Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی دلگشایی نماینده جامعه امور بندری و دریایی در مراسم گرامیداشت روز حمل و نقل با بیان اینکه با پشتیبانی و حمایت از یکدیگر می‌توانیم از شرایط سخت و دشوار عبور کنیم، گفت: هم‌اکنون جامعه دریایی کشور با مشکلات بسیار زیادی مواجه هستند و برای گذر از این مشکلات باید از یکدیگر پشتیبانی و حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: ما نیاز به یک تغییر اساسی داریم بنابراین حمایت حاکمیت بخش دریایی از بخش خصوصی می‌تواند تا حدود زیادی این مشکلات را رفع کند و با وجود آن که ۴۰ سال است بخش دریایی کشور با تحریم استکبار جهانی دست به گریبان است بنابراین می‌توانیم با حمایت از بخش خصوصی و حمایت تمامی بخش‌ها از یکدیگر از این موانع سخت و دشوار عبور کنیم.

نماینده جامعه امور بندری و دریایی اظهار کرد: بخش خصوصی برای ایستادگی در این جنگ اقتصادی از سوی دستگاه حاکمیتی باید به صورت اساسی پشتیبانی کند بنابراین باید بتوانیم با استفاده از روش‌های جذب سرمایه‌گذاری از این حوزه حمایت کنیم.

دلگشایی تأکید کرد: در سطح بنادر بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری خود برای ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است بنابراین باید سازمان بنادر بتواند به واسطه اعتمادسازی این بخش زمینه ایجاد یک اشتغال پایدار را فراهم کند.

نماینده جامعه امور بندری و دریایی توضیح داد: تا این لحظه بخش خصوصی با سختی‌های بسیار زیادی در سطح بنادر اشتغال ایجاد کرده، اما در برخی از مواقع شاهد هستیم به دلیل عدم حمایت‌های لازم این اشتغال‌ها در بنادر از بین رفته‌اند بنابراین باید بدانیم سرمایه‌گذاری در حوزه بندری آسان به دست نیامده است که به آسانی آن‌ها را از دست بدهیم.

او افزود: در بخش اعتمادسازی اقدامات بسیار زیادی از سال گذشته صورت گرفته، اما دانستن این نکته ضروری است که تمام اختیارات در دست بخش خصوصی نیست در نتیجه باید دستگاه‌های مختلف برای حمایت از این حوزه اقدامات لازم را انجام دهند اگرچه تا به امروز این فعالیت‌ها کارگشا نبوده است.

دلگشایی افزود: حضور بخش خصوصی در بنادر نیاز به بازنگری دارد که از جمله این بخش‌ها قرارداد و تعرفه‌های ارائه خدمات است که پروژه‌های بسیار زیادی در این بخش توسط بخش خصوصی انجام شده، اما به دلیل نامناسب بودن تعرفه‌ها بسیاری از آن‌ها دچار مشکل شده است.

نماینده جامعه امور بندری و دریایی توضیح داد: باید تعرفه گذاری در حوزه بندری به بخش خصوصی و یا انجمن‌های صنفی واگذار شود، اما ما شاهد آن هستیم که تمامی اقدامات مربوط به تعرفه گذاری توسط خود سازمان بنادر اجرایی می‌شود بنابراین بازنگری در این حوزه باید یکی از اولویت‌های سازمان بنادر قرار گیرد.

او تأکید کرد: انتظار ما از دستگاه حاکمیتی آن است که قانونی که در این بخش وضع شده جاری و ساری شود، اما در برخی از مواقع شاهد آن هستیم که برخی از قوانین به آن اضافه می‌شود.

دلگشایی به مشکلاتی که سازمان تأمین اجتماعی برای بخش خصوصی در بنادر ایجاد کرده است به طوری که تأمین اجتماعی اعلام می‌کند که شما مشمول ماده ۳۸ قانون اساسی هستید بنابراین نمی‌توانیم از شما حمایت کنیم، از سوی دیگر ما با مشکلاتی در حوزه مالیات هم مواجه شده‌ایم به طوری که برای یک بار، دو بار مالیات و دو بار حق بیمه از ما دریافت می‌کنند.

نماینده جامعه امور بندری و دریایی اظهار کرد: طبق قانون شرکت‌های فعال در مناطق آزاد از پرداخت مالیات معاف هستند و بسیاری از شرکت‌ها با وجود آن که در حوزه بنادر فعالیت می‌کنند، اما همچنان باید مالیات پرداخت کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۷۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • بعد از واگذاری سرخابی ها به بخش خصوصی؛ پرسپولیس و استقلال تذکر گرفتند!
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد