Web Analytics Made Easy - Statcounter

شایان دنیادیده- به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، پیشرفت روزافزون علم و مطابقت آن با فرهنگ جوامع بشری همچنین ایجاد تغییرات گسترده در سبک زندگی مردم، شرایطی را به وجود آورده که انجام پژوهش‌های بنیادین برای پاسخگویی به نیازهای نوظهور انسانِ قرن 21 را به امری ضروری و غیرقابل انکار تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انسان قرن 21 در شرایطی زندگی خود را می‌گذارند که سبک زندگی ماشینی و تکنولوژی‌های نوین، ابعاد مختلف زندگی و حتی شخصیتی او را تحت تاثیر قرار داده و باید برای همسان‌سازی خود با این شرایط، برنامه ریزی مدون و دقیقی داشته باشد. این برنامه‌ریزی جز با تولید علم در دانشگاه و چنگ زدن به ریسمان تحقیقات و پژوهش‌های جدید، میسر نخواهد شد.

در کشورهای توسعه یافته، نقش تحقیق و پژوهش در تولید فناوری‌های نوین و شتاب‌دهی به توسعه، از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ لذا میان توسعه یک جامعه در حوزه صنعت، اقتصاد، فرهنگ و توجه به تحقیق و پژوهش، ارتباط مستقیم وجود دارد. به بیان دیگر، کشوری جز با گذشتن از مسیر پژوهش‌های بنیادین بر روی نیازهای مردم، توانایی رسیدن به توسعه و حل مشکلات را نخواهد داشت.درواقع امر پژوهش، رکن اصلی برای رسیدن به پیشرفت محسوب می‌شود.

اما نقش دانشگاه‌ها و مراکزعلمی برای انجام تحقیق و پژوهش‌های بنیادین، بی بدیل وغیرقابل انکار است؛ امروز تحصیل در دانشگاه و کسب علم، تقریبا به موضوعی واجب برای هرفردی تبدیل شده و تبع آن، تاثیرگذاری دانشگاه برای جهت دهی به علوم در راستای حل مشکلات جامعه، بیش از پیش شده است. دانشگاه‌های نسل امروزی از حالت آکادمیک برای تربیت نیروی انسانی و دیوان سالار فاصله زیادی گرفته‌اند‌ و خود را به دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم که ماهیت اشتغال آفرین و حل مسئله دارند، تبدیل کرده‌اند. همچنین دانشگاه‌های امروزی به دنبال این هستند با انجام پژوهش‌های کاربردی، بار مشکلات جامعه را کاهش دهند.

ایران، تشنه پژوهش‌های کاربردی و دانشگاه نسل سوم

کشور ایران در شرایط فعلی با وجود پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه‌های مختلف علمی، با مشکلات متعددی در زمینه‌های اقتصادی، صنعتی، تولید و اشتغال مواجه است. بخشی از این مشکلات به تحریم های خارجی وابسته است، اما به گفته کارشناسان و برخی مسئولان، بخش اعظمی از مشکلات اقتصادی کشور، نشات گرفته از سو مدیریت، اعمال سیاست‌های غلط و وابستگی بیش از اندازه به فروش نفت است.

به طوری که سید حسین نقوی حسینی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی معتقد است که مشکلات اقتصادی کشور به جهت کمبود منابع و یا عدم وجود نقدینگی و یا تحریم ها و فشار اقتصادی نیست و مشکل، مشکل مدیریت است.

حجت الله‌عبدالملکی کارشناس مسائل اقتصادی و عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق نیز در این باره می گوید: « همه مشکلات ما از تحریم‌ها هست ولی نه تحریم‌های خارجی، تحریم‌های خارجی تنها ۲۰ درصد مشکل را ایجاد کرده و ۸۰ درصد مشکلات در اثر تحریم‌های داخلی است و اگر تحریم‌های داخلی حل شود خود به خود تحریم‌های خارجی هم برطرف خواهد شد».

باتوجه به این موضوع، اهمیت پژوهش برای ارائه راهکاری‌های مناسب در راستای حل مشکلات جامعه، افزایش چشمگیری پیدا می کند. به بیان دیگر، امروز کشور ایران تشنه انجام پژوهش‌های کاربردی در یک دانشگاه نسل سوم و مسئله محور است تا با پشتوانه علمی برای حل معضلات اقتصادی و معیشتی مانند بیکاری، راهکار تخصصی داشته باشد.

دانشگاه آزاد اسلامی و حرکت به سمت دانشگاه مسئله محور

ممکن است سوال ایجاد شود که با توجه به وجود مشکلاتی مانند مدرک گرایی و پایان نامه فروشی در آموزش عالی کشور وهمچنین کمبود اشتغال برای دانشجویان، کدام دانشگاه با چه ویژگی‌هایی می تواند خود را به سمت دانشگاهی حل مسئله با انجام پژوهش‌های کاربردی تبدیل کند؟

در میان دانشگاه‌های کشور، دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن 400 واحد دانشگاهی حتی در دورترین نقاط کشور، بیش از 1 میلیون دانشجو، امکانات زیرساختی و عمرانی وسیع و آزمایشگاه ها و کارگاه‌های متعدد، ظرفیتی عظیم محسوب می شود که نزدیک به 40 درصد بار آموزش عالی کشور را بردوش می‌کشد. پس از حضو محمدمهدی‌طهرانچی در شهریورماه سال گذشته بر مسند ریاست این دانشگاه قرار گرفت و رویکرد حل مسئله و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم را در دستور کار تمامی بخش‌های دانشگاه قرار داد.

طهرانچی از همان بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه «گفت و گوی ویژه خبری» اعلام کرد که باید این دانشگاه را به سازمان آموزشی، پژوهشی و فناوری و همچنین سازمان حل مسئله تبدیل کنیم.

وی همچنین تاکید کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به‌نظام متمرکزی که دارد، می‌تواند به‌عنوان یک سازمان پژوهشی ۷۰ هزار پژوهش را در خصوص موضوعات خاص انجام دهد».

حال باید ببینیم با توجه به این رویکرد جدید، فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی طی یک سال گذشته در حوزه پژوهش‌های کاربردی و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم در چه سطی بوده است.

طرح«پایش» اولین گام برای کاربردی‌سازی پژوهش‌هاوپایان نامه‌ها

رونمایی از طرح پژوهش اثر گذار یک پارچه شبکه‌ای یا به اختصار «پایش»، اولین گام دانشگاه آزاد اسلامی برای جلوگیری از بلااستفاده ماندن پایان نامه‌ها و همچنین کاربردی سازی آن‌ها بود. پایش ابتدا مسائل و مشکلات را براساس آمایش سرزمینی شناسایی و سپس پایان نامه و رساله‌های دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی به سمت حل این مشکلات سوق می‌دهد.

ششم آذرماه سال گذشته، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی مراسمی، از طرح پایش آزاد رونمایی کرد؛ وی در این مراسم با تاکید بر ایجاد شبکه تحقیق به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی، طرح پایش را یک پشتوانه نرم افزاری برای استادان، دانشجویان، صنعتگران و پژوهشگران دانست تا در قالب نظام موضوعات خاص، به یک دیگر متصل شوند.

طهرانچی با اعلام این که طرح پایش کار خود را 8 برنامه علمی آغاز می کند، از ارتقا 8 برابری برنامه های علمی تا زمان اجرایی شدن این طرح خبر داد. وی همچنین یکی از ویژگی های این طرح را، ایجاد فضایی برای فعالیت صنعتگران و متخصصان در کنار دانشجویان و پژوهشگران به عنوان استاد مشاور دانست.

در طرح پایش، نظام موضوعات خاصی براساس مشکلات و مسائل جامعه طرح شده که دانشجویان می توانند با انتخاب یکی از این موضوعات، پایان نامه‌ها و رساله‌های خود را بر مبنای یکی از این مشکلات ارائه دهند. این پایان نامه‌ها و رساله‌ها در نهایت به بخش‌ها و نهادهای ذی ربط ارسال خواهد شد تا برای حل مشکلات به کارگرفته شوند.

ازدیگر مزایای این طرح می توانیم به یک پارچه سازی پژوهش‌ها وهمچنین ایجاد یک شبکه گسترده آزمایشگاهی برای ارتباط گیری میان صنعت گران و پژوهشگران اشاره کنیم.

ایجاد معاونت اختصاصی برای توسعه فناوری

تشکیل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی با سکان داری روح الله دهقانی فیروزآبادی را می‌توانیم یکی از مهم ترین اقدامات این دانشگاه در راستای توسعه فناوری و انجام فعالیت‌های بنیادین در این حوزه بدانیم.

بسترسازی برای ایجاد محیط نوآورانه و خلق فناوری در دانشگاه و ایجاد زیرساخت‌های لازم، حمایت از تشکیل مراکز رشد، کارآفرینی و پارک‌های علم و فناوری و سراهای نوآوری در واحدهای دانشگاهی، جزو مهم ترین اهداف تشکیل این معاونت محسوب می‌شود.

روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی درباره اهداف تشکیل این معاونت گفت:«یکی از رسالت‌های معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری ایجاد رقابت بین واحدهای دانشگاهی است؛ فعالیت‌های خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شود، که باید تلاش کنیم در مدت کوتاه به نتایج و خروجی‌های قابل قبولی برسیم».

شکل گیری مراکز رشد، سراهای نوآوری و بازارهای فناوری

تبدیل ایده به محصول و به بیان دیگر، تولید ثروت از طریق علم، یکی از فعالیت هایی است که طی چند سال گذشته کشورهای توسعه یافته به آن دست پیدا کرده اند؛ درواقع برای این که یک ایده فناورانه و نوآورانه به محصولی برای تجاری سازی تبدیل شود، نیازمند فرآیندها و آموزش های تخصصی است در مراکز رشد انجام خواهد شد. واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز در سراسر کشور، اقدام به تاسیس این مراکز کرده‌اند تا فرآینده تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه با سهولت انجام شود. درواقع دانشجویان در یک فضای کار اشتراکی، به صورت فردی یا جمعی به وسیله شتاب دهنده‌ها، برروی یک محصول کار می کنند و در نهایت در پارک علم و فناوری برای تجاری سازی آن محصول فعالیت خواهند کرد.

تشکیل سراهای نوآوری نیز از دیگر اقدامات مهم دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‌شود؛ هر شهر و منطقه‌ای بر اساس شرایط جغرافیایی، فرهنگ، اقتصاد و... در یک حوزه خاص تخصص دارد و مردم براساس آن فعالیت می‌کنند. به عنوان مثال شهرتبریز، تخصص ویژه‌ای را برروی صنعت کفش و چرم دارد که بخش بزرگی از اقتصاد آن، به این صنعت وابسته است. لذا براساس آمایش سرزمینی و زمینه تخصصی هر استان، مراکزی تحت عنوان «سرای نوآوری» تشکیل شده است تا دانشجویان، با کسب مهارت‌های لازم در این حوزه تخصصی خاص، به صورت مستقیم وارد بازار کار شوند. تشکیل سرای نوآوری کفش و چرم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، نمونه ای از این سراهاست. درواقع سرای نوآوری با ارتباط با شرکت‌های صنعتی، نیروی متخصص لازم را برای آن‌ها تربیت می‌کنند.

ایجاد بازارهای فناوری نیز جدیدترین اقدام این دانشگاه است؛ در این بازارها که فعالیتی شبیه به بازارهای سنتی قدیم دارند، سراهای نوآوری،مراکز رشد و واحدهای فناور، درکنار واحددانشگاهی مستقر خواهند شد و یک بازار فناوری را تشکیل خواهند داد.

وحید ضر‌غامی سرپرست اداره کل سیاست‌گذاری و نظارت راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی در این باره گفت:«‌ در بازار فناوری، جمعی از واحدها و شرکت‌های فناور، فعالیت هدفمند دارند، لذا چندین سرای نوآوری در استان‌ها حول واحدهای دانشگاهی شکل خواهد گرفت که در مجموع بازار فناوری استان را شکل خواهد داد».

افزایش ارتباط با صنعت به کمک طرح «پویش»

طرح پویش یا همان طرح«تحصیل و استخدام»، یکی از اقدامات مهم دانشگاه آزاد اسلامی برای افزایش ارتباط با مراکز صنعتی و بخش های برون دانشگاهی است.

پویش، درواقع طرح تحصیل دانشجو با یک حامی صنعتی است؛ مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در این طرح، به دنبال این هستند که دانشجو را مطابق با استانداردهایی که صنعت می‌خواهد، تربیت کنند. در این طرح دانشجویان علاوه بر تحصیل، مهارت‌های خود را افزایش خواهند داد و برای حضور در صنایع مختلف آماده می‌‌‌‌‌شوند.

در این طرح دانشجویان بعد از گذراندن دوره‌های لازم، تبدیل به نیروی توانمندی می‌شوند که صنعت به دنبال آن است و بر این اساس، معضلات و چالش‌های صنعت را حل خواهند کرد. اما صنایع نیز وظیفه دارند که دانشجویان را بورسیه و آینده شغلی آن را تضمین کنند.

به گفته طهرانچی، این طرح در مرحله نخست با همکاری اتاق بازرگانی و صنایع اصفهان اجرایی شد و هم اکنون ۵۰۰ دانشجو در این واحد دانشگاهی از روز نخست به طور هم زمان تحصیل در دانشگاه و کارخانه را آغاز کرده‌اند.

این طرح را می توانیم موتورمحرک پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور بدانیم چرا که علاوه بر ایجاد بستری مناسب برای اشتغال، نیروهایی کارآمد ومتخصص تربیت خواهند شد که آینده شغلی آن‌ها تضمین است.

واحدهای کاشان، اصفهان و خمینی شهر، جزو واحدهای پیشتاز در اجرای طرح پویش بوده‌اند؛ صنایع مختلف دراین شهرستان‌ها حامیان اصلی دانشجویان بودند به طوری که برای نخستین بار صنایع پیشرو استان اصفهان اعلام آمادگی کردند که گزینش و اختصاص سهمیه استخدام 100 نفر را بر عهده خواهند گرفت.

در واحد کاشان نیز صنایع نساجی دانشجویان را بورس می‌کنند وعلاوه بر تحصیل در رشته نساجی، در این صنعت مشغول به کار می‌شوند.

واحد اصفهان نیز در صنایع کشاورزی،علوم دام و باغبانی فعالیت خواهد داشت؛ در این طرح، با تفاهمی که با اتاق بازرگانی و بعضی از بنگاه‌های اقتصادی انجام شده، تعدادی از دانشجویان همزمان با تحصیل در دانشگاه، درگیر یک مؤسسه بنگاه اقتصادی شده و فرآیند کارورزی انجام خواهند داد.

خلاقیت و رفع مشکلات صنعت در طرح «رویش»

طرح «رویش» سومین طرح مهم دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می شود که این دانشگاه را به مسئله محور شدن و حل مشکلات صنعت نزدیک می‌کند.

طرح رویش در حوزه فناوری و نوآوری قراردارد؛ درواقع دانشجو باید صنعت را به خوبی بشناسد و مشکلات آن را شناسایی کند. دانشجو با شناسایی مشکلات و نیازهای صنعت، می تواند بستر مناسبی را برای تاسیس شرکت های نوآورو دانش بنیان فراهم و علاوه بر حل مشکل اشتغال خود، باهمکاری دانشجویان دیگر رویش‌های جدیدی در حوزه اقتصاد و صنعت به وجود آورد. همچنین دانشجویان می توانند پایان نامه و رساله‌های خود را بر همین اساس تدوین کنند.

پیام نجفی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایسکانیوز درباره این طرح گفت: « طرح رویش مربوط به حوزه فناوری و نوآوری یا همان سراهای نوآوری است؛ یعنی همان شتاب دهنده‌ها و استارتاپ‌هایی که می‌تواند در حوزه نوآوری شکل گیرد. طرح رویش در واقع سومین گام بعد از پایش و پویش است که از تلفیق این دو به دست می آید؛ بنابراین دانشجویی که صنعت را بشناسد و پایان‌نامه‌اش بر اساس نیاز صنعت باشد، می‌تواند بستر تشکیل شرکت‌های جدید، نوآور و دانش‌بنیان را فراهم کند و رویش‌های جدیدی را در اقتصاد فراهم کند».

براساس طرح رویش، اگر یک کارخانه صنعتی به خاطر تحریم یا مسائل دیگر، کمبودی در یک ماده شیمیایی یا یک قطعه صنعتی داشته باشد، دانشجویی که در این کارخانه مشغول به کار است می تواند پژوهش‌های خود را برای حل این مشکل آغاز و پایان‌نامه خود را بر این اساس تنظیم کند. همچنین می‌تواند با تاسیس یک شرکت دانش بنیان، این قطعه یا ماده شیمیایی را تولید کند تا کشور از واردات آن بی‌نیاز شود.

اقدامات ذکر شده، تنها بخشی از فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه کاربردی سازی پژوهش ها و حرکت به سمت دانشگاه حل مسئله بود. مسلم است که شرایط فعلی کشور ایجاب می‌کند که مشکلات موجود از طریق کارعلمی و پژوهشی حل شود؛ به همین دلیل نقش دانشگاه‌ها در این راستا دوچندان خواهدشد.

فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی طی یک سال گذشته نشان می‌دهد که عزم این دانشگاه برای حل مشکلات جامعه به عنوان یک دانشگاه اجتماعی، بسیار جدی و قابل توجه است. امروز کشور نیاز مبرمی به پژوهش های کاربردی دارد و لذا استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای حل معضلات فعلی، گامی مهم برای رسیدن به پیشرفت و توسعه محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی هفته پژوهش طهرانچی پایش پویش رویش پایان نامه مرکز رشد دانش بنیان گام دوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی هفته پژوهش طهرانچی پایش پویش رویش پایان نامه مرکز رشد دانش بنیان گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۱۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران

به گزارش خبرنگار مهر، آئین تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید لرستان، ظهر امروز چهارشنبه در سالن کنفرانس استانداری لرستان و با حضور مسئولان ارشد این استان برگزار شد.

فرهاد ناصری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در این مراسم با اشاره به جایگاه بالای کار و کارگر در آموزه‌های دینی و همچنین انقلاب اسلامی، اظهار داشت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری هر پیشرفتی که کشور داشته باشد دست کارگر در آن پیداست.

ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی

وی با اشاره به اینکه امروز حساسیت جنگ اقتصادی بسیار روشن است چرا که نوک پیکان توطئه‌های دشمنان حوزه اقتصاد است، تصریح کرد: جامعه کارگری لرستان ۲۰۴ شهید را تقدیم انقلاب کرده است و جامعه کارگری بعد از دفاع مقدس هم همواره پشت نظام و انقلاب بوده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید اقدامات عملی صورت گیرد تا شاهد توسعه در حوزه اقتصاد و تولید باشیم و در این راستا باید استان‌های زاگرس نشین در حوزه اشتغال و کار مورد توجه جدی قرار گیرند.

ناصری با تاکید بر لزوم تعیین معافیت‌های مالیاتی، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری در لرستان در راستی افرایش رغبت سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در استان، گفت: در این راستا ایجاد کارگاه‌های زود بازده اقتصادی در استان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی یادآور شد: باید بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در مرکز استان و شهرستان‌ها ایجاد شود.

مسائل و مشکلات کارفرمایان استان باید به وزیر کار منتقل شود

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در سخنانی با بیان اینکه سهم اشتغال در لرستان پایین است و این در حالیست که این استان، استانی غنی در حوزه‌های مختلف است، اظهار داشت: لرستان در نقطه‌ای استراتژیک قرار دارد اما با وجود توانمندی‌ها، سهم اشتغال کارگری در این استان بسیار پایین است و این نیازمند آسیب شناسی است.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد امنیت شغلی برای کارگران و همچنین فضای کار مناسب برای تولید کنندگان، افزود: حوزه تولید استان نیازمند بازار است و باید به این مسئله توجه ویژه شود.

استاندار لرستان با اشاره به عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل لرستان در کارگروه رفع موانع تولید، افزود: تمام تلاش این است که شرکت‌های غیر فعال را فعال کنیم تا زمینه اشتغال کارگران به صورت مجدد فراهم شود.

شفقت با تاکید بر اینکه درخواست من این است که کارفرما با رعایت قوانین و مقررات از سوی دستگاه‌های استان معطل نشود، ادامه داد: مسائل و مشکلات کارفرمایان استان باید به وزیر کار منتقل شود.

وی با تاکید بر اینکه تمام وجود خود را برای خدمت گذاری به مردم لرستان و به خصوص کارگران گذاشته‌ام، ادامه داد: از کارفرمایان عزیز تقاضا می‌کنم که در کنار کار خود، تحقیق و پژوهش را هم در راستای کیفی سازی محصولات تولیدی داشته باشند.

لزوم توجه به مشوق‌های کارگری و کارفرمایی

محمدحسن موسیوند دبیر جامعه کارگری لرستان نیز در این آئین در سخنانی با بیان اینکه کارگران با افراد تحت پوشش آنها بیش از نیمی از جمعیت کشور را شامل می‌شوند و همواره در راستای دفاع از انقلاب نقش بی بدیلی را ایفا کرده‌اند، اظهار داشت: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری، کارگران ستون فقرات تولید هستند و علیرغم مشکلات معیشتی در پایبندی به نظام صبورانه پای کار هستند.

وی با تاکید بر لزوم رفع مشکلات کارگری و حفظ اشتغال موجود، بیان داشت: کارگر و کارفرما در کنار هم نقشی مهمی در رشد و توسعه اقتصاد و تولید دارند.

دبیر جامعه کارگری لرستان با اشاره به لزوم توجه به مشوق‌های کارگری و کارفرمایی، گفت: دولت به مسکن، معیشت و امنیت شغلی توجه کند و همچنین در افزایش حقوق سال جاری کارگران و بازنشستگان بازنگری و تجدید نظر صورت گیرد.

موسیوند با بیان اینکه این روزها صنایع لرستان حال و روز خوبی ندارند و نیاز به حمایت جهادی دارند تا از تعطیلی آنها جلوگیری شود، گفت: ارتباط استاندار با تشکل‌های کارگری، برگزاری جلسه ارائه و بیان مشکلات کارگران با استاندار و … مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6094392

دیگر خبرها

  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه