Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین گفت: اکنون ۱۴۹اختراع و طرح در استان مورد حمایت مالی و معنوی قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، نشست تعاملی سپاه حضرت صاحب الامر(عج) استان قزوین با حضور مهدی برزگر معاون علمی و پژوهشی سپاه استان و مصطفی مافی سرپرست پارڪ علم و فناوری استان قزوین ظهر امروز(دوشنبه) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی برزگر در این نشست اظهار کرد: جامعه مخاطب ما دانش‌آموزان، دانشجویان طلاب، پزشکان، مهندسان و جامعه زنان و عامه مردم هستند.

وی افزود: رهبری در دیداری که با دانشجویان مختلف در سال ۸۶ داشتند نیز فرمودند؛ بسیج باید جلوتر از سایر بخش‌ها وارد عرصه علم و پژوهش شود و آینده کشور جز با نردبان علم، پیشرفت نخواهد کرد.

معاون علمی و پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین گفت: معاونت علمی سپاه همزمان با تاسیس این نهاد تشکیل شد و در سال ۸۹ با توجه به پیشرفت علمی کشور نهایتا تصمیم بر این شد که سازمان بسیج علمی، پژوهشی، فناوری راه‌اندازی شود.

این مقام مسئول گفت: اکنون ۱۴۹اختراع و طرح را در استان مورد حمایت مالی و معنوی قرار دادیم که ۱۴۹ مخترع با ۲۷۳ اثر و اختراع هستند که برخی تجاری سازی شده، برخی در آستانه تجاری سازی بوده و برخی هم ساخته و رها شده است که درصدد هستیم تا به چرخه برگردد.

برزگر بیان کرد: تعامل خوبی با پارک علم و فناوری قزوین داریم و با برگزاری جلساتی که داشتیم و در سفر اخیر معاونت علمی رئیس جمهور نیز اتفاقات خوبی افتاده تا بتوانیم خدماتی را به نخبگان دهیم.

وی ادامه داد: اهداف کوتاه مدت ما شناسایی عوامل و ظرفیت‌های علمی و کمک رشد و توسعه این عرصه است و هدف بلند مدت هم شناسایی خلاها و آسیب‌های این مسیر است که باید برای رفع آن تلاش کنیم.

معاون علمی و پژوهشی سپاه قزوین با بیان اینکه باید به توان داخلی متکی باشیم، افزود: از اهداف بلندمدت ما کمک به تحقق مرجعیت علمی کشور ایران در جهان است که امروز در رتبه ۱۶ قرار داریم و جامعه هدف ما ۲۲ قشر است.

این مقام مسئول بیان کرد: خانه نخبگان را در سازمان ایجاد کردیم که همه اقشار را پوشش می‌دهد و به شکوفایی استان کمک می‌کند و مشکلات استان را پیگیری و برای حل آن راهکار ارائه می‌دهد.

برزگر اضافه کرد: واحد هدایت و حمایت از تحقیقات تجربی، فنی و مهندسی و کاربردی استان قزوین در کشور رتبه برتر را کسب کرد؛ همچنین هدایت از پایان نامه‌ها و طرح‌ها و برگزاری دوره‌هایی برای نخبگان را داریم که ۱۰ کارگروه در سازمان راه‌اندازی شده است.

وی یادآور شد: وظیفه ما این است که نوآوری را به فکر و ایده و پدیده تبدیل کنیم که کارگاه‌های مختلف با تجهیزات کامل را داریم که در اختیار نخبگان قرار می‌گیرد و درواقع مرکز رشد شتاب دهنده مسیر تبدیل نوآوری به کاربردی است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین افزود: ۴۳هسته علمی دانشور داریم‌ که از دانش‌آموزان، دانشجویان و هیئت علمی تشکیل شده است؛ به طرح‌های آماتور یک تا پنج میلیون تومان وام پرداخت می‌شود و طرح‌های حرفه‌ای هم یک تا ۴۰میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند به شرط اینکه قابلیت تجاری سازی داشته باشد.

این مقام مسئول عنوان کرد: راه‌اندازی پایگاه‌های علمی و پژوهشی در پایگاه‌های بسیج محلات از برنامه‌های ما است که اکنون ۱۴ پایگاه را در سطح پایگاه‌های بسیج استان و مساجد دایر شده تا بتوانیم سنگر علم را هم در سطح پایگا‌های بسیج داشته باشیم.

برزگر افزود: ایجاد هسته‌های علمی در حوزه‌های نوآوری و برگزاری مسابقات علمی را در برنامه‌ها داریم؛ دانش، فناوری و گفتمان‌سازی، فناوری و مطالبه گری راهبرد اصلی ما است تا بتوانیم به پرورش تراز علمی انقلاب کمک کنیم است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۵۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • سپاه پاسداران به سرمایه ملی و جهان اسلام تبدیل شد
  • شمس‌‍آذر هم جریمه مالی شد و هم معنوی
  • نقش مهم شبکه خانواده در حل بسیاری از مسائل جامعه
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران