Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@15:09:33 GMT

عکس / پوشش عجیب معترضین محیط زیستی در استرالیا

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۴۱۳۶

عکس / پوشش عجیب معترضین محیط زیستی در استرالیا

صراط:

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: استرالیا تظاهرات عکس صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

***

تصویر روز skyandtelescope

این عکس توسط لوئیجی مورونه (Luigi Morrone) در آگرولا، ایتالیا به تاریخ 13 آوریل 2024 با تجهیزات تلسکوپ C14 Edge HD، پایه Fornax52، دوربین Player One Saturn -M SQR، Barlow FFC Baader، فیلتر Optolong G با شرایط دید متوسط ​​و شفافیت خوب گرفته شده است.

تصویر روز astronomy

سیمون تاد (Simon Todd) اهل هایواردز هیث بریتانیا است. او این عکس را از سحابی چتر دریایی، که با نام IC 443 نیز شناخته می شود، گرفته است. این سحابی باقیمانده یک انفجار ابرنواختری است که در فاصله 5000 سال نوری از ما در صورت فلکی جوزا قرار دارد. این تصویر رنگارنگ از این سحابی با استفاده از یک تلسکوپ 8 اینچی در مدت چهار ماه گرفته شده است و نزدیک به 24 ساعت زمان نوردهی را در خود متمرکز کرد.

تصویر روز سازمان ملی تلسکوپ استرالیا

کمیته راهبری تلسکوپ استرالیا (ATSC) در مورد عملیات علمی و فنی این تلسکوپ به مدیر ATNF مشاوره می دهد. اعضای کمیته توسط هیئت مدیره CSIRO منصوب می شوند. ATSC شامل چهار ستاره شناس استرالیایی، سه کارشناس خارج از کشور و دو نماینده از جامعه گسترده تر است. علاوه بر این، دو عضو غیر رسمی نیز وجود دارد. جلسه کمیته راهبری تلسکوپ استرالیا این هفته در رصدخانه پارکز تشکیل خواهد شد. تصویر بالا، از آرشیو تصاویر رادیویی نجوم CSIRO، اعضای ATSC را همراه با کارکنان ATNF در طول بازدید از پارکس در سال 1993 نشان می دهد.

تصویر روز earthsky

عکاس این تصویر، جرمی لایکنس ساعت 5 صبح این تصویر را گرفته است. او می خواست ماه، زحل و مریخ را با هم ببیند. مریخ توسط مه پنهان شده بود، اما ماه می‌درخشد. زحل نیز در سمت چپ ماه درخشان ظاهر می شد. عکاس از دوربین بدون آینه سونی A7RIV با لنز 50 میلی‌متری f/1.6 سامیانگ برای گرفتن صحنه استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • تصاویر نجومی هفدهم اردیبهشت (6 مه)
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • دروغ عجیب و شاخدار مهناز افشار در گفتگو با دویچه وله فارسی
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • خاطره‌ای از واکنش عجیب احمدی‌نژاد به درخواست محیط‌‌‌ زیستی | فیلم
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • نوجوان ۱۶ ساله با شلیک پلیس استرالیا کشته شد
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • نماهنگ/شریک جرم