظایف خودشان عمل کند و اصلاح الگوی مصرف، قانون هدفمندی یارانه‌ها، سهم هوای پاک و قانون توسعه حمل‌ونقل عمومی و به تکالیف تعیین‌شده برسند، تا کلان‌شهرها بتوانند، در حوزه حمل‌ونقل عمومی گام بردارند. تقاضا ی من از شهردار این است تا پیگیری‌ها انجام شود و اگر بودجه‌ای اختصاصی در خصوص حمل‌ونقل پیش‌بینی شده، سهم کلان‌شهر مشهد از دولت دریافت شود، قطعاً مشارکت و همراهی مردم بسیار کمک‌کننده است و نیاز به مدیریت استان دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه «پژوهش در مدار توسعه در ابعاد کاربردی و نشست‌های تخصصی برای هر سازمانی راهگشاست»، اظهار کرد: در جامعه پیچیده امروز متغیرهای تاثیرگذار بسیار است و تصمیمات باید بر مبنای کار علمی و پژوهشی اتخاذ شود. مجالی نیست که بر مبنای مدل‌های آزمون‌وخطا جامعه را اداره کنیم و مدیریت شهری و شورای پنجم با توجه به رویکرد علم، دانش و اندیشه‌ورزی و رویکرد اصلاح‌طلبی و سبقه علمی به مقوله پژوهش نگاه ویژه‌ای داشته و سعی کرده‌ایم نظرات تخصصی پژوهشگران را داشته باشیم.

وی تاکید کرد: شهرداری، موفقیت‌هایی را در حوزه پژوهش، نائل شده‌ و امیدواریم با همین رویکرد و جهت‌گیری، مصوباتی با پشتوانه پژوهشی و علمی داشته باشیم. ما در شهر مشهد، نیروی انسانی بسیار کارآمدی در حوزه‌های پژوهشی و تخصصی داریم. باید سعی شود در کارگروه‌های تخصصی از این افراد استفاده کرد و به منظور جلوگیری از هدررفت زمان تصمیمات دارای پیوست‌های علمی‌ و پژوهشی باشد. به  شهردار تاکید دارم که بر موضوعات علمی، پژوهشی و تصمیماتی که گرفته می‌شود، توجه داشته باشد.

حیدری با بیان اینکه «چهارشنبه روز جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری است»، بیان کرد: در خاورمیانه دیدگاه‌های افراطی‌گری و خشونت بوده و خسارت‌های بسیار زیادی به بار آورده است و تنش‌هایی که در عرصه بین‌المللی شکل گرفت، خسارت‌های زیادی را منجر شد. اندیشه اسلامی کاملاً با نگاه افراطی فاصله دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آلودگی هوا آلودگی هوای مشهد شورای شهر مشهد رئیس شورای شهر مشهد محمدرضا حیدری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان با اشاره به تدوین سند چشم انداز توسعه حمل و نقل، گفت: سند چشم انداز توسعه حمل و نقل استان گلستان با ابلاغ استاندار اجرایی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ، عادل مصدقی ظهر امروز در جمع مدیران استانی با اشاره به نهایی شدن مراحل اولیه آغاز سند چشم‌انداز توسعه استان، اظهار داشت: این سند با ابلاغ چارت‌های تفصیلی آن توسط استاندار، رسمیت  یافته و پیاده‌سازی آن با مشارکت خصوصی و دولتی با افق 1404 آغاز می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان افزود: سند چشم‌انداز توسعه حمل و نقل از جمله 30 سند توسعه‌ای استان گلستان است که در قالب برنامه‌هایی بلند مدت که به‌طور فصلی اجرا خواهد شد، تنظیم و تدوین و در آن بر استفاده از منابع موجود و خلاقیت‌های سازمانی تاکید شده است.

وی با بیان اینکه محور اصلی و کلیدی این سند؛ ترانزیت بین‌المللی است، تصریح کرد: مگا پروژه کریدور شمال به جنوب، جاده نفت و مسیر ترانزیتی اینچه برون از مهمترین محورهای دیده شده در این سند برای توسعه ترانزیت و حمل و نقل بین‌الملل در سطوح ملی و استانی است.

مصدقی ادامه داد: زنجیره ترانزیت، ساخت و ساختمان، گردشگری و سایر ذی‌نفعان سازمانی بخش‌های خصوصی و دولتی به‌طور مجزا و تلفیقی در این سند دیده شده‌اند.

رشد 54 درصدی ترانزیت استان گلستان

وی بیان کرد: مبنا و اولویت‌های سازمانی این سند، افزایش درآمدهای سرانه، اشتغال‌زایی و رفع فقر اقتصادی و فرهنگی استان با توسعه فعالیت‌های حمل و نقلی در بخش های خصوصی و دولتی است.

مصدقی ادامه داد: رشد 54 درصدی ترانزیت استان در چند سال اخیر، استفاده از این پهنه جغرافیایی کشور را در مسیر توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و  توسعه فعالیت‌های ترانزیتی؛ این طلای نوین هزاره سوم در حوزه کسب و کار؛ به‌عنوان بازاری بین‌المللی فراهم کرده تا خرید و فروش  و صدور کالاها و خدمات را بهتر از گذشته در این بخش مهم اقتصادی محقق کند.

وی با بیان اینکه تدوین سندهای جامع توسعه یکی از سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت است، گفت: سهم 12 درصدی ترانزیت موجود به توسط بخش خصوصی بخصوص در ترانزیت های ورودی؛ زنجیره‌ای را در این سند فراهم ساخته تا همه حلقه‌های تولید و فعالیت‌های اقتصادی برای خدمات‌دهی موثرتر فراهم شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان یادآورشد: برای رسیدن به مقاصد نهایی و برنامه‌ریزی‌ها و استراتژی‌های سند توسعه حمل و نقل؛ همراهی سازمان‌ها و نهادهای خصوصی و اتحادیه‌ها و شرکت‌ها و انجمن‌های خصوصی و دولتی و مشاورین؛ به گونه‌ای تنظیم و تدوین شده  که با پیاده‌سازی این چشم‌انداز، شکاف‌های موجود مدیریتی بین حوزه اختیار و مسئولیت تکمیل خواهد شد.

انتهای پیام/581/

دیگر خبرها

  • رشد ۱۰ برابری طرح حوزه راه شهرستان مهریز
  • تصاویری از آتش سوزی مهیب اطراف بیمارستان هفت تیر شهرری
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • پیش بینی مه آلودگی در ارتفاعات استان سمنان
  • پیش بینی مه آلودگی در ارتفاعات سمنان
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • سهم مشهدی‌ها از هوای پاک فقط ۲۶ روز در سال
  • طرح « زوج و فرد » حذف شد؟
  • طرح «زوج و فرد» حذف شد؟
  • شاخص آلودگی هوای مشهد امروز چهارشنبه ۴ اردیبهشت