Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین زرقی روز سه شنبه در میزگرد حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم اظهار داشت: ما ۳.۵ میلیارد تومان ثروت خلق کردیم که در دانشگاه ثبت شده است اما این عدد برای این دانشگاه باید حداقل به ۱۰۰ میلیارد تومان برسد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۲ ما در این دانشگاه ۲ شرکت دانش بنیان داشتیم و این تعداد در سال ۱۳۹۸ به ۷۷ شرکت رسیده است که در این شرکت‌ها ۲۵۸ فرد تحصیل کرده مشغول بکار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زرقی افزود: ما ۱۳۳ محصول را برای تجاری سازی در سال ۱۳۹۸ ثبت کردیم که از این تعداد ۴۶ محصول تجاری سازی شدند.
وی یکی از مشکلات جامعه را بیکاری فرد باسواد اعلام کرد و گفت: با ایجاد یک کارخانه تولیدی، یک فرد باسواد مدیر آن می‌شود و بقیه نفرات به عنوان کارگر محسوب می‌شوند اما یک شرکت دانش بنیان فرد باسواد را مشغول به کار می‌کند.
 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ویژگی‌های دانشگاه نسل سوم، گفت: اگر می‌خواهید دانشگاه نسل سوم باشید باید ارتباط بین‌المللی علمی داشته باشید و انتقال تکنولوژی را مد نظر قرار دهید.
زرقی افزود: دانشگاه نسل سوم به شدت به گسترش روابط بین‌الملل نیاز دارد که ما در این زمینه گام برمی‌داریم.
وی ادامه داد: ما منابع مالی فناوری خود را از منابع مالی پژوهش جدا کردیم. الان گرنت‌های فناورانه در این مجموعه جداگانه است و در قالب تسهیلات پرداخت می‌شود.
زرقی گفت: ما به صندوق‌های فناوری وصل هستیم و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از این حیث بیشترین تسهیلات را به فناوران داده است و ۴.۵ میلیارد تومان وام به فناوران با بهره کم و وقفه پرداخت شد.
وی اظهار داشت: ما بیش از ۱۰۰ کارگاه آموزشی در خصوص روش‌های کسب و کار، خطرپذیری، ارتباط با صنعت و محافظت از ایده برای فناوران برگزار کردیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: ما به دنبال ایجاد ستاد کارآفرینی هستیم. این ستاد برای فارغ‌التحصیلان توانمند و مهارت دیده ما فضای کسب و کار ایجاد می‌کند.
زرقی افزود: در این مرکز دنبال تجارت، شراکت و دخالت نیستیم، بلکه به دنبال هدایت، حمایت و نظارت هستیم.
وی ادامه داد: دانشگاه وظیفه انتقال دانش را دارد و قرار نیست دانشگاه کسب و کار ایجاد کند و می‌خواهد فارغ‌التحصیلانش کسب و کار ایجاد کنند.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افشین زرقی حوزه دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حوزه دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حوزه دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند