Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریعتی دلیل آبگرفتگی در اهواز را نداشتن سیستم دفع جمع آوری آب های سطحی و فرسوده بودن شبکه فاضلاب دانست و گفت: در حال حاضر تمام دستگاه ها در حال کمک رسانی به مردم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» امروز (سه شنبه 26 آذر) در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات انجام شده جهت رفع آبگرفتگی برخی مناطق خوزستان در بارندگی روز گذشته اظهار کرد: سامانه بارشی بسیار قوی از سمت جنوب وارد استان شد و بارندگی های زیادی را در برخی شهرستان ها داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خوزستان افزود: بیشترین بارش ها در شهرستان آبادان با 112.5 میلی متر بارش بود و در اهواز نیز بیش از 75 میلی متر بارش داشتیم، در شهرهایی همچون هندیجان، رامهرمز و بندرماهشهر هم بین 50 تا 65 میلی متر بارندگی مواجه بودیم.

 

وی اضافه کرد: این سامانه بارشی بسیار قوی که ظرف حداکثر چهار ساعت صورت گرفت، مشکلاتی را برای مردم پیش آورد و نقاط زیادی در اهواز و کارون دچار آبگرفتگی شد و در برخی مناطق آب وارد منازل مسکونی شد.

 

شریعتی دلیل آبگرفتگی در اهواز و کارون را نداشتن سیستم دفع جمع آوری آب های سطحی دانست و با بیان اینکه مقدار زیادی از سیستم فاضلاب هم فرسوده است و یا تنها کشش فاضلاب را دارد تصریح کرد: در حال حاضر تمام دستگاه های استان بسیج شدند و به کمک مردم شهرستان های اهواز و کارون آمدند.

 

وی با اشاره به اینکه شرکت فولاد خوزستان، ملی حفاری، مناطق نفت خیر جنوب و سایر دستگاه های اجرایی مربوطه در حال کار هستند و مردم هم در کنار آنها کمک می کنند ادامه داد: البته در برخی مناطق آب وارد منازل مسکونی شده و مشکلاتی را ایجاد کرده که در درجه اول مشغول خارج کردن آب در منازل هستیم و سپس خسارت های وارده به اثاثیه مردم را بررسی و اقدامات لازم را در این زمینه انجام می دهیم.

 

استاندار خوزستان عنوان کرد: ما باید طرح جمع آوری شبکه های فاضلاب اهواز را کامل کنیم که در این صوربه به سرعت بخشیدن به خروج آب های سطحی به میزان قابل ملاحظه ای کمک می شود.

 

وی اذعان داشت: اصل بر جمع آوری آب های سطحی است ولی چون هزینه سنگینی دارد و تامین آن از توان شهرداری خارج است اگر بتوانیم ظرف 2 تا سه سال آینده بحث فاضلاب را در اهواز و کارون و شبکه های جمع آوری و سیستم های انتقال و کاکتورها را کاکل طراحی و انجام دهیم به دفع آب های سطحی در بازش های سیل آسا کمک بسیاری می کند و رنج و مشکلات مردم را به حداقل می رساند.

 

شریعتی با بیان اینکه تلاش بر اجرای این کار است و همه مسئولان استانی و ملی و مقامات نظامی به این امر توجه دارند ابراز کرد: رئیس جمهور هم صبح امروز با من تماس داشتند و در جریان مساله قرار گرفتند و به دستگاه های ملی برای امدادرسانی و کمک رسانی دستورات لازم را داده اند.

 

وی در خصوص فراهم کردن اسکان اضطراری یاد آور شد: اگر بنا به انتقال و اسکان شهروندان باشد این اقدام انجام خواهد شد و هم اکنون در شهرستان کارون، برای اسکان مکان هایی تدارک دیده شده و اگر سایر شهرستان ها هم این نیاز ایجاد شود آمادگی داریم و اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما مسجد خبرگزاری شبستان کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد غلامرضا شریعتی آبگرفتگی معابر خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، درخصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

معاون مدیریت بحران استانداری درخصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

محمودرضا تیمورپور افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال احمر بین مردم آسیب دیده که در مناطق امن اسکان داده شده اند توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین آلات سنگین در آماده باش است.

وی گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، ۶ رشته قنات تخریب و ۳۰۰ راس دأم نیز تلف شده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده، افزود: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند لذا بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آبنما‌ها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی مسیر‌های اصلی و روستایی توسط نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای آبرسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین آلات کمرشکن برای حمل خودرو‌های سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده، اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی علیرغم سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستا‌ها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج