Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@06:33:11 GMT

احتمال وقوع سیلاب در کدام استان‌ها وجود داد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۳۵۷۹۲

احتمال وقوع سیلاب در کدام استان‌ها وجود داد؟

میزان وقوع سیل بر اساس شدت بارش باران در استان‌های هرمزگان، فارس، بوشهر،کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و خوزستان بالا و در استان‌های اصفهان، لرستان، ایلام، کرمانشاه متوسط اعلام شده است.

به‌گزارش ایسنا، سایه وقوع سیل از ابتدای سال و پس از وقوع سیلاب‌هایی که دامن بسیاری از استان‌های کشور را گرفت، بر سر ایران سنگینی می‌کند، همین مساله موجب شده تا توجه وزارت نیرو و دولت روی مدیریت سیلاب‌ها متمرکز شود و آنطور که سیف الله آقابیگی - مدیرکل پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران - اعلام کرده باتوجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی‌های شدید در روزهای پیش رو، تمامی تیم‌های عملیاتی بخش آب در آماده‌باش کامل برای مواجهه با سامانه جدید بارشی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که براساس این پیش‌بینی استان‌های فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و بخش‌هایی از هرمزگان و کرمان از شدت بارندگی بیش‌تری برخوردار خواهند بود، اظهار کرد: در این میان استان‌های سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، لرستان، ایلام، کرمانشاه و بخش‌هایی از گیلان و مازندران نیز با شدت کمتری درگیر سامانه جدید بارشی خواهند شد.

بر این اساس سازمان هواشناسی برای استان‌های همدان، قزوین، البرز، کردستان و خراسان های رضوی و شمالی نیز بارش برف پیش‌بینی کرده که به گفته مدیرکل مدیریت بحران شرکت مدیریت منابع آب ایران هشدار لازم به پایین دست مناطق حادثه خیز داده شده‌ و کنترل حجم مخازن سدها به صورت مستمر در دستور کار گرفته است و در استان‌هایی مانند فارس اقدام به رهاسازی آب برخی از سدها شده تا حجم کافی برای مهار سیلاب‌های احتمالی وجود داشته باشد.تمامی تیم‌های عملیاتی وزارت نیرو در آماده باش کامل برای مواجه با سامانه جدید بارشی هستند.

این در حالی است که براساس آخرین آمار ارائه شده از سوی شرکت مدیریت منابع آب ایران، میزان بارندگی تجمعی استانی از ابتدای سال آبی حداکثر تا ساعت ۱۶:۳۰ روز ۲۵ آذرماه سال آبی ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ اینگونه است که در آذربایجان شرقی نسبت به سال گذشته ۴۳ میلی‌متر، در آذربایجان غربی ۴۵ میلی‌متر، اردبیل ۲۲ میلی‌متر، اصفهان ۳۰ میلی‌متر، البرز ۲۵ میلی‌متر، ایلام ۵۲ میلی‌متر، چهارمحال و بختیاری ۲۰ میلی‌متر، خراسان رضوی ۲۹ میلی‌متر، خراسان رضوی ۲۹ میلی‌متر، خراسان شمالی ۴۹ میلی‌متر، خوزستان ۳۶ میلی‌متر، قم ۱۱ میلی‌متر، کردستان ۴۳ میلی‌متر، کرمان سه میلی‌متر، کرمانشاه ۴۸ میلی‌متر، کهکیلویه و بویراحمد ۴۳ میلی‌متر، گلستان ۲۲ میلی‌متر، گیلان ۱۱ میلی‌متر، لرستان ۴۵ میلی‌متر، مرکزی ۳۷ میلی‌متر و همدان ۳۲ میلی‌متر منفی بوده است.

هم‌چنین باید گفت که در استان بوشهر ۱۸ میلی‌متر، تهران پنج میلی‌متر، خراسان جنوبی ۲۴ میلی‌متر، زنجان ۱۳ میلی‌متر، سمنان پنج میلی‌متر، سیستان و بلوچستان ۱۱۶۳ میلی‌متر، فارس ۴۵ میلی‌متر، قزوین شش میلی‌متر، مازندران ۱۵ میلی‌متر، هرمزگان ۱۱۸ میلی‌متر و یزد ۱۱ میلی‌متر مثبت بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، لطفی افزود: بر اساس خروجی مدل‌های پیش یابی هواشناسی با ادامه فعالیت توده هوای ناپایدار جو استان تا فردا شب علاوه بر وزش باید شدید، گرد خاک و وقوع رگبار و رعد برق، بارش تگرگ، برخورد صاعقه و در ارتفاعات تشکیل مه پیش بینی می‌شود.

وی گفت: با توجه به حجم بارش ها، بعد از بارندگی‌های اخیر وقوع روان، آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی قابل پیش بینی است.

کارشناس هواشناسی افزود: احتمال خسارت به بخش کشاورزی و احتمال خسارت به قنوات و تاسیسات زیربنایی وجود دارد.

لطفی گفت: سردترین ایستگاه زهان با ۱۰ درجه سلسیوس سردترین و دهسلم با ۳۴ درجه سلسیوس گرمترین بوده است.

وی افزود: تغییرات دما در بیرجند بین ۱۳ درجه سلسیوس و ۲۷ درجه سلسیوس بوده است.

دیگر خبرها

  • احتمال جاری شدن سیلاب در خراسان شمالی
  • جلوی وارد شدن خسارت به خانه‌های روستای مختاران گرفته شد
  • سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در خراسان جنوبی
  • سد و سازه‌های آبی این شهر هم سر ریز شد
  • هشدار وقوع سیلاب در ۲۷ ولایت افغانستان
  • احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط