Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@09:56:30 GMT

مشارکت‌های مردمی در سطح مدارس باید پویا شود

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۲۹۰۹۱

مشارکت‌های مردمی در سطح مدارس باید پویا شود

رئیس اداره مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش گیلان با بیان اینکه مشارکت‌های مردمی در سطح مدارس باید پویا شود، گفت: مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گیلان در خصوص توسعه مشارکت‌های مردمی از دیدگاه خوبی برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری فارس از آستارا، حمید آقاجانی عصر امروز در جمع مؤسسان مدارس غیردولتی این شهرستان در سالن جلسات آموزش‌وپرورش اظهار کرد: مدرسه‌داری کار بسیار سختی بوده و بیمه، اخذ تأییدیه نوسازی، حقوق کارکنان، انتخاب مدیر و معلم ازجمله دغدغه‌های پیش‌روی مؤسسان مدارس غیردولتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشارکت‌های مردمی در سطح مدارس باید پویا شود، گفت: مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گیلان در خصوص توسعه مشارکت‌های مردمی از دیدگاه خوبی برخوردار بوده و همواره از مدارس غیردولتی حمایت کرده‌اند. 

رئیس اداره مشارکت‌های مردمی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان گیلان نگاه اداره‌کل مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش به مؤسسان مدارس غیردولتی را عادلانه دانست و بیان کرد: اداره‌کل مشارکت‌های مردمی با نظارت اصلاحی، حمایتی و هدایت‌گرانه در تلاش است تا میزان تخلفات مدارس غیردولتی را کاهش دهد.  

آقاجانی مدارس غیردولتی را نقطه‌قوت آموزش‌وپرورش دانست و افزود: امسال بالغ‌بر 60 هزار نفر از دانش‌آموزان گیلانی در 900 مدرسه غیردولتی استان مشغول به تحصیل هستند و تعداد نیروهای اداری و آموزشی شاغل در این تعداد مدرسه غیردولتی، حدود 11 هزار نفر است. 

رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان گیلان نیز در جمع مؤسسان مدارس غیردولتی شهرستان آستارا، مدارس غیردولتی را کمک‌حال آموزش‌وپرورش دانست و اظهار کرد: مدارس غیردولتی از انجام کارهایی که در شأن یک معلم نیست دوری کنند. 

مجید فاریابی با بیان اینکه با آگاهی، پیش‌گیری و بهبود عملکرد می‌توان تخلفات مدارس غیردولتی را کاهش داد، گفت: افزایش سقف رضایت‌مندی خانواده‌ها و خودداری از پرونده‌سازی برای فرهنگیان ازجمله برنامه‌های پیش‌روی اداره‌کل ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش است. 

وی از مؤسسان مدارس غیردولتی خواست نسبت به استفاده نرم‌افزارهای آموزشی چندرسانه‌ای، تکریم کرامت انسانی کارکنان، آراستگی محیط آموزشی، عدم‌استفاده از دبیر مرد در مدارس دخترانه، عرضه مواد غذایی مجاز در بوفه مدارس و انعقاد قرارداد برای پرداخت حقوق معلمان توجه ویژه داشته باشند. 

مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان آستارا نیز در جمع مؤسسان مدارس غیردولتی این شهرستان تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در مدارس غیردولتی شهرستان آستارا را پنج‌هزار نفر دانست و اظهار کرد: تحصیل این تعداد دانش‌آموز نشان می‌دهد که مردم این شهرستان از مشارکت‌های مردمی استقبال خوبی کرده‌اند. 

سید سجاد موسوی فعالیت آموزشی و پرورشی مدارس غیردولتی را خوب توصیف کرد و افزود: مدارس غیردولتی شهرستان آستارا به لحاظ نیروی انسانی و تجهیزات به‌روز بوده و در مناسبت‌های مختلف ملی و دینی و برنامه‌های فرهنگی هنری کمک‌حال آموزش‌وپرورش هستند. 

وی با بیان اینکه در صورت بروز کوچک‌ترین اتفاق این آموزش‌وپرورش است که در سطح گیلان باید پاسخ‌گو باشد، گفت: عدم‌استفاده از کتب کمک‌آموزشی، عدم به‌کارگیری دبیر مرد در مدارس دخترانه و پرداخت کامل حقوق نیروی انسانی ازجمله مواردی است که باید موردتوجه مدارس غیردولتی قرار گیرد. 

انتهای پیام/84008

منبع: فارس

کلیدواژه: مدارس آموزش گیلان مشارکت های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل