Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@18:07:19 GMT

سبد داروهای زیستی کشور غنی‌تر می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۵۷۸۲

سبد داروهای زیستی کشور غنی‌تر می‌شود

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تأکید بر این‌که داروهای زیستی تولیدی ایران باکیفیت بالایی تولید می‌شود، گفت: در آینده‌ای نزدیک، 33 داروی مهم زیستی در کشور به تولید می‌رسد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، براساس گزارش‌های موجود در کشور، دانش‌بنیان‌ها سهم قابل‌توجهی از سبد تولید داروهای زیستی را به خود اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش‌ها آمده است که از بازار 5.4 میلیارد دلاری دارو در ایران، سهم دانش‌بنیان‌ها 70 درصد است.

طبق برآوردها ۹۷ درصد اقلام دارویی مصرف شده تولید داخل است و ۶۷ درصد از ماده موثره دارویی (APIs) مورد استفاده برای تولید داروها در داخل کشور تولید شده است.

این اعداد و ارقام حاصل تلاش جوانان و متخصصانی است که دغدغه تأمین سلامت جسمی و روانی جامعه را دارند. جوانانی که پای تعهد خود ماندند تا ایرانی خودکفا و توانمند بسازند. این تلاش‌ها زمانی به نتیجه مطلوب می‌رسد که حمایت‌های دولتی نیز تکمله آن باشد.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم بر همین مبنا با حمایت از جوانان و ایده‌های خلاق آن‌ها در شرکت‌های دانش‌بنیان، تلاش کرده است تا ریل حرکت این قطار فناورانه در کشور را روان‌تر کند.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: در تلاش هستیم تا به تدریج داروهای وارداتی را خودمان تولید کنیم. از دو سال قبل که تحریم ها به وجود آمد علاوه بر شتاب در تولید داروهای زیستی، سایر داروها را هم مدنظر قرار دادیم.  به صورت کلی می‌توان گفت که ۱۴۰ داروی زیستی در جهان وجود دارد که ما موفق شدیم از دو سال گذشته تاکنون ۲۲ دارو را در کشور تولید کنیم.

به گفته کارشناسان در شرایط فعلی تولید همه داروهای زیستی در کشور صرفه اقتصادی ندارد و ناچار به واردات برخی از این داروها هستیم اما بازیگران این عرصه در تلاش هستند تا با تولید داروهایی که امکان تولید آن‌ها در کشور وجود دارد، نیازهای داخلی را تأمین کنند.

بر همین مبنا نیز مقرر شده است که با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان، ۳۰ داروی دیگر تا دو سال آینده به سبد داروهای تولیدی داخل کشور افزوده شود. اتفاقی که می‌تواند نویدی خوش برای بیماران باشد. داروهایی که از صفر تا صد آن توسط جوانان داخلی به تولید خواهد رسید.

بنا به گفته قانعی تا دو سال دیگر تولید دارو از ۹۷ درصد کنونی به ۹۹درصد می‌رسد که این اتفاق به همکاری و هم‌افزایی همه بازیگران این عرصه نیاز دارد.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستاد توسعه زیست فناوری داروهای زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ نماینده ولی فقیه در گیلان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر با اشاره به جایگاه رفیع کار و کارگر در اسلام استان گفت: عمده ملزومات زندگی مردم جامعه محصول کار و تلاش کارگران است، که باید به این قشر از جامعه بیشتر توجه شود.

آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به تقاضای بازار برای مصرف کالا‌های ایرانی، گفت: بیشتر کشور‌ها امروز تمایل دارند تولیدات ایرانی را مصرف کنند و همچنین، کشور‌هایی همچون ترکیه، سوریه و عراق بهترین میدان عرضه تولیدات فنی و مهندسی ایرانیان هستند.

وی با تاکید بر ضرورت برآورد میزان نیاز داخلی برای تولید در عرصه‌های مختلف، اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار داریم، اما مشخص نیست که تولید برنج از این مقدار شالیزار پاسخگوی نیاز داخلی باشد تا در صورت نیاز با حمایت مسئولان تلاش بیشتری برای جهش تولید انجام شود.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به تلاش دولت برای احیای شرکت‌ها و صنایع تعطیل و نیمه تعطیل کشور، افزود: با احیای این شرکت‌ها، کارگران و تولیدکنندگانی که براثر مشکلات بیکار شدند با سرمایه‌گذاری‌های جدید به عرصه تولید بازمی گردند.

امام جمعه رشت با تاکید بر لزوم ایجاد توازن میان افزایش حقوق کارگری و کالا‌های مصرفی، افزود: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب مسئله امنیت شغلی را مطرح کردند، برخی کارفرمایان با جذب کارگر ۸۹ روزه برای کارگران نگرانی ایجاد می‌کنند در حالی که متولیان امر باید به مشکلات کارگران توجه و برای حل آن تلاش کنند.

آیت‌الله فلاحتی همچنین با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ارتباط صنعت با مدارس و دانشگاه، افزود: دانش‌آموزان پس از پایان تحصیلات متوسطه، باید مهارت لازم در رشته تحصیلی خود را داشته باشد.

نمایندگان تشکیلات کارگری و کارفرمایی، مدیران شورای هماهنگی گیلان، مدیران تعاون کار و بسیج کارگری و کارخانجات استان هم موضوعات مربوط به حوزه خود را مطرح کردند

دیگر خبرها

  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • دیدار نماینده ولی فقیه در گیلان با جامعه کارگری
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • توجه جدی معاونت اقتصادی استاندار یزد بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • تلاش کارگران برای تولید در کشور «مجاهدانه» است
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا