Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی - استاندار آذربایجان‌شرقی، با تاکید بر نقش آفرینی دانشگاه‌ها در گره‌گشایی از مسائل و مشکلات کشور خاطرنشان کرد: علمی بهتر است که ثروت آفرین باشد و بتواند مشکلی از مشکلات جامعه را رفع کند.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی،محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان‌شرقی روز گذشته، 25 آذرماه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان، توسعه علمی کشور را مدیون زحمات و تلاش‌های شبانه روزی پژوهشگران و دانشگاهیان دانست و گفت: پیشرفت علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران از جمله دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است که باید به آن افتخار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی آموزش، تولید دانش و تبدیل دانش به فناوری را اصلی ترین وظیفه دانشگاه‌ها و مراکز علمی برشمرد و افزود: دانشگاه‌های ما به وظایف خود در سال‌های اخیر به درستی عمل کرده‌اند.

پورمحمدی، ادامه داد : البته نارسایی‌هایی همچون کمیت گرایی، رویکرد مسابقه‌ای در مقاله نویسی و عدم تبدیل دانش به فناوری نیز در این مراکز وجود دارد که انتظار داریم با تصمیم گیری‌های صحیح و کاربردی، رفع شود.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران، یک درصد جمعیت دنیا را دارد گفت: بر اساس آخرین آمار، 1.6 درصد دانش دنیا نیز توسط دانشگاهیان ما تولید می‌شود که این آمار، کافی نیست و باید تلاش لازم برای تولید بیشترین علم جهان و تلاش برای تبدیل آن به فناوری را به کار گیریم.

پورمحمدی با تاکید بر نقش آفرینی دانشگاه‌ها در گره کشایی از مسائل کشور خاطرنشان کرد: علمی بهتر است که ثروت آفرین باشد و بتواند مشکلی از مشکلات جامعه را رفع کند.

وی با اشاره به تحریم‌های غرب برضد جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دولت، مشکلات اقتصادی، معیشتی و اجتماعی مردم را می داند و تمامی تلاش خود را برای رفع این مشکلات به کار می‌گیرد.

پورمحمدی، در همین راستا ادامه داد: ملت ایران در طول این سال‌ها همواره با روحیه جهادی و مقاومت توانسته بر روی پای خود ایستاده و بسیاری از مشکلات را رفع کند و از این پس نیز مسئولان و مردم دست به دست یکدیگر داده و مشکلات را رفع خواهند کرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه امسال اشاره کرد و با بیان اینکه انتخابات، مظهر دموکراسی دینی و از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب است، ادامه داد: انتظار داریم که دانشگاه و دانشگاهیان، پیشتاز مشارکت در این انتخابات باشند و برای افزایش مشارکت اقشار مختلف مردم نیز تلاش کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنای آذربایجان شرقی خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی دانشگاه مشکلات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است