Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:27:08 GMT

پای کیک‌های قرص‌دار به اردستان هم باز شد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۴۸۷۳

پای کیک‌های قرص‌دار به اردستان هم باز شد

ایسنا/اصفهان مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان گفت: در یکی از مدارس اردستان کلوچه ای حاوی کیک قرص دار مشاهده شد که پس از بررسی‌های اولیه مشخص می شود این کلوچه از خارج اردستان تهیه شده است.

صبح امروز (دوشنبه) و در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر وجود قرص‌های مشکوک درون کلوچه در یکی از مدارس اردستان، موضوع توسط خبرنگار ایسنا پیگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پیرو گزارش واصله مبنی بر وجود قرص در کلوچه کارشناسان بهداشت محیط از مدرسه‌ای که این کلوچه پیدا شده بود بازدید بهداشتی انجام دادند. خوشبختانه قرص توسط دانش‌آموز خورده نشده و بلافاصله مسئولان بهداشتی مدرسه وارد عمل می‌شوند و این قرص را برای آزمایش به مرکز بهداشت منتقل می‌کنند.

حسن ذبیحی افزود: پس از حضور بازرسان در مدرسه مشاهده شد یکی از دانش آموزان یک عدد کلوچه به مدرسه آورده که با پیگیری‌های انجام شده مشخص شد این کلوچه از شهرهای خارج از شهرستان تهیه شده و قرص داخل کلوچه از نوع استامینوفن بود.

وی با بیان اینکه با هماهنگی‌های انجام شده و هماهنگی با کارخانه تولیدی متوجه شدیم که کلوچه در مبدأ مشکلی نداشته است، ادامه داد: احتمالاً کسانی که با هر نیتی قصد این کار را داشتند بعد از خروج از مبدأ اقدام به این کار کرده‌اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان با بیان اینکه کارشناسان این شبکه از روزهای گذشته تیم بازرسی خود را از فروشگاه‌های بزرگ و حتی بازار روز انجام دادند، ولی مورد مشکوکی را کشف نکردند، تصریح کرد: شهروندان مطمئن باشند که پیگیری‌های لازم در حال انجام است. شهروندان در صورتی که بسته‌بندی محصولات مشکوک به نظر می‌رسد، از خریداری آن محصول خودداری کرده و پس از کنترل محصول آن را مصرف کنند.

ذبیحی با بیان اینکه مردم هر فرآیند بسته‌بندی را که می‌خواهند خریداری کنند از بسته‌بندی، تاریخ انقضا و تولید و علامت استاندار مطمئن شوند، تأکید کرد: شهروندان اگر کیکی را خریداری می‌کنند حساسیت نشان دهند و محصول خریداری را به چهار قسمت تقسیم کنند و سپس مصرف کنند. کسبه و فروشندگان حتماً خرید محصولات را از مراکز پخش مواد غذایی معتبر انجام دهند و از خرید محصولات مشکوک و نامعتبر خودداری کنند.

دلیل کمبود انسولین تحریم این دارو است

وی در خصوص ادامه گلایه شهروندان در خصوص نبود داروی انسولین در شهرستان اردستان، گفت: پیگیری و نامه‌نگاری شبکه بهداشت و درمان با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص کمبود داروی انسولین ادامه دارد. باید قبول کنیم که این موضوع تحریمی است و این مشکل در کل کشور وجود دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان تأکید کرد: با همه ابزار خود به کمک دیگر مسئولان تلاش می‌کنیم که از دانشگاه علوم پزشکی سهمیه این دارو را برای شهرستان اردستان بگیریم که امیدواریم با مساعدت استان این موضوع برطرف شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قرص كلوچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۴۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد

معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «عبدالسلام حنفی» معاون اداری نخست وزیر حکومت طالبان در دیدار با «حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در این سازمان به حکومت کنونی کابل شد.

ارگ در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت حنفی خواستار بازگرداندن عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شده است.

ریشه کنی فلج اطفال (پولیو) با همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تأمین واکسن و فعال سازی آزمایشگاه‌های تشخیص فلج اطفال از دیگر موارد گفتگوی حنفی و حنان حسن بلخی بوده است.

معاون اداری نخست وزیر طالبان همچنین خواستار ایجاد مرکز درمان سرطان، کلینیک‌های بهداشتی درمانی در مناطق دوردست، همکاری برای پیشگیری از سوءتغذیه کودکان، تامین آب آشامیدنی سالم، تجهیز کلینیک‌ها و درمانگاه‌ها به تجهیزات پزشکی پیشرفته و آموزش متخصصان شدند.

وزیر بهداشت طالبان: افغانستان با کمبود پزشک زن مواجه استطالبان: جامعه جهانی با بخش بهداشت افغانستان برخورد سیاسی نکنددیدبان حقوق بشر: کاهش کمک‌های خارجی نظام بهداشت افغانستان را با بحران مواجه کرده است

عبدالسلام حنفی در این دیدار با اشاره به جاری شدن سیلاب شدید در ولایت‌های مختلف افغانستان بر حمایت و همکاری سازمان‌های بین‌المللی از فراهم‌آوری کشت و معیشت جایگزین برای کشاورزان تأکید کرد.

حنان حسن بلخی با تاکید بر این که موضوع سلامت، غیرسیاسی است، اظهار داشت امیدواریم در زمینه بهتر بهداشت و درمان شرایط آموزشی بهتری برای مردم افغانستان فراهم شود زیرا مردم افغانستان شایستۀ دسترسی به خدمات بهتر در عرصۀ مختلف از جمله بهداشت و درمان می‌باشند.

بلخی همچنین اذعان داشت با همکاری نهادهای بین المللی و اتحادیه اروپا پروژه سه ساله ایجاد مراکز بهداشت و درمان در ولایات مختلف افغانستان در دست اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری رسید
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • مزارع آلوده به آب فاضلاب در شیراز امحاء شد
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان