Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@18:39:13 GMT

جهانگیری:میزان صادرات نفت به شدت کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۶۶۲۹

میزان صادرات نفت به شدت کاهش یافته است

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه بخاطر گوش‌های نامحرم نمی‌گویم چه میزان صادرات نفت داریم، اعلام کرد: میزان صادرات نفت به شدت کاهش یافته است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اسحاق جهانگیری عصر امروز (دوشنبه) در مراسم تجلیل از مهندس محسن خلیلی عراقی در محل اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه مهندس خلیلی همه عمر تلاش کرد تا ایران سربلند شود، اظهار کرد: مهندس خلیلی در فراز و فرود صنعت ایران، دغدغه توسعه ایران داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز‌های سختی بر صنعت ایران گذشته است و عده‌ای مثل مهندس خلیلی اجازه ندادند که صنعت ایران خاموش شود. نقش این افراد در تاریخ ماندگار است آن‌ها ثروت ملی آفریدند و در عین حال مسئولیت اجتماعی و اخلاقی خود را به خوبی ایفا کردند.

وی ادامه داد: همیشه یکی از دغدغه‌های من توسعه ایران است و موانع توسعه را می‌شناسم. یکی از مهمترین کار‌های ما باید قدردانی از کسانی باشد که در راه توسعه ایران تلاش کرده اند. وقتی جامعه قدردان این افراد باشد، آن‌ها تلاش بیشتری برای توسعه کشور خواهند داشت، باید کاری کنیم از محسن خلیلی الگوبرداری شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه تحریم ها، مشکلات ساختاری اقتصاد و ضعف‌های مدیریتی برای کشور مشکل درست کرده است، تصریح کرد: این چالش‌ها در برابر فرصت‌هایی که ایران دارد، ناچیز است. می‌توانیم با کمک هم ایران را از هر پیچ خطرناک عبور دهیم. مهم این است که این اراده در همه ما شکل بگیرد. آمریکا می‌خواست اقتصاد ما را نابود کند، اما فعالان اقتصادی، اقتصاد کشور را سرپا نگه داشته اند. می‌دانم شما با چه سختی تولید کرده و بنگاه‌های خود را سرپا نگه داشته اید.

جهانگیری خاطرنشان کرد: دولتمردان، نخبگان، دانشگاهیان، بخش‌خصوصی در فکر افق گشایی برای کشور باشند. دشمن می‌خواهد آینده را مبهم نشان دهند و ما نباید اجازه دهیم ملت ایران احساس کند آینده‌ای وجود ندارد و باید از فرسایش سرمایه‌های مادی و معنوی کشور جلوگیری کنیم، امید اجتماعی را تقویت کنیم.

جهانگیری همچنین گفت: در دهه نود دو شوک تحریم‌ها در سال ۹۰ و ۹۷ قدرت خرید مردم را کاهش داد. در سال نود گفتند اجازه می‌دهیم یک میلیون بشکه نفت صادرات کنید. درآمد سال ۹۰، ۱۱۸ میلیارد دلار و سال ۹۱، ۶۸ میلیارد دلار بود. در سال ۹۷ گفتند تلاش می‌کنیم که صادرات نفتی ایران به صفر برسد. الان بخاطر گوش‌های نامحرم نمی‌گویم چه میزان صادرات نفت داریم، ولی میزان صادرات نفت به شدت کاهش یافته است. در این شرایط که زندگی مردم در شرایط سخت است، باید در دولت و نظام یک صدا بشنویم، ولی این علیه آن و آن علیه این صحبت می‌کند. مردم متحیر می‌شوند و می‌گویند آیا ما فراموش شده ایم؟

وی در ادامه با اشاره به اینکه اشکالی ندارد به مردم صادقانه بگوییم کجا اشتباه کرده ایم، گفت: باید به بخش خصوصی بیشتر از سایر زمان‌ها توجه کرده و نگاه پیمانکارانی به آن‌ها نداشته باشیم، زیرا آن‌ها شریک توسعه ایران هستند.

جهانگیری همچنین اظهار کرد: راهی جز صنعتی کردن ایران نداریم. من از بخش خصوصی همیشه دفاع می‌کنم. من بخش خصوصی را به عنوان محور اصلی توسعه ایران قبول دارم و تاکید دارم از نظرات بخش خصوصی در تصمیم سازی استفاده شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا آلودگی هوا محسن پورسیدآقایی هفته پژوهش طرح ملی مسکن مجید بهرامی گاز مرکاپتان وارونگی هوا محمد کیانوش راد صادرات نفت جهانگیری معاون اول رییس جمهور انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا آلودگی هوا محسن پورسیدآقایی هفته پژوهش طرح ملی مسکن مجید بهرامی گاز مرکاپتان وارونگی هوا محمد کیانوش راد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۶۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت