Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، عبدالهاشم حسن‌نیا رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در نشست خبری چهارمین نمایشگاه حمل و نقل و صنایع وابسته با اشاره به ظرفیت‌های بار و مسافر از طریق شبکه جاده‌ای اظهار داشت: در حال حاضر 350 هزار دستگاه کامیون و 100 هزار خودروی سواری و اتوبوسی مسافر در سطح جاده‌های کشور جابه‌جا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: 600 میلیون تن بار در کشور سالانه جابه‌جا می‌شود که برای 450 میلیون تن آن بارنامه صادر شده است. همچنین در بخش مسافر هم سالانه یک میلیارد مسافر در شبکه جاده‌ای از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی بین‌شهری جابه‌جا می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، میزان بارنامه 200 هزار فقره افزایش یافته است.

حسن‌نیا در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر ابلاغ افزایش 50 درصدی کمیسیون بارنامه تانکرهای حمل سوخت اظهار داشت: چنین ابلاغیه‌ای صادر نشده و هیچ تصمیمی در خصوص افزایش کمیسیون بارنامه تانکرهای سوخت نگرفته‌ایم.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایلنا مبنی بر افزایش قیمت بلیت در بخش اتوبوسی و کرایه ‌سواری پس از افزایش قیمت بنزین گفت: با همکاری وزارت کشور اجازه افزایش قیمت بلیت ناشی از افزایش قیمت بنزین را ندادیم. ضریب اشغال مسافر در بخش کرایه ‌سواری و اتوبوس‌ها بین 50 تا 60 درصد است و شرکت‌ها باید با افزایش بهره‌وری به سوددهی برسند و ضریب اشغال خود را بالا ببرند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای درباره اجرای راه‌های روستایی در سطح کشور گفت: از تیر ماه امسال نگهداری و ساخت راه‌های روستایی را از ادارات کل تحویل گرفته‌ایم و تاکنون 1700 میلیارد تومان در این حوزه هزینه شده که بخش عمده آن را اسناد خزانه اسلامی تشکیل می‌دهند و روزانه در سراسر کشور 20 کیلومتر راه روستایی آسفالت می‌شود.

حسن‌نیا همچنین درباره میزان راه‌های تخریب شده پس از سیل فروردین ماه در مناطق مختلف کشور گفت: 14 هزار کیلومتر انواع راه پس از وقوع سیل اخیر تخریب شد که دولت برای تعمیر آنها 3500 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفت که 1500 میلیارد تومان آن تخصیص شد.

وی ادامه داد: 600 میلیون تن بار در کشور جابه‌جا می‌شود که فقط 450 میلیون تن آن بارنامه دارد. این امار نشان می‌دهد که بخشی از بارهای کشور توسط وانت‌بارها جابه‌جا می‌شوند که باید وانت‌بارها هم بارنامه دریافت کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: به دنبال آن هستیم که تجربه صدور بارنامه برای کامیون‌ها را در بخش وانت‌بار هم پیاده‌سازی کنیم. اگر وانت‌بارها برای حمل و نقل بار، بارنامه دریافت کنند سهمیه سوخت‌شان می‌تواند افزایش یابد.

حسن‌نیا همچنین درباره کمبود لاستیک مورد نیاز و مازاد لاستیک‌هایی که مصرف آنها در بازار کمتر است، گفت: در این بار با کانون‌ها و اتحادیه‌های ماشین‌آلات سنگین در کشور مذاکراتی انجام دادیم. در حال حاضر کمبود لاستیک در کشور وجود ندارد و نمایندگان به هر نمایندگی در استان‌های مختلف مراجعه کنند می‌توانند لاستیک مورد نظر را خریداری کنند.

فرامرز مداح معاون برنامه‌ریزی سازمان راهداری همچنین در این نشست با اشاره به پیشنهاد اتصال گازوئیل نرخ آزاد به کارت سوخت برای رانندگان گفت: این پیشنهاد را داده‌ایم اما هنوز به اجرا نرسیده است. امیدواریم شرکت نفت با این پیشنهاد رانندگان موافقت کنند.

وی درباره هوشمندسازی جاده‌ها و نصب دوربین‌های جاده‌ای جدید اظهار داشت: متاسفانه در مناقصه تعیین پیمانکار تجهیز دوربین‌های جدید در جاده‌ها، شرکت‌ها به حد نصاب نرسیدند و نتوانستیم مناقصه را انجام دهیم.

وی تاکید کرد: مهمترین و اصلی‌ترین شاخص برای نصب دوربین‌های جاده‌ای این است که در موعد مقرر و کمترین زمان داده‌های مورد نیاز را به دست بیاوریم.

مداح درباره افزایش قیمت بلیت‌ها برای اتوبوس و نرخ کرایه‌های خودروهای سواری بین‌شهری گفت: در پایانه‌های رسمی به هیچ وجه شاهد افزایش قیمت نیستیم. شاید گران‌فروشی‌ها مربوط به مسافرگیری غیررسمی ناوگان حمل و نقل عمومی بین‌شهری باشد که معمولا خارج از پایانه‌ها انجام می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت بنزین راهداری و حمل و نقل جاده وزارت کشور وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۴۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

قاسم عسکری‌نسب  اظهار داشت: مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ای طراحی، اجرا و مدیریت گردد تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود.

وی در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی در بندر چابهار گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار مهم از دیدگاه سازمان و از اولویت‌های راهبردی دولت در قالب طرح توسعه سواحل مکران است که ضرورت دارد با حساسیت بالا و از طریق تعامل با پروژه‌های بالادستی استان و سواحل مکران تکمیل و اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر راهبردی چابهار علاوه بر داشتن حوضچه آرامش وسیع، کانال عریض و عمیق با عمق متوسط منفی ۱۶ متر با کمترین نرخ رسوب گذاری، مجهز به حدود ۲ هزار متر طول اسکله با ظرفیت هست میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا در سال در پایان فاز نخست توسعه که شامل اسکله‌های کانتینری، جنرال کارگو، رو رو، نفتی و پتروشیمی، زیرساخت‌های انبار تخصصی فله، سیلو‌های مکانیزه غلات، سایت ضدعفونی کامیون و تجهیزات مدرن و استراتژیک تخلیه و بارگیری کالا از جمله مکنده‌های غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت است.

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

عسکری نسب ادامه داد: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت آن به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و پیش بینی می‌شود این بندر به عنوان یک کانون تجاری بین المللی در منطقه و جهان مطرح خواهد شد و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابجایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

وی با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی در نظر گرفته شده شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار می‌تواند دروازه ترانزیتی کشور‌های عضو CIS و افغانستان باشد گفت: این بندر نزدیک‌ترین مسیر دریایی به کشور‌های جنوب شرقی آسیا، اروپا و آفریقا محسوب می‌شود که نقش مهمی در کریدور شمال و جنوب ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بلیت‌ پاره بده، جایزه بگیر
  • از کاهش زمان صدور بارنامه تا تخلیه و بارگیری به موقع برای افزایش سرعت بازرگانی
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • ◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • حمل کالا و بار در قم ۲۹ درصد افزایش یافت
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • عکس | اعلام قیمت محصولات سبک تجاری زامیاد
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود