Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نوآوری و تجاری‌سازی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و رئیس هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت گفت: در این دوره از نمایشگاه ۱۰ هزار محصول ارائه می‌شود که خریداران و شرکت‌ها شامل تخفیفات نمایشگاهی می‌شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر پیمان صالحی امروز در افتتاحیه هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت با بیان اینکه طی ۶ سال اخیر که نمایشگاه تجهیزات برگزار شده، بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان محصول به فروش رسیده است، افزود: اکثر این تجهیزات و مواد آزمایشگاهی در مراکز پژوهشی و دانشگاه‌ها کار بردی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد:  معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری تاکنون ۳۵ درصد سوبسید برای خرید این تجهیزات ارائه کرده است.

صالحی با بیان اینکه در سال ۹۲ در اولین دوره نمایشگاه ۳۸ میلیارد تومان تجهیزات و مواد آزمایشگاهی به فروش رسیده است، خاطر نشان کرد : در سال ۹۷ بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان از تجهیزات و مواد آزمایشگاهی به فروش رفته است.

به گفته وی، در سال ۹۷، معاونت علمی ۳۰ میلیارد تومان سوبسید به مراکز دانشگاهی و پژوهشی ارائه کرده است.

وی تاکید کرد: ۳۷ درصد تجهیزات و مواد آزمایشگاهی به فروش‌رفته در نمایشگاه تجهیزات، در تهران و مابقی در مراکز آموزشی و پژوهشی شهرستان‌ها مستقر شده است.

وی با بیان اینکه هر ساله ما به دنبال بازار بین‌المللی برای تجهیزات و مواد آزمایشگاهی هستیم، گفت: همواره معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برای خرید این تجهیزات از دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی زیرمجموعه وزارت علوم، زیرمجموعه وزارت بهداشت، مراکز و موسسات تحقیقاتی زیرمجموعه جهاد کشاورزی، دانشگاه آزاد، مراکز آموزشی و پژوهشی وابسته به دستگاه‌های اجرایی، مدارس و پژوهشسراهای دانش‌آموزی، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و جهاد دانشگاهی حمایت بلاعوض کرده است.

صالحی با اشاره به سطح‌بندی حمایت‌ها در نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت گفت: محصولات سطح سه شامل ۱۰ درصد تخفیف، محصولات سطح دو شامل ۲۵ درصد تخفیف و محصولات سطح یک شامل ۴۰ و ۵۰ درصد تخفیف برای خرید می‌شوند.

صالحی افزود: همچنین تسهیلات لیزینگ ۸ تا ۱۰ درصدی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به خریداران محصولات دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

وی تاکید کرد: همچنین ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد کم برای تشویق شرکت‌ها به فروش بدون یارانه از دیگر تخفیف‌های نمایشگاهی این دوره از نمایشگاه تجهیزات به شمار می‌رود.

صالحی با بیان اینکه یکی از مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان همواره دریافت مجوزها و استانداردهاست، گفت: ما درصدد برآمدیم تا با همکاری سازمان استاندارد مشکلات شرکت‌ها را در راستای صدور گواهینامه انطباق مرتفع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در هفتمین دوره از نمایشگاه ۵۲۰ شرکت تمایل حضور در نمایشگاه را داشتند که ۶۷ درصد حائز شرایط بودند؛ از این رو ۳۵۰ شرکت بیش از ۱۰ هزار محصول را به این نمایشگاه آوردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هفته پژوهش نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران هفته پژوهش 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی

 


مجتبی خیام نکویی  در مراسم رونمایی از طرحهای شرکت‌های دانش بنیان و فناور  گفت: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

او با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

نکویی بیان کرد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

او تصریح کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، تاکید کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

نکویی اظهار کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی