Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سمنان از آغاز به کار این شورا در مرکز استان سمنان خبر داد و گفت: مجلس ضعیف باید به نفع مردم تغییر کند. ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۳ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

مهدی‌ خراسانیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، مجلس دهم را یکی از ضعیف‌ترین مجالس جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت: متأسفانه مجلس فعلی کاملاً ائتلافی است و هیچ قطب سیاسی در آن غلبه جدی ندارد؛ بنابراین برخی جریان‌ها در این مجلس بر اساس منافع مادی شکل‌گرفته و رشد کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایدئولوژی در برخی جریانات سیاسی سابق در مجلس دهم از بین رفته و برخی از آنها به‌جای تمایلات حزبی و سیاسی خود، به زد و بند و معامله روی آورده‌اند افزود: نتیجه این اتفاقات تهی شدن مجلس از رأس امور است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سمنان با بیان اینکه مردم، این تهی شدن مجلس از رأس امور را به‌خوبی لمس می‌کنند اضافه کرد: مجلس، تنها واحد قانون‌گذاری در ایران است که می‌تواند بر فعالیت‌های دولت نظارت و اعضای کابینه را در صورت سستی یا تخلف احتمالی استیضاح و برکنار کند و حتی بر تمام امور جمهوری اسلامی نظارت کند؛ اما با کمال تأسف مجلس فعلی در این دوره، بسیار ضعیف عمل کرده است.

نخستین مجمع عمومی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در رودبار برگزار شدشورای ائتلاف نیروهای انقلاب در 11 حوزه انتخابیه گیلان تشکیل شدسامانه شورای ائتلاف برای شناسایی کاندیداها به زودی معرفی می‌شوداهواز| ساز و کار انتخاباتی ائتلاف نیروهای انقلاب مشخص شد

خراسانیان عنوان کرد: کمی دقت در عملکرد نمایندگان در موضوع تحقیق و تفحص‌ها نشان می‌‌دهد که برخی منافع مالی و تبانی بین فلان ائتلاف و فلان حزب وجود دارد که برخی استیضاح‌ها و سؤال و جواب‌ها منتفی شود و این زد و بندها خطرناک است؛ بنابراین این مجلس ائتلافی و ضعیف باید به نفع مردم حتماً تغییر کند و تدبیر درست در اولویت امور باشد.

وی ناکارآمدی‌های مجلس در تصمیم‌گیری‌های‌ حوزه سیاست خارجی، ضعف در حوزه سیاست داخلی، نداشتن یک طرح واحد و سنجیده در حوزه اقتصاد و نداشتن سازوکار مناسب در خصوص اقتصاد مقاومتی را عامل به نمایش گذاشته شدن مجلسی بدون قدرت دانست و گفت: به‌طور طبیعی مجلس یازدهم 70 درصد تغییر خواهد داشت و نمایندگانی از این مجلس باقی می‌مانند که با ایده تغییر و تحول در مجلس همراه شوند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سمنان با اشاره به اینکه مجلس قدرت زیادی در حوزه نظارت داشته و در حال حاضر برخورد با فساد جزء مطالبات عمومی است تصریح کرد: اما این مجلس نسبت به آن واکنش قابل دفاعی ندارد.

خراسانیان با اشاره به برخورد قوه قضاییه با فساد به‌عنوان مطالبه مهم مردم خاطرنشان کرد: این برخوردهای قوه قضائیه با فساد که تاکنون انجام شد؛ منجر به اقبال عمومی بالا و محبوبیت زیادی شده است؛ اما مجلس از این قدرت استفاده نمی‌کند و حتی تاکنون نتوانسته نظارت بر خودش را اجرایی کند.

وی با بیان اینکه کارآمد بودن مجلس نیازمند نوپا شدن و پویا شدن آن است افزود: افرادی که تجربه و توانمندی حل مسئله دارند می‌توانند با ایده‌های نو و جوان وارد مجلس شده و با نگاه ملی، مسائل را حل کنند و نگاه قومیتی را به حداقل برسانند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سمنان با اشاره به اینکه «جمهوریت» کشورمان میراث انقلاب اسلامی است بیان کرد: برخی وزرا در ایام استیضاح بارها گفتند که تعدادی از نمایندگان به دنبال گرفتن منافع از ما هستند؛ بنابراین چنین مجلسی نمی‌تواند بر برنامه‌های دولت نظارت کند.

خراسانیان به عملکرد ضعیف دولت و مجلس در جریان افزایش قیمت بنزین اشاره و عنوان کرد: اگر مجلسی قدرتمند حافظ منافع مردم در کشور داشته باشیم؛ اجازه نمی‌دهد برنامه مهمی مانند سهمیه‌بندی بنزین، به این وضع آشفته و ناقص و نادرست اجراشده و این‌همه خسارت به کشور وارد کند و قطعاً این‌یکی از دلایل ناکارآمدی مجلس دهم است.

 شکل‌گیری ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در سمنان

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سمنان با اشاره به فرایند تشکیل این شورا در سطح کشور و استان و شهرستان سمنان افزود: چندین ماه است که جمع بزرگی از چهره‌های ملی، شخصیت‌های کشوری، مسئولان و فعالان احزاب سیاسی، چهره‌های رسانه‌ای جریان انقلاب و بانوان و جوانان فعال و انقلابی گرد هم آمده و با برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و هماهنگی و دعوت از تمام اضلاع جریان انقلاب، «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» را تشکیل داده‌اند.

خراسانیان از «وحدت فراگیر»، «تأکید بر حضور جوانان» و «اهمیت ویژه برای فعالیت بانوان» به‌عنوان برخی از مهم‌ترین شاخصه‌های این شورا یادکرد و گفت: بیش از نیمی از اعضای شورای ائتلاف را جوانان و زنان تشکیل داده‌اند.

وی با بیان اینکه به‌طور هم‌زمان در کشور، اجزا و بدنه ائتلاف فراگیر نیروهای انقلابی در شهرستان‌ها شکل‌گرفته است تصریح کرد: در چند روز گذشته فعالیت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در کمیسیون ماده 10 قانون احزاب وزارت کشور به تصویب رسیده است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سمنان با اشاره به اینکه این شورا متشکل از احزاب جمعیت پیشرفت و عدالت، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی و حزب توسعه و عدالت، حزب سبز، حزب نیک‌اندیشان، جامعه جوانان متحد و تشکل اسلامی دانشجویان و ... است اظهار داشت: همه این جریان‌های سیاسی یکپارچه و متحد در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، فعالیت می‌کنند و وحدت بین نیروهای انقلاب و اجماع بین آنها و همچنین مردمی کردن روند انتخاب کاندیداها رویکرد این شورا است.

خراسانیان با اشاره به سازوکار شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در مرکز سمنان خاطرنشان کرد: ساختار شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی یک ساختار کاملاً دموکراتیک است و بر پایه مردم و نیروهای انقلابی بنا شده است.

وی با بیان اینکه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی مرکز استان سمنان با 17 نفر عضو به‌صورت دموکراتیک از میان مجمع 300 نفره از نخبگان و مؤثرین همسو انتخاب‌شده‌ است تصریح کرد: اعضای شورای مرکزی این ائتلاف با انجام مراحل رأی‌گیری در جمع نخبگان و مؤثرین نیروهای انقلابی شهر سمنان، قبل از ثبت‌نام داوطلبان مجلس شورای اسلامی در استان سمنان، شکل‌گرفته است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی سمنان افزود: اعضای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان سمنان شامل 4 نفر از بانوان فعالان اجتماعی و یک روحانی و 12 نفر از نیروهای فعال و اثرگذار با سبقه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی بوده و در کمیته‌های جوانان، بانوان، مالی و پشتیبانی، فضای مجازی و رسانه، اقشار، روابط عمومی و تبلیغات و کمیته سیاسی و انتخابات به‌طور جد فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

خراسانیان تصریح کرد: سازوکار شورای ائتلاف مبتنی بر شناسایی کاندیداها و تعیین نامزد نهایی به‌طوری است که نخبگان و فعالان اجتماعی و آحاد دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی در تعیین نامزد نهایی ائتلاف بر اساس شیوه‌ای که اعلام می‌شود نقش دارند و توسط شورای حوزه‌های انتخابیه که توسط مجامع شهرستان‌ها انتخاب‌شده‌اند؛ انتخاب می‌شوند.

انتهای پیام/361/ ع

R41366/P1494/S6,64/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۹۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی

در میان جلسه هفتم تیر سال ۱۳۶۰ در دفتر حزب جمهوری، یکباره صدای مهیبی به همه‌چیز پایان می‌دهد؛خبرها می‌گوید ۷۲ نفر از اعضای حزب شهیدشده و «علی‌اکبر» هم یکی از این ۷۲ نفر است؛ معلمی که پایه ثابت تمام جلسات و راهپیمایی‌های پیش از انقلاب بود و با اندیشه و خون خود، بسیاری را بیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، یکشنبه هفتم تیر سال ۱۳۶۰ در دفتر حزب جمهوری جلسه‌ای برگزار شده و در میان شور عجیبی که میان حاضران برقرار بود، یکباره صدای مهیبی به همه‌چیز پایان می‌دهد؛خبرها می‌گوید ۷۲ نفر از اعضای حزب شهیدشده و «علی‌اکبر» هم یکی از این ۷۲ نفر است.

علی‌اکبر اژه‌ای متولد سال ۱۳۳۱ بود و در درس فلسفه شهید دکتر بهشتی به طور خصوصی شرکت می‌کرد؛ پس از گرفتن لیسانس در دبیرستان‌های احمدیه، فارابی وحکیم سنایی اصفهان به تدریس مشغول شد و فعالیت‌های اجتماعی سیاسی خود را از سال ۱۳۴۴ در کانون علمی و تربیتی جهان اسلام شروع و پس از بسته شدن آن به دست ساواک در سال ۱۳۵۲، فعالیت‌های خود را در مسجد امام علی(ع) اصفهان متمرکز کرد.

وی در همان دوره، نوشته‌هایی در نقد کتاب شناخت مجاهدین خلق نوشت و انتشار داد، منزلش پایگاهی برای فعالیت و برگزاری جلسات خصوصی بود، که چندین بار مورد هجوم و تفتیش ساواک قرار گرفت؛ هم‌زمان با شروع انقلاب اسلامی از مدیران و مدرسان جلسات مذهبی جوانان در اصفهان بود و از این طریق به تربیت جوانان در اصفهان می‌پرداخت.

رفاقتی که در میان خیابان‌های شهر شکل گرفت

وی با اغلب گروه‌ها و سازمان‌های اسلامی ارتباط داشت و پس از تأسیس حزب جمهوری اسلامی، به عضویت شورای مرکزی حزب (شاخه اصفهان) انتخاب شد؛ حجت‌الاسلام احمد سالک که از دوستان قدیمی شهید اژه‌ای است، می‌گوید که ارتباطش با خانواده شهید اژه‌ای از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد و صحبت را اینطور ادامه می‌دهد: با علی‌اکبر اژه‌ای از همان قدیم‌الایام بودم به‌ویژه در فعالیت‌های اجتماعی از جمله راهپیمایی که از مصلی اصفهان به سمت نقاط مختلف شهر حرکت می‌کردیم و به یاد دارم آنجا با شهید اژه‌ای به سمت پل خواجو، خیابان نشاط و شکرشکن رفتیم و در نهایت به سبزه میدان رفتیم تا مجسمه شاه را پایین بکشیم که آنجا درگیری و تیراندازی صورت گرفت و سر شاه را زیر عبا گرفتم و در رگباری که نیروهای ساواک بسته بودند، به سمت منازل مردم رفتیم؛ شهید علی‌اکبر اژه‌ای در این حرکت نقشی قابل توجه داشت.

وی با بیان اینکه مسئله بعد در جلسات تفسیر قرآن در مسجدعلی داشت و با ارتباطی که با جوانان داشت به تربیت نیروی انسانی پرداخت، ادامه می‌دهد: با شهید بهشتی نیز تیمی داشتیم و در این راستا شهید اژه‌ای به‌عنوان یک معلم دین و قرآن مطرح بوده و فعالیت‌های مفصلی در تربیت نیرو داشت و سرنوشت این شهید در حزب جمهوری اسلامی رقم خورد و جزو ۷۲ شهید هفتم تیر شد.

این پیشگام انقلاب اسلامی با اشاره به نقش‌آفرینی روحانیت در تربیت دانش‌آموزان در دوره پیش از انقلاب اسلامی توضیح می‌دهد: نقش‌آفرینی روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست؛ در اصفهان شخصیت‌هایی بودند که مبلغ انقلاب اسلامی بودند و در این راستا بسیاری از علمای اصفهان و کشور در پیروزی انقلاب اسلامی نقش‌آفرین بودند و باید گفت اعتماد مردم به روحانیت عامل سقوط حکومت شاه و ابزار مقابله با شیطان بزرگ و استکبار جهانی است، بر همین اساس امروزه نیز نقش‌آفرینی روحانیت از جمله رهبر معظم انقلاب در هدایت این حرکت بزرگ و انقلابی موثر است؛ امروزه شاهدیم بیش از ۷۰ دانشگاه آمریکا به حکومتشان اعتراض دارند یعنی یک گسل نسلی میان نسل جوان بیدار شده با سران استکبار جهانی به‌وجود آمده و این موضوع جابه‌جایی قدرت را رقم می‌زند.

مبارزه‌ای از جنس شبکه‌های زیرزمینی

حجت‌الاسلام سالک با اشاره به نوع مبارزه فرهنگیان در دوران پیش از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان می‌کند: در اصفهان شبکه‌های زیرزمینی داشتیم که در تمام دبیرستان‌ها، حوزه‌ها، بازار و دانشگاه فعال بود؛ این فعالیت یک چهره بیرونی داشت که در آن تفسیر و معرفی قرآن به توده جوانان و نوجوانان آموخته می‌شد و در این راستا خودم در طول هفته ۱۳ مسجد را اداره می‌کردم و شهید اژه‌ای نیز به همین صورت جلسات متععدی در رابطه با قرآن برگزار می‌کرد اما در مرحله دوم، انتخاب جوانان و نوجوانان با استعداد بود که آن‌ها به جلسات مخفی در منازل دعوت می‌شدند و در آنجا توضیحات سیاسی، اجتماعی و حکومتی ارائه می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه نقش‌آفرینی افرادی مانند شهید اژه‌ای و مطهری در ارتقای بصیرت بوده که باید به این موضوع دقت کرد، یادآوری می‌کند: شرایط فعلی جامعه با پیش از انقلاب اسلامی تفاوت زیادی کرده و در این راستا امروزه امپراتوری رسانه‌ها حکومت عوض می‌کند یعنی نمی‌توانیم متناسب با شرایط زمانی و مکانی حرکت نکنیم، بر همین اساس نقش‌آفرینی معلم‌ها و اساتید باعث ارتقای فهم و بصیرت نسل جوان نسبت به اسلام ناب و دشمنان می‌شود که رسالت بزرگی است و نیاز است افراد این حوزه پای کار بیایند.

معلم نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد

این پیشگام انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه رشد بیداری گسترده جهان، ناشی از انقلاب اسلامی و نقش روحانیت است و بر این اساس معلمان نقشی مهم داشته و دارند که این مسئولیت نباید نادیده گرفته شود، عنوان می‌کند: شهید مطهری علیه اسرائیل فریاد می‌زد و امروز نیز اساتید و معلمان باید در مقابل این ظلم نسل‌کشی بین‌المللی بایستند و این مورد جز با اطلاع‌رسانی مستند و اقناع جوانان و انس دادن آن‌ها به متن دین اتفاق نمی‌افتد.

حجت‌الاسلام سالک با بیان اینکه پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حکومتی نداشتیم اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی حکومت و تشکیلات داریم و بر این اساس تمام دستگاه‌ها ماموریت و مسئولیت دارند و بر این اساس باید گفت مشکل اجرا داریم نه قانون، توضیح می‌دهد: ما باید نسل جوان فعلی را درک کنیم چرا که این مورد به نشست و گفتمان بر اساس سیاست چهره به چهره است و در این راستا باید با اهداف اقناعی و برطرف کردن سرپوش‌هایی که امپراتوری رسانه برعقل و ذهن ما گذاشته پیسش برویم یعنی باید با علوم شناختی اسلام را معرفی کنیم بر همین اساس مسئولان، اساتید، معلمان و روحانیت باید تلاش کنند مبارزه‌سرسخت در جنگ نرم داشته باشند چرا که معلم نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد.

به گزارش ایمنا، باید گفت که در کتاب عشق معلمان شهید می‌توان رمز تفسیر علم و شهادت و در سلوک عاشقانه آن‌ها با خدا تدبیر وسعت جهاد را یافت چرا که حیات آن‌ها در ۲ بعد مشهود است؛ یکی تعلیم علم و جنگ با جهل و نادانی و دیگری جنگ با دشمنان خدا و در ادامه این جهاد بود که خون پاک آن‌ها به همراه اندیشه بیدارگرشان، هرکجا که ریخت سرداری از آنجا سر برآورد و قد کشید.

کد خبر 749421

دیگر خبرها

  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • نشست منتخبان مجلس توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • جلسه منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • نشست همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می‌شود
  • نشست همدلی و همفکری منتخبان مجلس دوازدهم برگزار می شود
  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد