Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی قوه قضائیه ضمن قدردانی از تلاش های رئیس و اعضای کارگروه پیگیری مسائل قضایی و وضعیت بازداشت شدگان اغتشاشات آبان، بر ضرورت تداوم پیگیری ها تا حصول نتیجه نهایی و تعیین تکلیف تمامی بازداشت شدگان این حوادث در کوتاه ترین زمان ممکن تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه با اشاره به آلودگی هوای تهران و برخی کلانشهرهای دیگر طی روزهای اخیر، هوا و محیط زیست سالم را از محوری ترین حقوق عامه دانست و با بیان اینکه حقوق عامه یک مساله شعاری نیست، اظهار کرد: همه بخشها باید احیای حقوق عامه را نکته محوری مسئولیت خود بدانند و ما به عنوان دستگاه قضایی نیز طبق قانون اساسی و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، موظف به صیانت و پاسداری از حقوق عامه هستیم. بر این اساس، دادستانها و بخشهای نظارتی قوه قضاییه باید موضوع حقوق عامه را با جدیت دنبال کنند.

رئیسی ادامه داد: در خصوص آلودگی هوا، سخن از مچ گیری نیست بلکه ضرورت پاسخگویی دستگاه های مسئول مورد تاکید است. هر کس در هر بخش مسئول این موضوع است باید پاسخگو باشد، دادستانی کل کشور و سازمان بازرسی نیز در بعد نظارتی باید پیگیری کنند. این بحث تنها در مورد هوا مطرح نیست بلکه مشکلات دیگر در حوزه محیط زیست نیز باید مورد توجه باشد. به عنوان مثال، امروز وضعیت زیست محیطی منطقه کوت عبدالله در استان خوزستان از موضوعات بسیار مهمی است که باید مورد توجه و پیگیری باشد.

رئیس قوه قضائیه همچنین با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته از سوی دستگاههای امدادی و دولت در رابطه با زلزله زدگان آذربایجان شرقی، بر ضرورت تداوم خدمات رسانی بویژه با توجه به سرمای این منطقه، تاکید کرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شکست آمریکا در برابر مقاومت ملت ایران در جریان حوادث اخیر در کشور، به موضوع جلوگیری آمریکا از ورود دارو به کشور پرداخت و خاطرنشان کرد: آمریکا به دلیل اینکه در همه عرصه ها میدان را از دست داده و در قضایای اخیر نیز فتنه و توطئه اش نقش بر آب شده است، به اقدامات دیگری روی آورده که از جمله آنها جلوگیری از ورود دارو به کشور است.

وی افزود: این اقدام با هیچ مبنای حقوقی و انسانی سازگاری ندارد و مصداق بارز تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است. جامعه جهانی باید هوشیار باشد و بداند که آمریکا هر جا برایش مقدور باشد، به حقوق ملتها دست اندازی می کند و بر این اساس، یک اقدام واقعی در برابر گستاخی آمریکا نیاز است.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از این جلسه، به موضوع زندان ها اشاره کرد و با بیان اینکه من روی موضوع زندان و وضعیت زندانیان بسیار حساسیت دارم، دستور داد که ظرف مدت ۲۰ روز در سراسر کشور، وضعیت تمام کسانی که به هر دلیلی در بازداشت به سر می برند بررسی شود تا افرادی که امکان آزادی آنان وجود دارد و بازداشتشان غیر ضروری است، آزاد شوند.

بر اساس این گزارش، اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندانها نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از بررسی وضعیت زندانیان استان اصفهان در پی سفر اخیر رئیس قوه قضاییه به این استان، از آزادی ۴۴۵ زندانی در استان اصفهان و ادامه اقدامات برای آزادی برخی زندانیان دیگر خبر داد.

حجت الاسلام دکتر هادی صادقی معاون فرهنگی قوه قضاییه نیز در این نشست اعلام کرد: آیین افتتاح همزمان طرح «هر مسجد، یک حقوقدان» در چهل مسجد استان البرز با حضور مقامات استانی برگزار شده است.

حجت الاسلام بهرامی رئیس دیوان عدالت اداری نیز با اشاره به ابطال یک مصوبه در خصوص موسسات حقوقی گفت: از این پس موسسات حقوقی برای فعالیت خود نیاز به اخذ مجوز دارند و موسساتی هم که تا پیش از این تاریخ تاسیس شده اند باید ساماندهی شوند.

بهرامی در پایان، گزارشی از عملکرد دیوان عدالت اداری ارائه کرد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۷۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • جنجال ورود حجاب به سهمیه دارویی داروخانه‌ها | آنجا محلی برای بیمار است، با روان‌شان بازی نکنید!
  • دیدار رئیس حشد شعبی با بشار اسد
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • جبلی: مسعود اسکویی مصداق بارز نشاط و سرزندگی بود
  • هراس کره جنوبی از حملات تروریستی کره شمالی | وزارت خارجه بیانیه داد | افزایش سطح هشدار در ۵سفارتخانه
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • مجامع بین‌المللی برای توقف سرکوب دانشجویان آمریکایی ورود کنند