Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در راستای همکاری‌های خود جهت توسعه فعالیت‌های بخش کشاورزی ایران، توافقنامه‌ای را به منظور ارائه کمک‌های فنی و مالی در زمینه توسعه آبزی‌پروری با سازمان شیلات منعقد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و سازمان شیلات ایران از امضای توافق‌نامه جدیدی به‌منظور تقویت ظرفیت ملی ایران در زمینه مدیریت و توسعه پایدار پرورش ماهی در قفس در دریا خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این پروژه دو ساله که با پشتیبانی مالی فائو در قالب «برنامه‌های همکاری فنی» این سازمان به امضای طرفین رسید، ضمن بهبود ظرفیت‌های ایران در زمینه پرورش ماهی در قفس در دریا، از تلاش‌های دولت ایران در راستای دستیابی به هدف بلند‌مدت آن برای تولید سالانه 900 هزار تن ماهی از طریق پرورش آبزیان در قفس در دریا پشتیبانی می‌کند.

 

گِرولد بودِکِرِ نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در مراسم امضای توافقنامه این پروژه گفت: «فائو با تخصیص 292 هزار دلار به این پروژه، به دنبال کمک به دولت ایران جهت افزایش پایدار تولید آبزیان از طریق پروش ماهی در قفس در دریا است.»

 

وی همچنین افزود: «در مرحله اجرایی این پروژه، مدیران و مروجان طرح‌های پرورش ماهی در قفس در دریا نیز مورد آموزش قرار می‌گیرند.»

 

ایران دومین تولید کننده بزرگ محصولات آبزی‌پروری خاورمیانه است. در مقیاس جهانی نیز ایران 17مین تولید‌کننده بزرگ محصولات آبزی‌پروری است. حدود 40 درصد کل تولید ماهیان در ایران از آبزی‌پروری به‌دست می‌آید. همچنین 10 درصد صادرات محصولات کشاورزی ایران مربوط به تولیدات حاصل از آبزی‌پروری است که در مجموع حدود 1 درصد تولید ناخالص داخلی کشور را شامل می‌شود اما به علت تغییرات اقلیمی و کاهش شدید نزولات جوی طی سال‌های اخیر و کمبود آب شیرین در دسترس، پرورش ماهی در قفس در دریا یکی از اولویت‌های کلیدی دولت ایران برای تأمین پروتئین حیوانی، غذای سالم و معیشت جایگزین است.

 

با این وجود، ایران در زمینه توسعه پرورش ماهی در قفس با چالش‌هایی مواجه است، مواردی همچون دانش فنی ناکافی، کمبود فناوری‌ها و تجهیزات به‌روز و مناسب، فقدان دانش مرتبط در بین فعالان و نهادهای دولتی عرصه پرورش ماهی در قفس، طرح‌های بازاریابی نامناسب در زمینه تولیدات حاصل از پروش ماهی در قفس و تأمین ناکافی بچه‌ماهیان گونه‌های پرورشی.

 

 حسینعلی عبدالحی، معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران نیز در سخنانی در مراسم امضای توافقنامه این پروژه ضمن اشاره به قیمت پایین تولید و تأمین پروتئین حیوانی از طریق پرورش ماهی در قفس، این پروژه را مشترک بخشی مهم از تلاش‌های جاری برای دستیابی به یک اقتصاد مقاومتی دانست./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد اردبیل کانون های مساجد طرح ملی فهما شیراز فهما هرمزگان خبرگزاری شبستان سازمان فائو شیلات فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع

266 33

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903091

دیگر خبرها

  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • کدام کشورها خواهان محصولات شیلاتی قشم هستند
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع