Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@13:11:20 GMT

ضعف تامین ماشین برداشت چغندر رفع شد

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۳۰۵۵۵

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کاظم خاوازی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم تجلیل از برگزیدگان علمی و اثرگذار بخش کشاورزی و منابع طبیعی که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد اظهار کرد: مسئولان بخش کشاورزی در تأمین امنیت غذایی بسیار جدی‌تر از هر زمان دیگری اثرگذار هستند و باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی شعار امسال هفته پژوهش را "پژوهش و فناوری پیامدمحور، ضامن رونق تولید و امنیت غذایی" اعلام کرد.

خاوازی ادامه داد: این پژوهش و فناوری پیامد محور پیش نیاز‌هایی دارد که یکی از آن‌ها تقاضا محوری است و باید سعی کنیم که به این سمت و سو پیش رویم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره آخرین جزئیات نحوه داوری نمونه‌های معرفی شده به سازمان تحقیقات، گفت: برای اولین بار در این بخش ابتکار به خرج دادیم و آثار پس از معرفی بلافاصله در اختیار دانشگاهیان قرار گرفت و پس از آن برای داوری به معاونان ارسال شد.

او یکی از اقدامات پیامدمحوری امسال در هفته پژوهش را آغاز سهمیه بندی اعلام کرد و افزود: ما هفته پژوهش را با سهمیه‌بندی آغاز کردیم و برای هر بخش ۲ یا ۳ پرونده سهمیه ارسال کردیم.

این مقام مسئول با تأکید بر این مسئله که امسال هیچ مدیری به عنوان پژوهشگر برتر معرفی نخواهد شد اظهار کرد: امسال پژوهشگران و فعالان بخش خصوصی در معرفی آثار فراموش شدند که این امر نقطه ضعف ما در این مراسم به شمار می‌رود.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره برگزاری ایده بازار گفت: خرداد امسال برگزاری ایده بازار را آغاز کردیم که بدین منظور ۳۰۰ ایده جدید مورد ارزیابی قرار گرفت که در نهایت ۲۶ ایده توسط صاحبان سرمایه، انجمن‌ها و اتحادیه انتخاب و پس از ۲ ماه آموزش ۱۰ ایده انتخاب و در اختیار بنگاه‌های اقتصادی قرار گرفت.

کاظم خاوازی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان علمی و اثرگذار بخش کشاورزی و منابع طبیعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سالانه ۴۰ میلیون دوز واکسن بروسلوز در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، اظهار کرد: در گذشته مدت ماندگاری این واکسن در کشور ۴ ماه بود که برای واردات آن باید ارز قابل توجهی از کشور خارج می‌شد که خوشبختانه محققان با کارکردن روی این موضوع ماندگاری واکسن را به یکسال رساندند.

وی با اشاره به اینکه نبود ماشین برداشت چغندر به عنوان تامین علوفه از مشکلات پیش روی ما به شمار می‌رفت، افزود: هم اکنون دستگاهی طراحی شده که چغندر را از دل خاک بیرون می‌کشد و در نوع خود بی نظیر است به طوریکه نمونه آن در دنیا وجود ندارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه امسال در خصوص ارقام زراعی و باغی گفت: گندم نان رقم مهرگان است که امسال در بیش از ۲۰۰ هزار هکتار اراضی کشت شده است.

خاوازی در پایان تصریح کرد: امسال در هفته پژوهش یک فناور برتر در بخش کشاورزی، پنج نفر پژوهش حوزه علوم کاربردی و ۲ محقق که در معرض علم کار کردند، معرفی می‌شوند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر

فرهاد شریفی با بیان اینکه برداشت کلزا در مزارع شهرستان قصرشیرین که جزو مناطق گرمسیری استان است از امروز (۱۰ اردیبهشت) شروع شده، گفت : برداشت کلزا در مزارع مناطق سردسیر استان تا اواخر تیرماه ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه امسال ۴۰۱۹ هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت کلزا رفته، گفت: پیش بینی می‌شود امسال تولید کلزا در استان به حدود ۹۰۰۰ تن برسد که دو برابر سال گذشته خواهد بود.

شریفی با بیان اینکه امسال در مقایسه با سال زراعی گذشته افزایش حدود دو برابری سطح زیر کشت کلزا در استان را شاهد هستیم، افزود: سال زراعی گذشته ۲۱۷۶ هکتار از اراضی استان زیر کشت کلزا رفته بود و حدود ۴۵۰۰ تن محصول در استان تولید شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه شهرستان‌های کنگاور و سنقروکلیایی با ۱۰۰۳ و ۲۰ هکتار به ترتیب بیشترین و کمترین سطح زیرکشت کلزای استان را دارند، گفت: بجز پاوه در همه شهرستان‌های استان کشت کلزا داریم.

وی با اشاره به وضعیت مطلوب مزارع کلزای استان در بازدید‌های صورت گرفته، گفت: انتظار داریم امسال شاهد عملکرد خوب مزارع کلزای استان باشیم.

به گفته شریفی ۱۴ مرکز خرید تضمینی کلزا در استان راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه امسال کلزا با قیمت تضمینی هر کیلوگرم ۳۵ هزار تومان از کشاورزان خریداری می‌شود، گفت: تمامی کلزای تولیدی در استان توسط کارخانجات روغن کشی داخل استان (مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت) خریداری خواهد شد و این شرکت قول پرداخت مطالبات کلزاکاران استان در کمتر از یک ماه را داده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • خشکسالی، کشت گل محمدی در خراسان رضوی را ۱۰ درصد کاهش داد
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • برداشت جو قصیل در قم
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه
  • بیش از ۱۸ هزار تن کلزا در شوش و کرخه برداشت شد