Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدامین کاشانی دانشجوی دکتری رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره عملکرد دانشگاه آزاد در حوزه نشریات گفت: در سال 95 پس از برگزاری اولین جشنواره نشریات دانشجویی با رای مدیران مسئول سراسر کشور به ویژه مدیران مسئول نشریات بسیج دانشجویی به عنوان عضو کمیته ناظر بر نشریات سراسر کشور انتخاب شدم؛ که امیرپویا پیشخوان و علیرضا وحدانی نیز با حمایت نشریات انجمن های اسلامی و جریان اصلاحات منتخب شدند و هر سه در زمان معاونت طه هاشمی وارد شورای کمیته ناظر بر نشریات شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در همان زمان چندین جلسه برگزار و کارها پیش رفت همچنین یک گروه تشکیل داده و با تمام دانشجویان به عنوان نماینده در ارتباط بودیم. با وجود مشکلات فراوان کار پیش می‌رفت تا زمانی که ریاست دانشگاه تغییر کرد. همراه با تغییر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی تغییرات زیادی نیز در حوزه نشریات دانشجویی اتفاق افتاد و عملا حوزه نشریات تعطیل شد. بعد از پیگیری‌های زیاد در زمان ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یک جلسه برگزار شد که اولین و تنها جلسه بود.

این دانشجو درباره جزئیات جلسه یاد شده گفت: در این جلسه دغدغه‌هایمان را اعلام کردیم تا تکلیف خودمان را بدانیم که در همان روز با اولین تصمیم آشنا شدیم؛ اولین تصمیم این بود که از این به بعد امیرپویا پیشخوان و علیرضا وحدانی نباید نظری بدهند. به عبارتی بعد از تغییر ریاست، تنها کسی که می‌توانست ارتباط خود را با مسئولان ادامه دهد بنده بودم و عملا آن دو نفر به حاشیه رانده شدند.

کاشانی با بیان این که این تصمیم به این معنا بود که قرار نیست در حوزه نشریات تمام نظرات شنیده شود، اضافه کرد: در واقع کسانی که در طیف اصلاح طلب هستند عملا نمی‌توانستند هیچ نقشی داشته باشند و این بازخوردی بود که در همان جلسه و در وهله نخست دریافت کردیم. با تمام این اوصاف وحدانی و پیشخوان اعلام کردند به دنبال پیشبرد کار نشریات هستند و به من گفتند در حوزه نشریات پیگیر باشم.

او اظهار کرد: احساس می‌کردیم نحوه تصمیم‌گیری عوض شده اما باز هم می‌توانیم به کار خود ادامه دهیم. در مدیریت جدید سعی کردیم با اعلام موضع و صدور بیانیه های مختلف، جایگاه نشریات دانشجویی را به عنوان بستری پویا و اثر گذار تثبیت کنیم.

این دانشجو با تاکید بر اینکه امیدوار بودیم بعد از به حاشیه راندن بچه‌ها باز هم بتوانیم به کار ادامه دهیم، تصریح کرد: بعد از مدتی پیگیر برای برگزاری سومین جشنواره نشریات متوجه شدیم که برگزاری این جشنواره در دستور کار نیست، در واقع از زمان تغییر ریاست دانشگاه برنامه‌ای برای برگزاری جشنواره نشریات در دستور کار نبود. این در حالی است که تمام دانشجویانی که در حوزه نشریات فعال هستند امید دارند تا نتایج کار و فعالیت‌های خود را در جایی ببینند و این جشنواره عامل محرکی برای فعالیت در حوزه نشریات بود؛ قطع کردن این عامل محرک، باعث می‌شد نشریات منفعل شوند.

کاشانی با اشاره به بخشنامه‌ها در این خصوص نیز توضیح داد: چند بخشنامه نیز همان زمان مبنی بر این که نشریات باید تاریخ دار باشد ابلاغ شد که جز ضربه زدن به فضای نشریات هیچ ماحصلی نداشت؛ هرچند بعد از مدتی نیز این بخشنامه لغو شد.

او تاکید کرد: کار به جایی رسید که از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تمایلی برای نشریات وجود نداشت و بچه‌ها نیز انگیزه‌ای برای ادامه فعالیت نداشتند و از ما سه نفر، دو نفر کنار گذاشته شدند. کمیته ناظر بر نشریات نیز سال اول برگزار شد که ما انتخاب شده و حکم‌ها یک ساله بود. بعد از اتمام حکم یک ساله، زمانی که قرار بود جشنواره دوم برگزار شود مصادف با تغییرات ریاست وقفه ای ایجاد شد.

این دانشجوی فعال در حوزه نشریات دانشجویی اظهار کرد: بعد از تغییرات ریاست متوجه شدیم قرار است حرکت پر شتاب نشریات متوقف شود و دیگر انتخابات کمیته ناظر بر نشریات نیز برگزار نشود. این در حالی بود که نه حقوقی دریافت می کردیم و نه امتیازی داشتیم و تمام اقدامات نیز از روی علاقه و دلی بود و وقتی متوجه شدیم سیستم تمایلی به ادامه کار ندارد کم کم دلسرد شدیم.

او اضافه کرد: با مقایسه آمار تعداد نشریات در دوره اول نشریات با دوره دوم به راحتی خواهید دید که تعداد نشریات در زمان ما دو برابر شده بود؛ یعنی در یک سالی که کار کردیم، کمیته ناظر بر نشریات تشکیل شد و حمایت مسئولان را همراه داشتیم اقدامات زیادی نیز انجام دادیم تا جایی که تعداد نشریات و آثار ارسالی به 2 برابر افزایش پیدا کرد.

کاشانی با بیان این که در حال حاضر شرایط فرهنگی در دانشگاه خوب نیست و کانون‌ها و نشریات کنار گذاشته شده اند تاکید کرد: با تمام تغییرات، بخشنامه‌ها و تشکیل نشدن جلسات باز هم تلاش کردیم به کار خود ادامه دهیم اما در نهایت مشخص شد تفکرات من نیز به عنوان نماینده بسیج دانشجویی با سیستم فعلی تطابقی ندارد چه برسد به دیگر نمایندگان دانشجویی.

دانشجوی داروسازی علوم پزشکی آزاد تهران در پایان گفت: چند روز گذشته از اداره کل نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد با من تماس گرفته شد که در جلسه ای که برای ساماندهی نشریات برگزار می‌شود شرکت کنم که من هم حضور نیافتم چون بعد از 2 سال عدم فعالیت، نشریات دانشگاه منفعل شده است و دلیلی نداشت در این برنامه حاضر شوم.

انتهای پیام/

341 / 167 کاشانی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کاشانی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری عل و فناوری آنا، با حضور رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت معرفی شد.

در حاشیه برگزاری نشست هم‌اندیشی رؤسا واحد‌ها و مراکز آموزشی و مسئولان حراست دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان گیلان که با حضور محمدجواد فرهنگ، رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سالن سردار دل‌ها شهید سلیمانی برگزار شد، با حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، اسماعیل اقدامی با حفظ سمت به عنوان سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت منصوب شد.

اقدامی تجربیات زیادی از جمله رئیس خزانه‌داری دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان، معاون توسعه و مدیریت منابع واحد لاهیجان و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان را در کارنامه کاری خود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد