Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:در آستانه برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، برخی با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف عملکرد دولت و نظام و مطرح نمودن برخی از ناکارآمدی‌های موجود، درصدد مایوس کردن مردم از شرکت در انتخابات هستند.
این افراد به لحاظ انگیزه و مقصود متفاوتند و در دو گروه جای می‌گیرند و بر همین مبنا، نمی‌توان بر همه آنها حکم واحدی جاری ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسته اول بی‌تردید کسانی هستند که با انقلاب اسلامی و مردم مسلمان آن از ابتدا مشکل داشته‌اند و اکنون که به جهت مشکلات موجود و بخصوص مشکلات معیشتی و تنگناهای اقتصادی، زمینه‌ها و فرصت‌هایی برای دوری مردم از نظام فراهم شده، این گروه درصددند بر آتش این تنور بدمند و فاصله مردم را با حکومت عمیق‌تر و بیشتر کنند. در این نوشتار قصد پرداختن و تشریح مقاصد و مسیر این گروه را نداریم. مردم نیز مکررا در طی چهل سال گذشته با این جماعت مرزبندی مشخصی داشته‌اند.
اما دسته دوم که مورد بحث و مخاطب ما در این مجال هستند، نیروهای علاقه‌مند و دلسوز نسبت به آینده و سرنوشت کشور و میهن هستند ولی در وضعیت موجود حضور خود را در انتخابات فاقد اثربخشی لازم می‌دانند، این افراد سال‌هاست که با وجود تغییر شرایط همواره دغدغه‌های مهم خویش منجمله، پیشرفت و سرفرازی میهن، حفظ فرهنگ اسلامی و ایرانی، اخلاق، معنویت، مدنیت، آزادی و امنیت را حفظ نموده و برای دستیابی به آنها از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و نیستند.پرسش مهم از این گروه از جامعه، این است که آیا عدم حضور آنها در انتخابات، منجر به واگذار کردن فرصت به اقلیتی زاویه‌دار با معیارها و اصول اسلامی و اصل جمهوریت نظام جمهوری اسلامی نیست؟ که در صورت بلارقیب بودن به قهرمانان تصنعی صحنه انتخابات و درنهایت به اعضای یکی از قوای تصمیم گیرنده برای حال و آینده کشور، بدل خواهند شد که خطر و آسیبی که از این حیث متوجه کشور و جامعه خواهد شد، برای هیچکس قابل انکار نیست.ازسوی دیگر آنچه از قواعد عقلی و شرعی برمی آید این است که حتی اگر راه ورود بهترین‌ها به عرصه رقابت بسته باشد با این وجود باز هم کسانی خواهند بود که حضورشان مانع از حضور و ورود افراد فاقد انگیزه و فاقد صلاحیت کشورداری و تقنینی به قوه مقننه باشد، بنابراین نباید در هیچ شرایطی و حتی با وجوده مشکلات موجود، از شرکت در انتخاب وکلای خویش پا پس کشید.

عدم مشارکت گسترده مردم به هر دلیلی که باشد، به مفهوم گام نهادن ناخواسته در مسیر دشمنان ایران است. همه باید از شورای نگهبان و مجریان انتخابات بخواهیم افراد صاحب نظر و صلاحیتدار را تشویق به ادامه حضور و رقابت سالم بکنند و اصل موضوع شرکت همگانی در انتخابات را با همه دشواری‌های آن، وجهه همت خویش قرار دهند. آنچه مهم است این است که مردم در انتخاب نمایندگان خود آگاهانه و دلسوزانه مشارکت کنند و این امر را دغدغه خود بدانند و به کسانی رای دهند که صدای آنها هستند و در جهت سامان بخشیدن به وضعیت کنونی کشور، قادر به ایفای نقش موثر هستند. دستگاه‌های تاییدکننده صلاحیت نیز یقینا با پرهیز از تنگ‌نظری‌ها، راه را برای مشارکت گسترده مردم که بارها مدنظر مقام معظم رهبری قرار گرفته، تسهیل خواهند کرد. برچسب ها: انتخابات مجلس ، انتخابات

منبع: خرداد

کلیدواژه: انتخابات مجلس انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۶۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • آخرین مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی