Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@08:47:25 GMT

دارابی: صداوسیما باید زبان مردم باشد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۵۷۵۷

دارابی: صداوسیما باید زبان مردم باشد

معاون امور استان‌های صداوسیما در آیین تودیع و معارفه مرکز صدا و سیمای استان مرکزی، گفت: رسانه‌ملی باید پژواک مطالبات و خواسته‌های مردم باشد. ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۶ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی دارابی معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی با تقدیر از فعالیت 25 ماهه آقای آذردشتی در صدا و سیمای استان مرکزی گفت: بر حسب قوانین نیروی پرتوان و باتجربه‌ای را که بازنشسته شده‌اند را بدرقه می‌کنیم و از امروز در خدمت آقای دبیقی از نیروهای پرتوان و خوشفکر در استان مرکزی‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارابی با برشمردن ویژگی‌های استان مرکزی در سطح کشور گفت: افتخار می‌کنم که من هم متعلق به این استانم و این استان ظرفیت‌های متعددی در بحث توریسم، گردشگری و فرهنگی دارد و این استان مهد مفاخر و مشاهیر بزرگان کشور از جمله رهبر کبیر انقلاب اسلامی است و در حوزه‌های زیارتی، کشاورزی،کارگری و صنعتی این استان جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و  برای این داشته‌ها و سرمایه‌ها باید کار بیشتر صورت بگیرد.

وی با برشمردن اولویت‌های کاری مدیران در رسانه ملی و شبکه‌های استانی گفت: باید زبان مردم باشیم، رسانه باید پژواک مطالبات و خواسته‌های مردم باشد و یکی از جاهایی که باید صدای مردم شنیده و بازتاب داده شود رسانه ملی است.

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما  ادامه داد:  مردم عزیزند و اگر نسبت به سیاستی معترضند باید به آنها احترام بگذاریم و  فعالیت‌های رسانه باید امیدآفرین باشد و در عین حال خدمات مسئولان و دولتمردان را هم منعکس کند زیرا دولت برآمده از رأی اکثریت مردم است و باید عملکرد و خدمات مسئولین در رسانه ملی منعکس شود و این از مصادیق امیدآفرینی رسانه است.

دارابی افزود: رسانه باید مستقل و فراجناحی عمل کند و در حکم پدر برای جامعه باشد و در انتخابات پیش‌رو  وظیفه صدا و سیما فراهم کردن مشارکت گسترده مردم و در سوی دیگر کمک به مسئولان نظارتی و اجرایی برای برگزاری انتخاباتی پرشور است.

وی تصریح کرد: باید نخبگان را در برنامه‌های رسانه ملی مشارکت بدهیم و حضور نخبگان و ارتباط مؤثر با فرهیختگان، تعالی رسانه را در پی خواهد داشت.

پخش غیرموجه یک سریال تلویزیونی در فضای مجازینظارت بر سریال سازی در تلویزیون چگونه است؟/ "وارش" و تبلیغ زودهنگام سریال "آخر خط"!

 معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما  بر تعامل و همکاری رسانه ملی با نهادهای مختلف در سطح استان تأکید کرد و افزود:  توسعه پایدار استان مهمترین رسالتی است که باید صدا و سیمای استان مرکزی آن را دنبال کند و به دنبال توسعه باشد که این اقدام از وظایف مدیران شبکه آفتاب است.

دارابی ادامه داد: از دیگر رسالت‌های رسانه ملی تبیین بیانیه گام دوم  رهبر معظم انقلاب اسلامی است و باید در مباحث رونق تولید،  اقتصاد مقاومتی، اصلاح الگوی مصرف و حفظ وحدت و همگرایی هم تلاش مضاعف صورت گیرد.

وی افزود: رسانه ملی باید مرجع و مکانی برای جمع شدن  نیروهای انقلابی باشد و آنتن رسانه‌ملی باید در اختیار همه نیروهای وفادار به نظام و انقلاب و فارغ از گرایش‌های سیاسی  قرار گیرد؛ چرا که ما عضو یک خانواده‌ایم.

دارابی همچنین بر برنامه‌ریزی برای حفظ مخاطبان فعلی و افزایش مخاطبان جدید رسانه‌ملی تأکید کرد.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند

رادیوی رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی برای حل‌وفصل مسائل امنیتی غزه را داده بود، گزارش داد این کشورها تلاش ترکیه برای اثرگذاری بر تحولات جاری در نوار غزه و تبدیل آنکارا به بازیگر اصلی این عرصه را ناکام گذاشتند.

به گزارش ایسنا، رادیوی عبری زبان «کان» به نقل از یک دیپلمات عرب که نامش را فاش نکرد، خبر داد ترکیه در 2 ماه ابتدایی جنگ، به چند کشور عربی پیشنهاد تدوین طرحی جهت حل‌وفصل مسائل امنیتی را داد که شامل ایجاد نیروهای مشترکی در غزه تحت عنوان «روز پس از جنگ» بود.

به گفته این منبع، ترکیه طرح خود را به آمریکا و رژیم صهیونیستی ارائه کرد اما این ابتکارعمل با واکنش مثبت کشورهای عربی از جمله مصر روبه‌رو نشد.

این رسانه عبری زبان در ادامه افشا کرد در همین مرحله از جنگ برخی کشورهای عربی به شدت تاکید کردند که هیچ چیزی در خصوص حل‌وفصل اوضاع شامل نیروهایی از طرف آنها در نوار غزه نشنیدند، با این وجود در دوره اخیر اقدامات ویژه‌ای در این مورد انجام شد، از جمله اینکه برخی کشورهای عربی از جمله مصر پیشنهاد اعزام نیروهایی از طرف خود به نوار غزه و کرانه باختری را دادند، این پیشنهاد به عنوان بخشی از حل‌وفصل مساله فلسطین مطابق راه‌حل ۲ دولتی از سوی کشورهای عربی به آمریکا عرضه شد.

دیپلمات یاد شده در ادامه گفت: ترکیه سعی دارد بر اتفاقات جاری در نوار غزه تاثیر بگذارد و خود را به بازیگر اصلی آن به ویژه در مقابل آمریکا تبدیل کند اما برخی کشورهای عربی به هرگونه تلاش از سوی آنکارا برای قدم گذاشتن در عرصه فلسطین با تردید نگاه می‌کنند.

این منبع افزود: به نظر می‌رسد ترکیه با توجه به ناکامی مذاکرات فعلی برای رسیدن به قراردادی میان جنبش حماس و اسرائیل تلاش می‌کند نقش برجسته‌ای را به زیان دیگر کشورها ایفا کند و دیدارها میان سران ترکیه و سران حماس ممکن است تاثیر ترکیه بر تمام مسایل مرتبط با نوار غزه را بیشتر ‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • ماموریت موفق رسانه ملی در روایت اول وعده صادق
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند
  • در جنگ روانی مُفت و مجانی نبازیم!
  • پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»
  • رییس صداوسیما از پیگیری وضعیت اقتصادی توسط ساترا خبر داد
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی نمایش خانگی / در وعده صادق روایت اول را ارائه دادیم
  • جبلی خبر داد: وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش‌خانگی در حال بررسی
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی | پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته عملیات «وعده صادق»