Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، فرزاد ارزانی در اولین کنفرانس ملی ریخته‌گری مداوم فولاد اظهار داشت: یکی از مباحث مهم این است که چگونه به تکنولوژی فولاد دست‌پیدا کنیم؟ کشورهایی مثل چین و تایوان ابتدا صنعت را ایجاد کردند سپس به دانش رسیدند. ما هم باید همین کار را انجام دهیم.

مدیرعامل فولاد هرمزگان ادامه داد: این مسیر که ابتدا یک مرکز علمی ایجاد کنیم و سپس آنرا به صنعت تبدیل کنیم مقداری هزینه‌بر است اما در این شیوه از دانش به صنعت می‌رسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزانی افزود: ژاپنی‌ها در صنعت فولاد از آمریکایی‌ها استفاده کردند و سپس از آمریکایی‌ها جلو زدند. کره‌ای‌ها هم همین‌طور. زیرساخت‌ها را نیز ژاپنی‌ها به کره‌ای‌ها دادند.

وی تاکید کرد: این پرسش مطرح می‌شود که آیا دستیابی به تکنولوژی فولاد یک نیاز ضروری است؟ ما باید به تکنولوری فولاد دست پیدا کنیم و این با بومی‌سازی فرق دارد. امکان توسعه محصولات و باقی ماندن در بازارهای جهانی نیاز به تسلط به تکنولوژی فولاد دارد. 

ارزانی اظهار داشت: این سوال نیز مطرح می‌شود که چرا تکنولوژی ریخته‌گری مداوم مهم است؟ زیرا ۱۰۰ درصد فولاد صنعتی کشور از طریق ریخته‌گری مداوم تولید می‌شود. در آینده نیز  رسیدن به ۵۵ میلیون تن فولاد از طریق ریخته‌گری فولاد مداوم انجام خواهد شد.

مدیرعامل فولاد هرمزگان تاکید کرد: ضرورت دارد نقشه راه دستیابی به تکنولوژی ماشین ریخته‌گری مداوم، تدوین شود. بومی‌سازی قطعات، حالت منطقه‌ای دارد اما تکنولوژی یک امر جهانی است. در دو سه دهه آینده اگر نتوانیم وارد این بحث بشویم، مشکل پیدا می‌کنیم. در نتیجه شرکت‌های دانش‌بنیان باید توسعه محصول و توسعه تکنولوژی بدهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مدیرعامل فولاد هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۵۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • برتری تراکتور و هوادار در نیمه اول/ صنعت نفت جان گرفت
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند