Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت کابل سازی توسعه برق ایران گفت: درسال رونق تولید، طرح ملی جایگزینی سیم با کابل خودنگهدار باعث ایجاد فرصت های شغلی جدید در این شرکت شد.

 به گزارش خبرگزاری فارس از اراک حاجی بابایی اظهار کرد کشور ما همواره با تحریم و فشارهای اقتصادی دشمنان مواجه است و در این شرایط،پرداختن به مساله رونق تولید به عنوان محافظی کارآمد از پویایی اقتصاد ملی دفاع می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای شعار سال98 "رونق تولید" ،موجبات به کار افتادن چرخه تولید کشور در بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، فناوری و سایر حوزه ها را فراهم می سازد  و علاوه بر تأمین نیازهای مردم در داخل، موجب ایجاد فرصت‌های شغلی جدید می‌شود.

حاجی بابایی بابیان اینکه تا قبل از شروع این پروژه در منطقه یک کشور ( 9 شرکت  توزیع نیروی  برق کشور) و بخشی از منطقه دو کشور (8 شرکت  توزیع نیروی  برق) با موضوع "تولید انواع کابل " در این شرکت 16نفر به صورت یک شیفت مشغول به فعالیت بودند،افزود:با برنده شدن در این مناقصه برای 40 نفردیگر فرصت شغلی جدیدایجاد شدو هم اکنون 56نفر شبانه روزی در سه شیفت در این شرکت مشغول به فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: این قرار داد به منظور تامین کابل خودنگهدار به متراژ دو میلیون و 200هزارمتر برای 17 شرکت توزیع برق بزرگ کشور ( منطقه یک و بخشی از منطقه دو )به صورت مشترک منعقد شده است .

مدیرعامل شرکت کابل سازی توسعه برق ایران گفت: تا قبل از شرکت در مناقصه "تولید انواع کابل " 5درصد ظرفیت تولید شرکت بکار گرفته می شد، اما هم اکنون از 90درصد پتانسل کاری موجود در این شرکت استفاده می شود.

حاجی بابایی تثبیت اشتغال را از مشخصه های مهم تحقق رونق تولید دانست و افزود: به یاری خداوند ظرف چند روز آتی یک خط تولید جدید در این شرکت راه اندازی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به سوابق خود در برقرسانی روستایی در وزارت سابق جهاد کشاورزی این طرح ملی علاوه بر رونق تولید به لحاظ فنی در کاهش تلفات انرژی و کاهش خاموشی های شبکه بسیار تاثیر گذار است .

منبع: فارس

کلیدواژه: تحریم حاجی بابایی کابل تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۵۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ایجاد ۳۲۰ فرصت شغلی با راه‌اندازی کارخانه فرآوری مس در خوسف
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌