Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی طرح پژوهشی تولید گیربکس ۱۲ سرعته خودرو های سنگین شرکت چرخشگر تبریز به عنوان طرح پژوهشی برتر در هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری وزارت صمت انتخاب شد.

شرکت چرخشگر تبریز تولید کننده انواع گیربکس های سنگین و سبک بوده و طرح ارائه شده توسط این شرکت از سوی کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری  وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال 1398به عنوان طرح پژوهشی برتر انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش روابط عمومی شرکت چرخشگر تبریز،  بر اساس انتخاب ستاد و کمیته علمی بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت سال 1398  در مراسم هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری؛ شرکت چرخشگر تبریز به عنوان طرح پژوهشی برتر در بخش تولید گیربکس ۱۲ سرعته خودرو های سنگین در این رویداد علمی انتخاب شد.

در این مراسم رجب عباسیان، مدیرعامل شرکت چرخشگر تبریز لوح تقدیر را از دست حسین مدرسی خیابانی، قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی و برات قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت دریافت کرد.

 این پژوهش در سال رونق تولید و با هدف داخلی سازی مجموعه های وارادتی و برای رفع نیاز های خودروسازان داخلی طراحی و تولید شده است.

افزایش تعداد نسبت دنده و نزدیک شدن فواصل نسبت دنده در گیربکس جدید، باعث رانندگی در دنده بهینه و در کارآمدترین دور موتورشده و این عامل همچنین ضمن کاهش مصرف سوخت و کاهش سطح نویز و راحتی تعویض دنده موجب افزایش سرعت خودرو و بهبود میزان شیب روی می‌شود.

پرورش نیروهای متخصص در زمینه طراحی گیربکس ، ارتباط با مراکز دانشگاهی، جلوگیری از خروج ارز، افزایش ظرفیت تولید و افزایش سبد محصولات شرکت چرخشگر، افزایش ظرفیت اشتغال، کمک به توسعه صنایع کوچک، و تحقق اهداف نظام اسلامی در جهت رونق تولید و اقتصاد کشور از مزیت های این طرح پژوهشی عنوان شده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز فارسی،گزارش‌ها حاکی از آن است که با بازگشت مصرف کنندگان به خودرو‌های بنزینی، فروش خودرو‌های الکتریکی فولکس واگن در سه ماه اول سال میلادی در اروپا تقریباً یک چهارم کاهش یافته است.

براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی شرکت فولکس واگن، فروش خودرو‌های تمام الکتریکی این شرکت در اروپا ۲۴ درصد کاهش و در چین ۹۱ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

این شرکت همچنین اعلام کرد که تولید خودرو‌های خود را ۳ درصد افزایش داده و به ۲.۱۰ میلیون خودرو رسانده است. به گفته آن‌ها چین، آمریکای جنوبی و آمریکای شمالی بیشترین متقاضی خرید این خودرو‌ها هستند.

این شرکت همچنین می‌گوید که از ماه ژانویه تا مارس تعداد متقاضیان خودرو الکتریک فولکس واگن در اروپای غربی بیش از دو برابر نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش یافته است.


هیلدگارد ورتمن، یکی از اعضای کمیته اجرایی توسعه فروش در این شرکت گفت: «در شرایط بازار کنونی، گروه فولکس واگن عملکرد خوبی در سه ماهه اول سال داشته است».


چرا اروپایی‌ها بار دیگر به خودرو‌های بنزین روی آوردند؟
پارلمان اروپا در ماه فوریه، قانون جدیدی مبنی بر ممنوعیت فروش خودرو‌های بنزینی و دیزلی از سال ۲۰۳۵ را به تصویب رساند.

این قانون، بخشی از تلاش‌های اتحادیه اروپا در راستای مبارزه با تغییرات آب و هوایی است. هرچند انتظار می‌رفت با تصویب این قانون فروش خودرو‌های الکتریکی در اروپا سرعت بیشتری بگیرد، اما آمار‌ها چیز دیگری را نشان می‌دهند.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارش اخیر خود تاکید کرد که فروش خودرو‌های برقی در اروپا در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به دلیل هزینه بالا و کمبود زیرساخت برای شارژ این خودروها، کاهش یافته است.


براساس این گزارش با وجود یارانه‌ها اتخاذ شده برای خودرو‌های الکتریکی در اروپا، هزینه بالا این خودرو‌ها یکی از بزرگترین موانع بر سر راه خریداران است.


مجمع جهانی اقتصاد در این گزارش نوشت: «خودرو‌های برقی به طور متوسط حدود یک چهارم گران‌تر از مدل‌های احتراق داخلی (ICE) هستند».

این مجمع همچنین تاکید کرد تاخیر در ایجاد زیرساخت شارژ این خودرو‌ها بر بازار آنها تاثیر منفی گذاشته است.


ارنست اند یانگ نویسنده این گزارش می‌گوید که بدون افزایش ایستگاه شارژر خودرو‌های الکتریکی، کسانی که نمی‌توانند در خانه خودروهایشان را شارژ کنند یا رانندگانی که با این خودرو‌ها به سفر‌های طولانی می‌روند دچار مشکل خواهند شد و استفاده از این خودرو‌ها را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • انواع گیربکس اتوماتیک
  • افزایش سال گارانتی خودرو‌ها برای مردم هزینه دارد؟
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران