Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد معاون عمرانی استاندار یزد در نشست رونمایی از راه‌اندازی رسمی شبکه نظارت عالیه بر طرح‌های روستایی استان، تاکید کرد: ۱۰۰ طرح عمرانی ملی و استانی هدف‌گذاری شده است‌ و با نظارت متمرکزی که بر روند تکمیل آنها داریم این طرح‌ها باید تا پایان سال ۹۹ به اتمام برسند.

«محسن صادقیان» روز دوشنبه ۲۵ آذرماه در این مراسم که با حضور «علیرضا نخعی» مدیر کل دفتر امور زیربنایی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در استانداری یزد برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی از حضور جوانان کارشناس و فعال در شبکه نظارت عالیه بر طرح‌های روستایی استان، تشکیل این شبکه را از دغدغه‌های اصلی و برنامه‌های در دستور کار مدیریت ارشد استان و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری عنوان کرد و گفت: به دنبال این مهم بودیم که مصرف بهینه تخصیص را در طرح‌های استانی با هدف هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی استان داشته باشیم که تشکیل این شبکه نظارت به تحقق این هدف‌گذاری کمک شایسته‌ای خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بیش از 1500 طرح نیمه تمام در استان وجود دارد که ۱۰۰ طرح عمرانی ملی و استانی هدف‌گذاری شده است‌‌ و با نظارت متمرکزی که بر روند تکمیل آنها داریم، باید تا پایان سال ۹۹ به اتمام برسد.

صادقیان افزود: اعتبار به طرح‌های استان با اولویت ذکر شده و به صورت طرحی به دستگاه‌ها اختصاص می‌یابد و این مهم در بخشنامه جدید استاندار یزد به دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ شده است.

وی خاطرنشان کرد: اولویت ما تخصیص اعتبار به طرح‌های نیمه تمامی است که طی امسال و سال آینده به اتمام می‌رسند و برای هر طرح، یک کارشناس‌مسئول انتخاب شده است تا طرح‌های استان کارشناس محور باشند و کارشناسان با نظارت و پیگیری بر روند اجرایی تکمیل طرح‌ها و ارتباط مستقیم با دستگاه‌های اجرایی و پیمانکاران ضمن کمک به اتمام طر ح‌های عمرانی، موجب ارتقای بدنه کارشناسی دستگاه‌های اجرایی استان شوند که در سال‌های گذشته کمتر به این مهم پرداخته شده است.

معاون استاندار در پایان سخنان خود گفت: برای اینکه در رابطه با طرح‌های نیمه تمام استان تصمیمات لازم و مناسبی را بگیریم، نیاز به بانک اطلاعاتی جامع و کاملی در این رابطه داریم و با تدبیر و برنامه‌ریزی می‌توانیم طرح‌های اولویت‌دار استان را تا پایان سال آینده به اتمام برسانیم مانند اتفاقی که برای کتابخانه مرکزی یزد درحال رخ دادن است که بعد از ۲۴ سال، در دهه فجر امسال به اتمام خواهد رسید.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، تکمیل حلقه‌های نظارتی استانی و ملی در رابطه با طرح‌های روستایی، ایجاد وحدت رویه در امر نظارت، بهبود گزارشات فنی، دسترسی سریع به اطلاعات تمام طرح‌های روستایی در دست اجرا و ارتقای سطح کیفیت طرح‌های روستایی در کشور از جمله اهداف تشکیل شبکه نظارت عالیه بر طرح‌های روستایی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی معاون استاندار يزد طرح های روستایی طرح های عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : در سال ۱۴۰۲ از محل اعتبارات سهم دهیاری‌ها و روستا‌های فاقد دهیاری در مجموع ۵ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص و به حساب روستا‌های دارای دهیاری و فاقد دهیاری واریز شده است. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه عنوان کرد: ۷۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از اعتبارات عمرانی از محل اعتبارات ماده ۵۸ قانون تنظیم بخشی از مقرارت مالی دولت بوده که در سطح روستا‌های استان کرمانشاه توزیع شده است. 

خجسته اذعان کرد: در سال گذشته از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، به منظور محرومیت‌زدایی روستا‌های واجد شرایط در استان کرمانشاه، مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، تخصص داده شد. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: از محل بند الف ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واریز‌های استان، ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به حساب روستا‌های دارای دهیاری واریز شده که در حوزه عمرانی هزینه شده است. 

وی افزود: از محل اعتبارات تبصره ۲، اعتبارات سوخت و بند (الف) ماده ۳۹، قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به روستا‌های دارای دهیاری تخصیص پیدا کرده و ۷۳ میلیارد ریال در روستا‌های فاقد دهیاری توزیع شده است. 

خجسته با اشاره به عملکرد عمرانی دفتر روستایی استانداری کرمانشاه گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۶ پروژه عمرانی با هزینه‌کرد بیش از ۹۹۷ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسیده و عمده پروژه‌ها در قالب آسفالت، جدول‌گذاری معابر، سنگ‌فرش و… بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود